Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaciorka wrote:Chyba dopiero po wizycie 8.04 muszę mieć potwierdzone że maluszek tam jest 🙈
Na pewno jest i ma się dobrze ☺️
Usadowił się i mości sobie mieszkanko hehe. Czekamy zatem na wizytę podglądową 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 20:35
-
Agaciorka, będzie dobrze, zobaczysz. Masz wizytę dzień po mnie 😊 ale moja wizyta to taka standardowa a Ty pewnie zobaczysz i usłyszysz już serduszko ❤️. Weź pendriva, nagraj sobie na pamiątkę, to i Twój zobaczy, no chyba że będzie mógł wejść razem z Tobą. A... I chusteczki bo łzy i gluty gwarantowane 😄.
Iskierko, młoda była bardzo dzielna! Tyko chwila płaczu i potem już ok... A zastrzyk w nóżkę, domięśniowy, pielęgniarka mówiła, że niestety bolesny. Ale dała radę, bez dwóch zdań 💪. Teraz długo spokój, dopiero po 5 r życia kolejne obowiązkowe szczepienie więc odetchnęłam z ulgą. Mamy to za sobą.
Sleepy, my też mieszkamy w domu dziadków i nie wiadomo co gorsze - wykończyć nowy dom, ogrodzić itd czy remontować takiego starego rupiecia jak w naszym przypadku🙄. Prostej ściany nie uświadczysz 😄. Jak już przyjdzie fotelik to się nabytkiem pochwalić ładnie proszę 😊.
Joan, jak fajnie, że tu zaglądasz 😊.Iskierka87, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch szkoda że pogoda ma się skiepścić w weekend.
Joan, pamiętam jak o tym pisałaś... To az niewiarygodne, że ktoś wydał zgodę na coś takiego. Oby tuje chciały szybko rosnąć 😅
Jagodowa, nie wiem co lepsze a co gorsze... 😅 Jak sobie pomyślę, ile będziemy tą chałupę kończyć to mi słabo 😅 od roku dalej nie zamontowaliśmy wszystkich gniazdek, z sufitów wiszą same żarowki.
Plus zagospodarowanie całej działki. Nie widzę się na wsi 😅
Agaciorka, kropek tam będzie ja musiałam ze swoim suwaczkiem kombinować, bo mi młodszą ciążę pokazywał niż w rzeczywistości 😅
Ula to dziś wieczór możesz szaleć 😁
Iskierka, piękny masz awatar 😍
Ja właśnie skończyłam kieckę dla lisiszkiIskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagodowa dzielna dziewczynka 👍 te domięśniowe są straszne. Szkoda mi tych maluchów, moja na początku miała 4 takie w udka ☹️ na szczęście mój chodzi z nią na Szczepienia bo ja bym się zapłakała. Ostatnio już tylko raz kłuta była ale jak tylko zobaczyła lekarza to zaczepiła się na męża szyi jak 🐒 i nie chciała puścić. Biedulka, całe szczęście każde znosi dobrze a następne mamy dopiero we wrześniu. Twoja też odpocznie 🙂
Ula oczywista oczywistość 😉Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepy, powolutku sobie wszystko ogarniecie 👍. Przynajmniej masz tak, jak byś chciała mieć a nie kombinowanie jak postawić łóżko żeby nie obudzić się z sufitem na głowie 😳😄.
Ja z kolei nie widzę się w dużym mieście, bo zwyczajnie mam wrażenie że się duszę ale nie da się ukryć, że sklep, apteka, kino czy przedszkole bluziutko to bardzo duże zalety, których na wsi czy w malutkim miasteczku zwyczajnie brakuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy no ja właśnie jak sobie ściągnęłam aplikacje ciążowa 🙈 to nie wiem jak mam liczyć czy jak pierwszy dzień ostatniej miesiączki czy jednak od punkcji minus 2 tygodnie bo punkcję miałam w 12dc więc dość szybko i przez to mi się to nie zgrywa 😅
Piękna lisica 😍
Ja z kolei lubie wsie i miasto wszystko ma plusy i minusy chociaż ja niby teraz mieszkam prawie w centrum miasta a czuję się jak na wielkim zadupiu, ale zapewne jak już będzie wiadomo że się udało i ciąża będzie przebiegała prawidłowo pewnie się przeprowadzimy na wieśSleepy lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualnyIskierka, zapraszam zapraszam
Agaciorka, wszystkie apki zakładają owulację książkowo, czyli 14 dc. I stąd biorą teoretycznie date porodu. Ja że miałam właśnie owu wcześniej to musiałam w apkach zmieniać datę okresu 🙈 poczekaj co Ci powie dr i na podstawie tego ustawisz sobie suwaczekAgaciorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, dziś też się zapowiada piękny dzień! ☀️
Ja się ogarniam i wyruszam się wizytować, mam nadzieję, że u kropeczka wszystko dobrze
Korzystając z okazji, że będę w mieście, skoczę na chwilę do pracy, odwiedzę kuzynke, zaopatrzę się w rossmanie 😁
Miłego dnia 💗Iskierka87, Turkusowa90, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agaciorka wrote:Sleepy no ja właśnie jak sobie ściągnęłam aplikacje ciążowa 🙈 to nie wiem jak mam liczyć czy jak pierwszy dzień ostatniej miesiączki czy jednak od punkcji minus 2 tygodnie bo punkcję miałam w 12dc więc dość szybko i przez to mi się to nie zgrywa 😅
Piękna lisica 😍
Ja z kolei lubie wsie i miasto wszystko ma plusy i minusy chociaż ja niby teraz mieszkam prawie w centrum miasta a czuję się jak na wielkim zadupiu, ale zapewne jak już będzie wiadomo że się udało i ciąża będzie przebiegała prawidłowo pewnie się przeprowadzimy na wieś
Noramlnie ustawiasz pierwszy dzień ostatniej miesiączki 😉
Punkcja to owulacja i zapłodnienie w jednym, ale w apkach ciążowych niektórych też można ustawić.
Ja mam ostatnią miesiączkę i tak też lekarz liczył tp
PS. Są też kalkulatory typowe do ivf i tam wstawiasz dzień transferu i dobę zarodka podczas transferuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 08:20
-
Sleepy kciuki za spotkanie z maluszkiem ✊😍
Mnie cały czas brzuch boli okresowo, modlę się żeby mnie tylko nie zalało bo się chyba załamieIVF 2021 🍀
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
-
Dzień dobry 😄
Ja właśnie zrobiłam zakupy świąteczne, dzieci dały pospać aż do 8! Jestem w szoku jakie są łaskawe 😊
Jeszcze muszę tylko dokupić wędlin trochę dla moich chłopaków trzech i wszystko mam, można świętować 🤣
A koło 12stej jedziemy na kawę do mojej siostry 😊
Mam nadzieję, że w tym czasie nie przyjedzie kurier, bo czekamy na nową hulajnogę dla starszaka 🤔 -
Turkusowa90 wrote:Agaciorka, kobiety w ciąży mają różne objawy, nie martw się na zapas, to tylko Ci zaszkodzi. Beta pięknie rośnie, maluszkowi u Ciebie dobrze, ale musi się bezpiecznie usadowić, czekam na Twoją wizytę 😍
Już mąż mnie słuchać nie może 😅IVF 2021 🍀
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
-
nick nieaktualnyAgaciorka, proszę nie panikować. Jak boli to proszę wziąć dupala usadowić na kanapie i odpoczywać
Ja się witam popołudniem z moim 2.1 cm żelkiem
Uroczo mu pływały stópki na usg 😍
I teraz hit, obok był drugi pęcherzyk ciążowy, który wcześniej nie był widoczny! Matko i córko, prawie otarłam się o bliźniaki 😅
Dr puścił jeszcze serduszko, jakie to było piękne 🥰
Dziś się pożegnałam z moim dr od niepłodności, wbrew pozorom będę za nim tęsknić 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 14:20
Agaciorka, Iskierka87, adu, Turkusowa90, Jagodowa Mama, zOsIa88, Kaśq00, ŁAsica, Paulina1190 lubią tę wiadomość