Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przykro mi 😖nie tak miało być! Oby grudzień napisał Wam inny scenariusz!✊✊
Kasztanku, bardzo się cieszę że uda się z transferem. Oby szybko Ci wyleczyli zęba.
Mi udało się dzisiaj skończyć kalendarz 😀 zawsze to jakaś namiastka klimatu świątecznego, który w tym roku będzie na pewno inny. W czwartek planuję upiec pierniczki, a w piątek jedziemy do mojej mamy na imieniny. Musimy ustalić, co że świętami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 11:27
Sleepy, Agaciorka, Katherine, Kasztanek, .meggi., Marysiaaa, kasiurro lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:Dziewczyny, przykro mi 😖nie tak miało być! Oby grudzień napisał Wam inny scenariusz!✊✊
Kasztanku, bardzo się cieszę że uda się z transferem. Oby szybko Ci wyleczyli zęba.
Mi udało się dzisiaj skończyć kalendarz 😀 zawsze to jakaś namiastka klimatu świątecznego, który w tym roku będzie na pewno inny. W czwartek planuję upiec pierniczki, a w piątek jedziemy do mojej mamy na imieniny. Musimy ustalić, co że świętami.
Jaki super!!! Mega mi się podoba 😍
Moja Mama tez ma w pt imieniny 😁 Twoja tez Barbara? 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:22
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Turkusowa90 wrote:Dziewczyny, przykro mi 😖nie tak miało być! Oby grudzień napisał Wam inny scenariusz!✊✊
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Ja mam na drugie imię Barbara 😛
Kasztanek, Katherine, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualny
-
Nas tu na forum zawsze coś łączy😍 Same siostry 😘
Katherine, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Hej dziewczyny!!
Ale naskrobałyście wiadomościDopiero teraz miałam czas żeby nadrobić.
Kochane, bardzo mi przykro, że testowanie nieudaneTrzymam kciuki za kolejne!
Sleepy - fakt, u Ciebie totalny armagedon
Ależ sie zaczął ten tydzień
Nielubiekawy, przybijam piątkę! U mnie dziś też trochę więcej motywacji. 3 dzień @ jednak znacznie lepszy niż pierwszy. Trzymam kciuki za postępy z trenerkąCzasami sama mobilizacja i cwiczenia nieźle potrafią podnieść samoocenę
Turkusowa - kalendarz piękny!Uwielbiam takie rękodzieło
Joan, od czego zaczęłaś przygodę z szydełkiem?? Jakieś tutoriale, fajny blog? Dla mnie to trochę czarna magia.Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam teściowa Basie.
No nic to, ryczę dzisiaj całe pół dnia, nie pamiętam takiej załamki mojej, ale przynajmniej już nie duszę tego w sobie jak kiedyś. Ja grudzień chce odpuścić,od badań, lekarzy itp emocjonalnie nie dam rady, leczenie żołądka i jeszcze to.
Katherine, dokładnie teraz tylko czekać na @.
Kasq zacznij sobie od jakiś prostych podkładek, lub serwetek, na YouTube jest pełno.
Sleepy współczuję Ci, nie ciekawa sytuacja.
Turkusowa genialny ten kalendarz, a co masz w tych kieszonkach pochowane?
-
Kaśq00 wrote:
Joan, od czego zaczęłaś przygodę z szydełkiem?? Jakieś tutoriale, fajny blog? Dla mnie to trochę czarna magia.
Na początku to gruba włóczka np yarn art jeans a najlepiej jeans plus. One są grube i mocno skręcone. Dobrze widać oczka i wszystkie elementy. Uważam że must have do nauki.
I robiłam słupki, półsłupki. Ileś tam rzędów.
Jak ogarnęłam to wredy magic ring (we wszystkich praktycznie maskotkach się od tego zaczyna) - tu poszło bardzo wiele tutoriale z Youtube zanim załapałam. Dopiero jakiś zagraniczny filmik mi objaśnił wszystko.
Dużo mi też na samym początku pomogła koleżanka z pracy. Zwróciła mi uwagę na co patrzeć itp bo samej to mi słabo coś szło. Albo gubiłam oczka na końcu rzędu albo wywijał mi się początkowy łańcuszek.
Teraz na plus jest bardzo dużo tutoriali na yt. Spoko też jest strona passart.
A zaraz potem było amigurumi. Czyli różne zwierzaki/ maskotki szydełkowe.
Pierwsze dwa były z YouTube. Takie dla początkujących. Widać to bardzo po pierwszej maskotce jaka początkująca byłam 😉
Potem już był bardziej zaawansowany królik w sukiencei na koniec z takiej puchatej włóczki himalaya.
Wtedy stwierdziłam, że nie mam dla kogo robić pluszaków to muszę coś zrobić dla siebie. I tu z pomocą przybyła Sleepy. Zaczęłam więc robić chusty. Najpierw chusta z passartu.
A jak się nauczyłam czytać schematy to już leci co mi się podoba.
Chciałam wstawić zdjęcia ale coś na zapodaj nie chcą mi się wczytać
Kaśq00, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Joan wrote:Na początku to gruba włóczka np yarn art jeans a najlepiej jeans plus. One są grube i mocno skręcone. Dobrze widać oczka i wszystkie elementy. Uważam że must have do nauki.
I robiłam słupki, półsłupki. Ileś tam rzędów.
Jak ogarnęłam to wredy magic ring (we wszystkich praktycznie maskotkach się od tego zaczyna) - tu poszło bardzo wiele tutoriale z Youtube zanim załapałam. Dopiero jakiś zagraniczny filmik mi objaśnił wszystko.
Dużo mi też na samym początku pomogła koleżanka z pracy. Zwróciła mi uwagę na co patrzeć itp bo samej to mi słabo coś szło. Albo gubiłam oczka na końcu rzędu albo wywijał mi się początkowy łańcuszek.
Teraz na plus jest bardzo dużo tutoriali na yt. Spoko też jest strona passart.
A zaraz potem było amigurumi. Czyli różne zwierzaki/ maskotki szydełkowe.
Pierwsze dwa były z YouTube. Takie dla początkujących. Widać to bardzo po pierwszej maskotce jaka początkująca byłam 😉
Potem już był bardziej zaawansowany królik w sukiencei na koniec z takiej puchatej włóczki himalaya.
Wtedy stwierdziłam, że nie mam dla kogo robić pluszaków to muszę coś zrobić dla siebie. I tu z pomocą przybyła Sleepy. Zaczęłam więc robić chusty. Najpierw chusta z passartu.
A jak się nauczyłam czytać schematy to już leci co mi się podoba.
Chciałam wstawić zdjęcia ale coś na zapodaj nie chcą mi się wczytać
Rozwaliłaś mnie na łopatkiAle czuję sporą motywację, więc mam nadzieję, że się do tego zabiorę. Na razie mam mega zapiernicz w pracy, ale to była by fajna odskocznia. To będzie moje noworoczne postanowienie
Jak tylko uda się załadować zdjęcia, to chętnie obejrzę Twoje dzieła
Póki co dziękuję za wszelkie rady -
kasiurro wrote:Ja też mam teściowa Basie.
No nic to, ryczę dzisiaj całe pół dnia, nie pamiętam takiej załamki mojej, ale przynajmniej już nie duszę tego w sobie jak kiedyś. Ja grudzień chce odpuścić,od badań, lekarzy itp emocjonalnie nie dam rady, leczenie żołądka i jeszcze to.
Katherine, dokładnie teraz tylko czekać na @.
Kasq zacznij sobie od jakiś prostych podkładek, lub serwetek, na YouTube jest pełno.
Sleepy współczuję Ci, nie ciekawa sytuacja.
Turkusowa genialny ten kalendarz, a co masz w tych kieszonkach pochowane?.meggi., Kasztanek, Agaciorka, Kaśq00, szamanka91, Sleepy, Katherine lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Dzień dobry słoneczka 😉 Miłego dnia wam życzę.
Mój chłop jednak kupił ten TV 65. Tak mi jęczał, że miałam dosyć...
Jejku już grudzień 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 08:12
Marysiaaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml