Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
szamanka91 wrote:Jagodowa miło, że o nas pamiętasz ❤️ dziewczyny z fioletowej strony jesteście the best 😘
Kasztanku witaj 🎉😘
Ula omg!!!!!!!!! Super wiadomość na nowy rok❤️❤️❤️ a beta z poniedziałku jaka była?
Beta z poniedziałku (4 dni po transferze) 30,9
Ale nawet lekarz mówił mi na konsultacji, że to raczej pozostałość po ovitrelle.
A dzisiejsza pokazuje średni wynik jak na 7 dni po transferze 3 dniowego zarodka.
Jeszcze w to nie wierzę i mega się boję, ale co ma być to będzie 🙈❤️ -
nick nieaktualnyJagodowa Mama wrote:Niech Stary Rok odejdzie w dal, zabierze wszelkie smutki
A Nowy Rok, tuż tuż o krok, przyniesie szczęścia nutki.
Dziecięcy śmiech, chłopaków trzech choć może i być dziewczynka,
Radości chór, miłości wór
NIECH SIĘ POWIĘKSZA RODZINKA!!!
Dziewczyny, wszystkiego dobrego z całego serca❤️💖💗💙💚💛💜.grzej tam miejsce dla nas z tego wątku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 13:22
Jagodowa Mama, Maneki89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagodowa Mama wrote:Aga, fioletowa strona czeka ale wąteczek bez Was nie zafunkcjonuje więc na razie raczej cichutko tam i puściutko. Udzielam się gdzie indziej, bo jakoś w kupie raźniej .😉. Ale Was bardzo mi brak...
Katherine, Kaśq00, Jagodowa Mama, Maneki89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiektórzy lekarze to buce- mi tez kiedyś jeden internista nie chciał zlecić badań. Moja endokrynolog mi zleca wszystko nawet mi zleciła na celiaklie (na szczęście nie mam). Płacisz pakiet to się należy - proste. A te komentarze lekarzy od kiedy zaczyna się niepłodność mnie bawią - od 3 lat? Dobre czyli teraz mogę pełnoprawnie mówić ze walczę z niepłodnością 😂
Dziewczyny miło Was słyszeć! Jagodowa, Ada 💖
Ulaa super wiadomość ❤️❤️❤️ Miałam przeczucie ze będzie jakaś ciąża w grudniu i się nie myliłam- odpoczywaj bd dobrze, daj znać w styczniu 💖👶🏻
Kochane moje ja Wam życzę przedewszystkim spełnienia tego najważniejszego marzenia w nowym 2021 oby lepszym roku ❤️👶🏻🎁 a tymczasem zdrówko dziś pije za Nas 🥂🥂🥂🍰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 14:47
szamanka91, Kaśq00, Turkusowa90, Sleepy, Jagodowa Mama, Ulaa, Maneki89 lubią tę wiadomość
-
Tez wam życzę dziewczyny, żebyśmy wszystkie w 2021 zmieniły nazwę fora na „czekolada z kapusta czy śledziem?” A dziś niech żyje bal! 🥂🍷🍾🍸🥃🍹🧉🍺 niech to będzie ostatni pijany sylwester 🥳
Turkusowa90, Katherine, Sleepy, Jagodowa Mama, Kaśq00, Maneki89 lubią tę wiadomość
👩🏼32🧔🏼♂️32
09.2018 Początek starań
02.2019 ciąża-> poronienie samoitne 7tc.
02.2021 sonoHSG - niedrożny prawy jajowód
04-07.2021 4 cykle stymulacji -bez efektu, słaby lewy jajnik
AMH 2.02 -> 1.5 ->0,9 ->0,7
mthfr homo, pai-1 hetero
03.2023 laparohisteroskopia -> udrożniony prawy jajowód 🥳🤩, endometrioza I st.
Immunologia ✅
IVF
03.2022 -Krótki protokół 🥚🥚🥚👎
9.2023 długi protokół 🥚🥚👎
9.2024 krótki protokół 🥚👎 -
Witaj maneki89😘
Aga, jeśli chodzi o Białystok to na razie czekamy, przez pandemie nie przyjmują nowych pacjentów. Ale potrzebuję teraz takiej przerwy po nieudanych iui. Cieszę się, że mamy plan B.
Ula✊✊kciuki za kropeczka!
Ja miałam spędzać sylwestra z siostrą i szwagrem, ale wczoraj odwołali, boją się kar pieniężnych, a proponowałam nocleg, jest miejsce. Nie będę na siłę zmuszać... Ale smutno mi się zrobiło. Planowałam żarełko zrobić, ale nie robię nic. Mamy pizzę, ciasto, szampana a co piję? Nalewkę pigwową za Wasze zdrowie! 😍 Pomyślę o Was o północy i wypiję za nas łyk szampana😀 wszystkiego dobrego, radości w Nowym Roku, obyśmy za rok składały sobie życzenia na naszym fioletowym wątku ❤️❤️Katherine, Sleepy, Jagodowa Mama, Ulaa, Kaśq00, Maneki89 lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny to i ja Wam życzę aby szczęście do Was zapukało w przyszłym roku 🥰 wypiję dziś Wasze zdrowie i jutro w sumie też (zmiana kodu 🤣, 34 lata temu moja rodzicielka miała wystrzałowego sylwestra 🎉🎉) 🥂🥂
Buziaki!Turkusowa90, Jagodowa Mama, Kasztanek, Katherine, Marysiaaa, Kaśq00, Maneki89 lubią tę wiadomość
-
Sleepy omg! Super data urodzenia ❤️
Ja również życzę Szczęśliwego Nowego Roku 🎉🎉🎉🎉 Ja dzisiaj również piję za was ❤️ aby ten nowy rok przyniósł to o czym marzycie 😘Jagodowa Mama, Turkusowa90, Katherine, Marysiaaa, Kaśq00, Maneki89 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualnyszamanka91 wrote:Sleepy omg! Super data urodzenia ❤️
Ja również życzę Szczęśliwego Nowego Roku 🎉🎉🎉🎉 Ja dzisiaj również piję za was ❤️ aby ten nowy rok przyniósł to o czym marzycie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 19:03
Katherine, szamanka91, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, fantastycznego 2021 roku 🎉🎉🎉🎉 niech będzie szczęśliwy 🎊🍸🍹🍷🍾🥂🍻🥃
Sleepy, najlepszosci:) 🎂🍨🍧🍰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 19:10
Katherine, Jagodowa Mama, szamanka91, Marysiaaa, Kaśq00, Maneki89, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochaniutkie szczęśliwego nowego roku 2021 🎉🎉🎉
Niech sie spelniaja Wasze marzenia te prywatne i zawodowe i jakie tylko macie 😁
Kochajcie sie, usmiechajcie i badzcie zdrowe 🥂
Marysiaaa, Kaśq00, Maneki89, Joan, Katherine, Sleepy, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
Dziewczyny,
Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym Roku, żeby spełniły się wszystkie Wasze marzenia. Zdrówka, pomyślności, dużo radości, a przede wszystkim żeby posypały się tu same dwie kreseczki 🙏🤩Kaśq00, Joan, Marysiaaa, Katherine, Sleepy, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katherine wrote:Ja przywitałam nowy rok i @ 😁 zaczynamy wszystko od początku ✊🏻💖🥂
Sleepy wszystkiego co najlepsze!!! Wytrwałości, siły i miłości a przede wszystkim 👶🏻❤️🎁 oby się spełniło Twoje marzenie w tym roku 🎂
Nie lubię! 😔 Ale ważne, że jest siła do dalszej walki!
Sleepy sto lat! 🎁🎂🎂 i spełnienia marzeń ❤️Sleepy lubi tę wiadomość
-
Sleepy sto lat🎉 Spełnia marzeń 😘
Sleepy lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualny
-
Sleepy najlepszego 🎉🎉🎉
Jak tam po sylwestrze?
Dziewczyny napijcie sie szampana bo zycze nam wszystkim abysmy za rok musialy odmowic alkoholu 😁😁😁Kaśq00, Katherine, Sleepy lubią tę wiadomość
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪