Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManioka wrote:Dobrze, że 10zl😅
Tutaj chłopaki chcą postawić 100zł że Polska wygra😂
Wtedy mają do zgarnięcia ponad 2000zl😂
Ale jakoś tak się mi wydaje, że strącą te 100😁
Tyle dałam z myślą „a może na farcie się uda” 😂 -
Sleepy wrote:Spokojnie z piersiami mi na początku prawie też nie urosły, ale od jakiś 2, 3 tygodni jest dramat 🙈😅
Czekam na ten "dramat" 😂
Wczoraj zarezerwowalismy ze znajomymi pobyt nad morzem na koniec lipca. Oni jeszcze nie wiedzą że będziemy w 5, a nie w 4 😁Sleepy lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:A kiedy bierzecie ślub Madzia?
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie tez taki upał Że siedzę w domku bo głowa mnie boli od wczoraj
Ja mialam piersi malutkie i mi jak narazie urosły moim zdaniem dużo , są dużo dużo większe i musiałam kupić nowe biustonosze 🙈🙈oby coś później z tego zostałoStarania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
madziulix3 wrote:Nie mamy jeszcze dokładnie terminu ale nie robimy jakiegoś wesela tylko dłuższy obiad w restauracji. Kolega jest dj to sprzet rozłoży i nam pogra. Myślimy koniec września/ początek października 😊😘
My też nie chcemy typowego wesela. Plan jest, że w przyszłym roku, końcówka maja (zawsze chciałam mieć ślub w maju 😍) albo ewentualnie początek czerwca i wesele będzie w formie bankietu na świeżym powietrzu, a wieczorem ognisko 😊
Mój D chciał jeszcze w tym roku, ale ja za bardzo nie chcę, bo albo będę jeszcze z brzuszkiem albo karmiącą mamą z maleństwem więc ani się nie pobawię ani nie napiję 🤣
A w maju akurat już Julianek będzie na tyle duży, że już nie będzie tylko i wyłącznie na cycu no i bez strachu zostawię go pod opieką niani czy z kogoś z rodziny 😉 -
madziulix, też ją miałam na pierwszy taniec, tylko że w oryginale Elvisa Presleya. Co do majtek to dzięki, ale ja muszę na żywo po prostu, inaczej nie umiem.
Gdy miną upały to przejdę się po sklepach, bo teraz od 3 dni mnie głowa boli 🤯- także rozumiem Cię Lusi..madziulix3 lubi tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
madziulix3 wrote:A ja znalazłam nową piosenkę na mój przyszły pierwszy taniec 😃😍
https://youtu.be/tyoAsprwDRc
Będziecie mieli wyuczony układ?
Ja chciałam to:
https://youtu.be/cHg4qThHveU
Ale mój chciał koniecznie polską. Stanęło na tym:
https://youtu.be/ZcWA51C77is01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyladySiSi wrote:Będziecie mieli wyuczony układ?
Ja chciałam to:
https://youtu.be/cHg4qThHveU
Ale mój chciał koniecznie polską. Stanęło na tym:
https://youtu.be/ZcWA51C77is
Ps. Ja zawsze chciałam do tego zatańczyć
https://youtu.be/b_zHQ6kFuQ0
Dlatego jeszcze muszę to przemyśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2021, 13:00
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:My też nie chcemy typowego wesela. Plan jest, że w przyszłym roku, końcówka maja (zawsze chciałam mieć ślub w maju 😍) albo ewentualnie początek czerwca i wesele będzie w formie bankietu na świeżym powietrzu, a wieczorem ognisko 😊
Mój D chciał jeszcze w tym roku, ale ja za bardzo nie chcę, bo albo będę jeszcze z brzuszkiem albo karmiącą mamą z maleństwem więc ani się nie pobawię ani nie napiję 🤣
A w maju akurat już Julianek będzie na tyle duży, że już nie będzie tylko i wyłącznie na cycu no i bez strachu zostawię go pod opieką niani czy z kogoś z rodziny 😉
A bierzecie kościelny czy cywilny? 😘 -
madziulix3 wrote:My dla znajomych chcemy tez zrobić imprezkę na stawach pięknie bym przyozdobiła lampionami itp 😃
A bierzecie kościelny czy cywilny? 😘
Tylko cywilny na razie 😊 mój D już raz się hajtał i co prawda jest w trakcie procedury unieważnienia małżeństwa, no ale niewiadomo jak długo to potrwa jeszcze 🤷♀️ -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Tylko cywilny na razie 😊 mój D już raz się hajtał i co prawda jest w trakcie procedury unieważnienia małżeństwa, no ale niewiadomo jak długo to potrwa jeszcze 🤷♀️
Myśmy 3 tygodnie temu skończyli kurs przedmałżeński. Na szczęście trwał tylko dwa weekendy 😃 -
nick nieaktualnyladySiSi wrote:Czekam na ten "dramat" 😂
Wczoraj zarezerwowalismy ze znajomymi pobyt nad morzem na koniec lipca. Oni jeszcze nie wiedzą że będziemy w 5, a nie w 4 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2021, 13:18
-
nick nieaktualnyOo trafiłam w ślubne tematy 😁
My chcieliśmy na pierwszy taniec stumblin in, ale nie wiem czy ostatecznie przy tym zostaniemy. Swoją drogą to też będziemy musieli się zacząć już nad tym mocno zastanawiać. ☺️ Też tak myśleliśmy żeby przed ślubem iść na kilka lekcji, żeby trochę poćwiczyć tańczenie, ale raczej na typowy układ się nie zdecydujemy. Dla mnie to za dużo stresu, żeby spamiętać wszystkie kroki po kolei.
A 10 lipca idę do salonu na przymiarkę sukni. Oczywiście będzie musiała być przerabiana na wrzesień, ale i tak się mega cieszę 🙂
U nas taki upał, że ledwo daje radę wytrzymać. -
madziulix3 wrote:Aaa rozumiem. No tak, rozwód kościelny ciężko dostać
Myśmy 3 tygodnie temu skończyli kurs przedmałżeński. Na szczęście trwał tylko dwa weekendy 😃
Właściwie jego unieważnienia małżeństwa jest już na końcówce, ale znając życie jeszcze musi "nabrać mocy urzędowej" 🤣
My zresztą nie jesteśmy jakoś mocno kościelni więc jakoś jak myślałam zawsze o ślubie, to właśnie o cywilnym 😉
To ekspresowy kursik Wam się trafił, fajnie! 😊
Jakieś ciekawe rzeczy mówili? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Właściwie jego unieważnienia małżeństwa jest już na końcówce, ale znając życie jeszcze musi "nabrać mocy urzędowej" 🤣
My zresztą nie jesteśmy jakoś mocno kościelni więc jakoś jak myślałam zawsze o ślubie, to właśnie o cywilnym 😉
To ekspresowy kursik Wam się trafił, fajnie! 😊
Jakieś ciekawe rzeczy mówili?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2021, 13:24
Ulaa lubi tę wiadomość