Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Manioka wrote:2.9 po 4 tygodniach
Potem dała mi euthyrox 50 kazała mi zrobić po 2 tygodniach to już wzrosła do 3.3, a potem po 3 tygodniach znowu zrobiłam, bo się kiepsko czułam i już było 3.5
Moja koleżanka miała też taki problem że tarczyca nie reagowała na tabletki i cały czas rósł jej poziom tsh. Poszła do innego lekarza (endokrynologa klinicznego) i przepisał jej hormon w płynie i teraz wszystko wraca do normy tyle że ona nie jest w ciąży. Trzymam kciuki żeby u Ciebie spadło jak najszybciej.
Co do mojej daty porodu, wstępnie na pierwszej wizycie lekarz ustalił, że będzie to:
26.12.2021Manioka lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Widzę, że wątek ruszył z kopyta
Także niwe dziewczyny, jak chcecie żeby wpisać Was na 1 str to podajcie datę porodu. Jeśli wiecie jaka płeć to też dajcie znać
Ruszył, ruszył i ja już niestety nie ogarniam 🤦. Bardzo dobrze, razem będzie Wam raźniej. Ale nie zapominajcie też o "starej" Jagodowej już prawie na wylocie i trzymajcie kciuki za jak najmniej problemów i szczęśliwe rozwiązanie. Ja za Was też trzymam kciuki i w miarę możliwości czytam 😊.ladySiSi, Lusi24, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagodowa Mama wrote:Ruszył, ruszył i ja już niestety nie ogarniam 🤦. Bardzo dobrze, razem będzie Wam raźniej. Ale nie zapominajcie też o "starej" Jagodowej już prawie na wylocie i trzymajcie kciuki za jak najmniej problemów i szczęśliwe rozwiązanie. Ja za Was też trzymam kciuki i w miarę możliwości czytam 😊.
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisałyście!!
Witam nowe brzuszki na wątku! 😍
Jagodowa, mam nadzieję, że się oszczędzasz i wszystko jest w porządku 😘
Jeśli chodzi o wstawanie, nie mam z tym problemu. Ogólnie ja jakaś dziwna jestem, nie miałam żadnych objawów na początku ciąży, żadnych mdłości, nic. Spać też spałam normalnie. Teraz wstaję o 7 wyspana. Także tego🤪madziulix3 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Turkusowa, staram się oszczędzać, pomaga mama, siostra w miarę możliwości no i mąż. Liczę na to, że jeszcze chociaż 2 tygodnie uda się przytrzymać malutką w brzuszku 😉. A Ty na L4, tak? Odpoczywasz czy korzystasz z czasu nareszcie?
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny