Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Turkusowa90 wrote:
Ja mam ogórkową, a że mam dziś wolne to robię tego nieszczęsnego sackboya na szydełku... Że też mi się zachciało go robić 🙈
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualny
-
Witam Was koleżanki . Jestem tu nowa . Od 12 miesięcy staramy się z mężem o dziecko
niestety bezskutecznie . Czy mogę Was prosić o wskazówkę jakie wykonaliście wraz z partnerami badania krok po kroku. Gdzie pierwsze się udać .
U ginekologa byłam niby wszystko ok, tarczyca tez zbadana.
Proszę was o pomoc !
Pozdrawiam Was ! Paulina ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 20:17
-
Paulina92 wrote:Witam Was koleżanki . Jestem tu nowa . Od 12 miesięcy staramy się z mężem o dziecko
niestety bezskutecznie . Czy mogę Was prosić o wskazówkę jakie wykonaliście wraz z partnerami badania krok po kroku. Gdzie pierwsze się udać .
U ginekologa byłam niby wszystko ok, tarczyca tez zbadana.
Proszę was o pomoc !
Pozdrawiam Was ! Paulina ❤️
wejdź na wątek "Przygody tytułowej Bożeny" i tam na pierwszej stronie masz szczegółową rozpiskę z badaniami
mąż badał nasienie ? -
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:JOAN bardzo się cieszę z powodu lepszych wyników męża! W końcu wyszło u Ciebie słońce ☀️
Szamanko cieszę się z Twojej owu ❤ oby przyniosła szczęście 🤰
Z tymi pysznosciami nie macie litości. Teraz pracuje po 12 h i wszystko jem z pudełek odgrzewane w mikrofali. Coraz rzadziej jem normalny obiad na talerzu😅 tak samo kawa pita w pośpiechu na przerwie to nie to samo co w domu.
30.09.2021r. Iga❤️ -
Joan super, ze wreszcie zaswiecilo słoneczko u Ciebie
Dziewczyny dajcie juz spokoj z tymi smakolykami, ja tu się probuje odchudzac😅😵😭
Wracam do gry🥳 nie dam rady jednak tak odpuscic i niech sie dzieje co chce, stary o dziwo jest podobnego zdania.. Dlatego jutro umawiam sie do gina, za jakies 8 dni na wizyte, zobaczymy co tam w trawie piszczy.. Niech wypisuje recepty bede grzecznie wszystko lykac. Odpoczelam, pouzalalam się a teraz trzeba wziac sie w garsc.Marysiaaa, Sleepy, Joan, Kasiurrro, Kasztanek, Turkusowa90, Paulina1190 lubią tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
Szamanko, Joan cieszę się że z pozytywnych Waszych wieści.
Jej, jak widzę i czytam o tych Waszych rarytasach na obiad to aż mi ślinka cieknie, ja wczoraj miałam gastroskopie i wyszło że dalej mam jeść suchawy i wodę i to ciepła! a cierpi na tym mój mąż bo nie chce mi się tylko dla niego przygotowywać jakiś znakomitości.
U nas remont generalny w mieszkaniu był rok temu i tez dużo rzeczy nam jeszcze brakuje, w tym tygodniu zamówiłam dopiero stół do kuchni. Ale powoli będzie wszystko, przynajmniej jest o czym myśleć po owu.
Marysia uważaj z tym jedzeniem w pospiechu żebyś nie doprawiła się tak jak ja, lepiej usiąść i dobrze pogryź każdy kęs bo inaczej żołądek nie może tego strawić i zaczynają się problemy.
Łasica goł goł do boju
Ja zrobiłam dzisiaj testa, 11 dni po ovitrelle i nawet bladziocha nie zobaczyłam, czyli już go nie mam w organizmie. W piątek chce iść na betę ale nie liczę na cokolwiek, w ogóle to czuje że się coś we mnie zmieniło wewnętrznie, że zaczynam się godzić z tym , że będziemy mieć tylko jedno dziecko. Wczoraj wspomniałam mężowi o adopcji
ŁAsica lubi tę wiadomość
starania od 04.2017
Ja
Prawdopodobnie hiperprolaktynemia czynnosciowa
Krótkie cykle
Maż
morfologia 1%
mała ruchliwość
HBA 70%
06.2021 doczekaliśmy się II kreseczek -
Joan Maź mi powiedział żebym o tym na razie nie myślała tylko zajęła się leczeniem żołądka, ale będę poruszać ten temat. Maż jest jedynakiem ja mam brata ale niepełnosprawnego wiec tez nie będzie mieć dzieci, nasza córka jest sama, nie ma żadnych kuzynków ani kuzynek.starania od 04.2017
Ja
Prawdopodobnie hiperprolaktynemia czynnosciowa
Krótkie cykle
Maż
morfologia 1%
mała ruchliwość
HBA 70%
06.2021 doczekaliśmy się II kreseczek -
Sleepy wrote:Dzień dobry!
Łasiczka super, że wracasz do gry, oby odpoczynek ładnie zaowocował małą fasolką
Matko jak mi się źle wstawało. Poszłam późno spać, bo przyszły meble i zaczęłam je skręcać xD
Uwielbiam skręcać! Oczywiście jeszcze nie skończyłam, z jedną komodą zeszło mi jakieś 3 h 🤣 mam wrażenie, że meble z ikei szybciej się składa 🤣
Mam nadzieję, że już w weekend będę cieszyć się w miarę normalnym salonem 🥰
Łasica super, że wracasz 🥰ŁAsica lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍