Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko się nie martwić, ale staram się być dobrej myśli, w pracy jeszcze mi dowalili dziś obowiązków i zdenerwował mnie jeden bezdomny, który szwendał się koło placu zabaw. Chciał jedzenia, jak mu powiedziałam, że stołówka nieczynna już to zaczął mnie wyzywać przy dzieciach. Byłam sama, szybko kazałam im się zbierać i wróciliśmy do szkoły. Masakra co za dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 11:43
30.09.2021r. Iga❤️ -
Kasztanek wrote:Jagodowa, żebyś aby miała czas, zajść w ciążę. 🙂
Jakoś wciągne to w grafik 😉. 22.00 - 22. 05- seks z mężem 😁. Matko, dobrze, że on tego nie czyta, miałabym przegwizdane 😁Turkusowa90, Kasztanek, Sleepy, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Turkusowa90 wrote:Jak kapusta? Ja moją dziś próbowałam i jest pyszna! Kwaśna, taka jaką lubię 😁
Na dniach planuję otworzyć. Chciałam teraz już coś z niej zrobić, ale nie mogę się na niczym skupić. Poczekam aż głowa będzie wolniejsza. Choć z drugiej strony, jak to od teściowej, to nie wiadomo czy nie z jakimś cyjankiem...6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Jagodowa Mama wrote:Jakoś wciągne to w grafik 😉. 22.00 - 22. 05- seks z mężem 😁. Matko, dobrze, że on tego nie czyta, miałabym przegwizdane 😁
Hehe, dobre. Stary szybciej, szybciej, bo jesteśmy już poza grafikiem 😆Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
Kasztanek wrote:Hehe, dobre. Stary szybciej, szybciej, bo jesteśmy już poza grafikiem 😆
Ha! Ja może i znalazłabym więcej czasu. Sęk w tym, że trwa to tak krótko podobno przeze mnie bo lubię bieliznę erotyczną 😳 i same rozumiecie... Para w gwizdek, ciśnienie na zaworach, pffffff... I po zawodach 😁Nadziejka@ lubi tę wiadomość
-
Jagodowa Mama wrote:Ha! Ja może i znalazłabym więcej czasu. Sęk w tym, że trwa to tak krótko podobno przeze mnie bo lubię bieliznę erotyczną 😳 i same rozumiecie... Para w gwizdek, ciśnienie na zaworach, pffffff... I po zawodach 😁
😆😆😆😆😆6.12.2022 💔 puste jajo
Katherine wrote:Jagodowa ale to dobrze ze zabiegana bo nie masz za bardzo czasu o tym myśleć - wolna głowa pomaga (podobno 🙂)
Fakt, ten ostatni tydzień też pewnie jak z bicza trzaśnie. Lubię jak sporo się dzieje ale nie do przesady. Ludzie, ja mam wrażenie, że dopiero co była wiosna! Lato zlecialo mi nie wiadomo kiedy 😐. A zimy nie znoszę i już cierpię na samą myśl. Jedyny pozytyw to klimat świąteczny i Boże Narodzenie, ozdoby, świeczki... Uwielbiam.
A wiecie, że w sklepach jest już sporo świątecznych rzeczy? Jeszcze Wszystkich Swiętych nie było a już renifera można nabyć 😳😁 -
Kasztanek wrote:Na dniach planuję otworzyć. Chciałam teraz już coś z niej zrobić, ale nie mogę się na niczym skupić. Poczekam aż głowa będzie wolniejsza. Choć z drugiej strony, jak to od teściowej, to nie wiadomo czy nie z jakimś cyjankiem...
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katherine, po histeroskopi po następnej@ można już działać
Jagodowa, o pani, Ty to jestes😂😂
Marysiaa, super ⚡a co do zamknięcia, to jak wcześniej liczyłam, że nie, tak teraz uważam, że na bank zamkna, kwestia czy tylko listopad, czy do wiosny 🤦♀️😂