Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie przewijak w sypialni się nie sprawdził , my śpi e dostawce łatwiej mi podłożyć podkład i przebrać go w łóżku niż wyciągać i nosić na przewijski , śpiworki spoko ale nie od początku , pajacyki na guziki zawsze na Noc
Dziewczyny podawalyscir coś dzieciaczka po szczepieniu ? Albo miałyście coś w razie gorączki itp ? My mamy w piątek 6w 1 i rotawirusy do buźki a zacdwa tygodnie meningokoki . I chce coś kupić w razie coStarania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Ja jakbym mojego młodego przebierała w łóżku albo na kanapie to całe bym miała obsikane bo on uwielbia sikać podczas zmiany pampersa i nie zawsze zdążę to złapać. Ostatnio nawet obsikał sobie twarz 🤦🏻♀️
Mój syn tez ten sam team z sikaniem 🤣 plus też i nawet kupka się zdarzy na przewijak 🤣 -
nick nieaktualny
-
LILKA wrote:Ula, czy ta dostawka z której korzystasz nadal Ci służy i jest stabilna jak Julek jest już trochę większy? Jak oceniasz do kiedy będziecie jej używać?
Tak, nadal w niej śpi ☺️
Jest wg mnie jeszcze bezpieczna, bo Julek się nie podnosi. Myślę, że spokojnie jeszcze ze 2 miesiące nam posłuży (obstawiam, że Julek w okolicach 7 miesięcy będzie się sam podciągał do siadania)LILKA lubi tę wiadomość
-
Lusi24 wrote:U mnie przewijak w sypialni się nie sprawdził , my śpi e dostawce łatwiej mi podłożyć podkład i przebrać go w łóżku niż wyciągać i nosić na przewijski , śpiworki spoko ale nie od początku , pajacyki na guziki zawsze na Noc
Dziewczyny podawalyscir coś dzieciaczka po szczepieniu ? Albo miałyście coś w razie gorączki itp ? My mamy w piątek 6w 1 i rotawirusy do buźki a zacdwa tygodnie meningokoki . I chce coś kupić w razie co
Ja podawałam paracetamol, bo widziałam, że bolą go nóżki, a za drugim razem miał lekką gorączkę -
My z mężem pozwalamy sobie na trochę bliskości W 2 trymestrze ja się lepiej czuje wszystko jest ok i lekarz powiedział, że nie ma przeciwskazań 🙈
Wczoraj byłam oglądać wózki, łóżeczka itp. Już wiem mniej wiecej co kupimy.
Zastanawiam się nad dostawką jeszcze, chciałam chicco next, ale z tego co Pan w sklepie mówił, długo się się składa jakbyśmy chcieli je przewieźć gdzieś na weekend.
Polecał lionelo, szybkie do złożenia, bez rozkręcania. Czy któraś z Was je ma?
Ja połówkowe dopiero we wtorek, późno się umówiłam, jakoś z lekarzem sie nie zrozumielam. Będę wtedy 22+4, a powinno się niby zrobić miedzy 18-22 tygodniem. Chciałam przełożyć, ale juz napisał ze te 4 dni nie maja znaczeniaBegonka, szamanka91 lubią tę wiadomość
* 30 lat - Starania od 01.2020
1 IUI - 18.05.2021 - 🍷 nieudane
🔹️IVF - start 28.07.2021
🔹️06.08.2021 - punkcja - Pobrano 26 komórek, 4 dojrzałe i zapłodnione, zostały 3
🔹️11.08.2021 - I transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 14.08.2021 - BETA -0,0 mIU/ml , 🔹️6dpt ⏸ - 17.08.2021 - BETA -17,89 mIU/ml🔹️ 8dpt - 19.08.2021 - BETA - 37,29 mIU/ml 🔹️ 10dpt - 21.08.2021 - BETA - 62,84 mIU/ml🔹️14 dpt - 25.08.2031 - BETA - 40.54 💔
🔹️15.09.2021 - transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 18.09.2021 - Beta <0.100 mIU/ml
🔹️ 7dpt ⏸ - 22.09.2021 - BETA -65.79 mIU/ml
🔹️ 9dpt - 24.09.2021 - BETA - 169 mIU/ml
🔹️ 12dpt - 22.09.2021 - BETA -609.3 mIU/ml
🔹️ 20dpt - 05.10.2021 - BETA -5926 mIU/ml -Widoczny pęcherzyk
🔹️ 27dpt - 12.10.2021 - ❤
14.05.2022 - Hania ❤
❄1x4.1.1
-
nick nieaktualnySuszarka na kolki dla nas byla najlepsza lepsza niż termoforek
długo się z nią nie rozstawaliśmy:D
Pajace na początku często ubierałam nawet w dzień wygodne były z rozpinanymi dwoma nogawkami teraz traktuje jako piżamkę do spania i jeśli jest na guziki to wolę mieć na jedną stronę zapiecia( zmieniają siw upodobania) jakiś czas temu wolałam rajstopy szczególnie na szelkach zamiast leginsów i skarpetek teraz wole leginsy I goła stopę albo skarpety antypoślizgowe:D
U nas wyszły 2 zeby i idą dalej i to jest wyższa Szkoła jazdyna dodatek wstaje i się puszcza no mamy wesoło:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 19:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusi24 wrote:U mnie przewijak w sypialni się nie sprawdził , my śpi e dostawce łatwiej mi podłożyć podkład i przebrać go w łóżku niż wyciągać i nosić na przewijski , śpiworki spoko ale nie od początku , pajacyki na guziki zawsze na Noc
Dziewczyny podawalyscir coś dzieciaczka po szczepieniu ? Albo miałyście coś w razie gorączki itp ? My mamy w piątek 6w 1 i rotawirusy do buźki a zacdwa tygodnie meningokoki . I chce coś kupić w razie co -
Pcosik_2 wrote:Dziewczyny, które rodziły w tym roku, czy wasze dzieci były badane w kierunku sma ? podobno tylko 3 województwa nie maja tego wprowadzonego i tak się zastanawiam jak to działa faktycznie🍀
-
nick nieaktualny
-
Paulina1190 wrote:My z mężem pozwalamy sobie na trochę bliskości W 2 trymestrze ja się lepiej czuje wszystko jest ok i lekarz powiedział, że nie ma przeciwskazań 🙈
Wczoraj byłam oglądać wózki, łóżeczka itp. Już wiem mniej wiecej co kupimy.
Zastanawiam się nad dostawką jeszcze, chciałam chicco next, ale z tego co Pan w sklepie mówił, długo się się składa jakbyśmy chcieli je przewieźć gdzieś na weekend.
Polecał lionelo, szybkie do złożenia, bez rozkręcania. Czy któraś z Was je ma?
Ja połówkowe dopiero we wtorek, późno się umówiłam, jakoś z lekarzem sie nie zrozumielam. Będę wtedy 22+4, a powinno się niby zrobić miedzy 18-22 tygodniem. Chciałam przełożyć, ale juz napisał ze te 4 dni nie maja znaczenia
Ja mam lionelo timon 3 in 1, bardzo polecam ☺️Paulina1190 lubi tę wiadomość
-
Pcosik_2 wrote:Dziewczyny, które rodziły w tym roku, czy wasze dzieci były badane w kierunku sma ? podobno tylko 3 województwa nie maja tego wprowadzonego i tak się zastanawiam jak to działa faktycznie
Julek miał to badanie, w woj pomorskim już jakoś od maja 2021 dostępne jest to badanie na nfz, na szczęście nikt nie dzwonił, że wynik jest pozytywny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Julek miał to badanie, w woj pomorskim już jakoś od maja 2021 dostępne jest to badanie na nfz, na szczęście nikt nie dzwonił, że wynik jest pozytywny
U mnie dziś kiepska nocka.. pobudka 4:40 sikanie po omacku… zaczynaja mi się bole krzyżowe… czuje się tak jak bym miała dostac za kilka dni 🐵…. -
nick nieaktualny