Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!
Łasica, super, że wracasz do gry!
Sleepy, zazdroszczę skręcania mebli😁uwielbiam! My przeprowadziliśmy się 3 lata temu, ale jak do tej pory coś kupię to chcę to sama skręcać, mój nie lubi. A to takie fajne😆
Kasiurro, może jeszcze nie wszystko stracone. Ja chyba nie przekonam się do adopcji. Jakoś nie czuję tego. Podziwiam ludzi, którzy adoptują dzieci. Może i ja kiedyś zmienię zdanie, ale na ten moment nie mogę się przekonać.
Ja z rana zrobiłam sobie zastrzyk, posiedziałam przy laptopie. Muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie, na obiad chyba zrobię jakaś zupkę.
Miłego dnia😘Sleepy, ŁAsica lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Ja też uwielbiam skrecac meble 😁 a do tego nawet zrobiłam własne meble do pokoju gdzie są duże skosy, bo jak chciałam zamówić taka szafeczki to mi krzyknęli 800zl to zrobiłam za jakieś 350 zł co prawda jest idealna zwłaszcza drzwi do szafki ale na przyszłość będę wiedziała to poprawić by wyszły idealnie 😅
Oddaliśmy krew właśnie na badanie kariotypow i wymaz na trombofilieSleepy lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:Hejka!
Łasica, super, że wracasz do gry!
Sleepy, zazdroszczę skręcania mebli😁uwielbiam! My przeprowadziliśmy się 3 lata temu, ale jak do tej pory coś kupię to chcę to sama skręcać, mój nie lubi. A to takie fajne😆
Kasiurro, może jeszcze nie wszystko stracone. Ja chyba nie przekonam się do adopcji. Jakoś nie czuję tego. Podziwiam ludzi, którzy adoptują dzieci. Może i ja kiedyś zmienię zdanie, ale na ten moment nie mogę się przekonać.
Ja z rana zrobiłam sobie zastrzyk, posiedziałam przy laptopie. Muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie, na obiad chyba zrobię jakaś zupkę.
Miłego dnia😘Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
A i jeszcze chciałam Wam pokazac komin jaki zrobiłam, może się w końcu nauczę chodzić z czymś pod szyją zwłaszcza że poranki teraz mroźne
Kasztanek, Katherine, Paulina1190, Joan, Marysiaaa, Turkusowa90, Sleepy, .meggi. lubią tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Świetny Agaciorka! Też dziobię komin.
Joan, pamiętam tyle, że byłyśmy u Ciebie w domu, gadałyśmy siedząc na kanapie, a ja wciąż sobie myślałam jaka z Ciebie śliczna dziewczyna 😃Joan lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Mam do Was pytanie chyba trochę głupie, ale co mi tam. Myślicie, że takie objawy mogą być jeszcze efektem stymulacji do Ivf i leków po? Mam straszliwe kołatania serca. Tzn. ogólnie mam od zawsze bardzo szybkie tętno. Jakieś sporadyczne kołatania się zdarzały, ale teraz jest dużo gorzej. Do tego mam takie głupkowate uczucie, że się bardziej pocę i bardzo mi się to nie podoba.6.12.2022 💔 puste jajo
nick nieaktualnyAgaciorka bardzo ładny 🥰 ja nie byłam kiedyś przekonana do kominów ale rok temu dostałam na święta od teściowej komplet - komin i czapka. Super się w tym chodzi i fajnie wyglada 🙂
Kasztanku może to właśnie jakiś skutek uboczny 🤔🙁 kiedy masz lekarza żeby zapytać?
U mnie adopcja narazie nie wchodzi w grę - mój mąż od zawsze mówił ze by nie umiał... ja narazie o tym nie myśle. -
Kasztanek wrote:Świetny Agaciorka! Też dziobię komin.
Joan, pamiętam tyle, że byłyśmy u Ciebie w domu, gadałyśmy siedząc na kanapie, a ja wciąż sobie myślałam jaka z Ciebie śliczna dziewczyna 😃
Haha myślałam, że piłyśmy likier i zajadałyśmy bezę albo racuchy 😂Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Mam do Was pytanie chyba trochę głupie, ale co mi tam. Myślicie, że takie objawy mogą być jeszcze efektem stymulacji do Ivf i leków po? Mam straszliwe kołatania serca. Tzn. ogólnie mam od zawsze bardzo szybkie tętno. Jakieś sporadyczne kołatania się zdarzały, ale teraz jest dużo gorzej. Do tego mam takie głupkowate uczucie, że się bardziej pocę i bardzo mi się to nie podoba.
A masz ciśnieniomierz ?
Ja miałam takie kołatania jak miałam anemię. -
nick nieaktualny
-
Turkusowa90 wrote:To byłby mój sen🤣 a tak swoją drogą likier mi się skończył, a ten miesiąc miał być alkoholowopatologiczny🤔hihi
Ja robiłam ale nie kawowy tylko krówkowy.
Mleko skondensowane słodzone gotowałam a po ostudzeniu wódka. Pycha.
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Nie mam właśnie ciśnieniomierza. Oddałam mamie. Jak robili mi przed punkcją wyniki, to morfologia się polepszyła.
Teraz tylko lipa z lekarzami.
Jak ja wtedy miałam takie walenia i poszłam do lekarza (akurat z czym innym chyba) to zrobili mi EKG. Wtedy powiedziała, że to nie jest normalne, że u młodej osoby tak szybko serce bije.
Dostałam wtedy skierowanie do kardiologa ale zanim się doczekałam wizyty to się uregulowało 🤣 -
Kardiologów mam schodzonych wzdłuż i wszerz, każdy gada, że się denerwuję i dlatego. No kurde, to bym musiała już nie żyć z takimi nerwami. Jak u mnie puls rzadko kiedy schodzi poniżej 100. Miałam już wyskoki z pulsem ponad 140.6.12.2022 💔 puste jajo
Co tu dzisiaj taka cisza? Wiecie co? Dupa. Wielka i tłusta. Mój transfer stanął pod znakiem zapytania. Mam jakiś problem z zębem, w poniedziałek idę do dentysty. Póki co będę łykała proga, żeby cykl trwał i zobaczymy co dalej. Jak będzie grubsza i kosztowniejsza sprawa, to transfer odpadnie i nawet nie wiadomo kiedy będzie, bo z pieniędzmi cienko. Także tak.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc