Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🌷
Ula dodałam na pierwszą stronę
Agaciorka, dawaj mi sikańca! Ja się jaram takimi rzeczami trzymam kciuki za betę! Nie zapomnij sobie jeszcze proga zrobić
Iskierka, Ty się miałaś hybrydką chwalić!
Zosia, jak młoda? Już lepiej?
Turkusowa, Jagodowa, Adu jak u Was?
Ja wczoraj znów miałam lekkie plamienie, cały dzień przeleżałam prawie, ale w sumie dzięki temu prawie skończyłam dziergać maskotkę 😅Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iskierko ładne paznokietki, bardzo podobają mi się takie delikatne stylizacje 👍😊
A my dzisiaj o 10 mamy spotkanie z Juleczkiem, takie w sumie nieplanowane, ale chcieliśmy mieć jakieś ładne zdjęcie bobaska i zdecydowaliśmy się na usg 4d 🥰
Mam nadzieję, że młody pokaże się ładnie i nie będzie się buntował 😉
To usg też robimy z myślą o starszych synkach, bo dla nich takie zwykłe usg to w sumie mało co obrazuje, a w 4d będą mieli taki "model" dziecka i będzie im łatwiej sobie wyobrazić 😊
Miłego, słonecznego dnia kochane 🌺❤️Iskierka87, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka piękne pazurki, takie naturalne podobają mi się najbardziej! 😍
Narazie maskotka jest w kawałkach 😅 dziś ją muszę pozszywać, jak to zrobię to wrzucę tu 😁 ale będzie 🦊
Ula super pomysł! To oby Juleczek zechciał współpracować ✊ i właśnie, pochwal się potem fotkąUlaa, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
Sleepy nie pokaże dzisiaj sikanca bo nie zrobiłam 🙈 wstawałam co chwilę w nocy, bo ten ból kręgosłupa ( tak myślę że to kręgosłup ) jest nie do zniesienia i rano już zapomniałam zrobić
Proga robiłam w środę i był 40ng/ml więc całkiem ładny
Iskierka pazurki ladniutkie, ja mam aktualnie tragedię na paznokciach bo z tych stresów są pozdierane skórki, ale dzisiaj je trochę ogarnę.
Ula pozdrów ode mnie Julka 😘
Ulaa, Iskierka87, Sleepy lubią tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualnyCieszę się że wgl zdążyłam zrobić te paznokcie bo od jutra mają zamknąć kosmetyczki.
Sleepy ooo 🦊 jeju to koniecznie musisz wstawić fotkę jak będzie już gotowy bo ja nie wiem dlaczego ale mam jakiegoś fioła ostatnio na punkcie lisów haha serio. Małej kupiłam legginsy i dwie bluzy w liski 😃 a teraz się czaje żeby kupić ogrodniczki z liskiem 🤭
Agaciorka próg rzeczywiście super. Mam nadzieję że ból niedługo ustąpi 🤗Sleepy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w okresie płodnym staracie się codziennie czy co drugi dzień?
💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021
👱🏼♀️:36
Owulacje potwierdzone monitoringami
AMH- 2,6
MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
09.2021- sono Hsg (oba drożne)
12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )
🙋♂️:39
operacja żylaków 1st.
morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
HBA, DFI- ok
1.08.2023 👶 -
Sesyjka wrote:Dziewczyny w okresie płodnym staracie się codziennie czy co drugi dzień?
Ale ogólnie przyjmuje się że lepiej starać się co drugi dzień niż codziennieSesyjka lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mój król Julian nie współpracował w ogóle 🤣
Także możemy sobie podziwiać jego plecy co najwyżej i rękę 🤭
Ale j tak słodko widzieliśmy na usg 2d jak połyka wody płodowe i tak ciumcia ustami 😍
Mały odwrócony jest twarzą do mojego kręgosłupa, ale Pani doktor jeszcze sprawdziła czy to na pewno chłopiec i nie ma opcji żeby zrobiła się dziewczyna 🤣
Bez dyskusji było widać co trzeba między nogami haha 😄
Mamy też filmiki z usg 😊
Wstawiam Wam moje najsłodsze plecki ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 13:26
Iskierka87, Turkusowa90, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Ulaa a to maly wstydnis 😍IVF 2021 🍀
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
-
Agaciorka wrote:Ulaa a to maly wstydnis 😍
Po tacie chyba 🤣
Prawdziwy król, nikt nie będzie mu mówił co ma robić 😄
To nic, pojadę za jakiś czas ponownie, uparta jestem więc będzie musiał się pokazać 😄Agaciorka lubi tę wiadomość
-
Ula, jaki słodziak 😀 ja mam w poniedziałek wizytę i ciekawe, czy mi potwierdzi gin dziewczynkę, chyba powoli obstajemy przy Idze. Mojemu się bardzo podoba, nie dopuszcza żadnego innego imienia😊 ja nie mam parcia na konkretne imię, myślałam o Neli lub Lilianie, ale nie jestem przekonana.
Iskierka cudne pazurki, chyba sobie teraz takie zrobię na święta, delikatne schludne👌a tam dłonie, skórki, przepiękny kształt paznokci❤️Iskierka87, Ulaa lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyTurkusowa bardzo dziękuję 😘
Co do imienia to Iga bardzo mi się podoba i chyba nie za często spotykane właśnie 🙂 chociaż za pierwszym razem przeczytałam Ida i od razu pomyślałam o prowadzącej z PNŚ 😉 teraz jest w ciąży może kojarzysz i też imię rzadkie raczej.Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny