Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Z tego co wiem to dużo mamusiek brało i wyniki miało w porządku 😬😃
Widzisz, każdy człowiek jest osobą indywidualną..
Może moją przyczyną był nie sam fakt brania tych leków, a to że tarczyca zamiast spadać to nadal rosła.. 😑 Nie wiem..
Mimo tego NIFTY wykluczyło wszystko, a upewniło mnie tylko co do płci ☺️ -
Manioka wrote:3 tygodnie temu było 3.5😑
Już była wizyta u endokrynologa bo brałam euthyrox 50 i nic kompletnie nie schodziło a wręcz rosło.. Obecnie biorę euthyrox 75 i wizytę mam 6 lipca. Zobaczymy czy spadło... 😑
Jestem teraz w 16tc3d i to druga ciąża. W pierwszej szybko zbilam, a teraz to jakaś tragedia..
Ja mam 5 lipca endokrynologa, też jestem ciekawa czy mi spadło. U mnie dużo wyższa dawka ale to przez to, że przed ciążą też brałam euthyrox01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyManioka wrote:Widzisz, każdy człowiek jest osobą indywidualną..
Może moją przyczyną był nie sam fakt brania tych leków, a to że tarczyca zamiast spadać to nadal rosła.. 😑 Nie wiem..
Mimo tego NIFTY wykluczyło wszystko, a upewniło mnie tylko co do płci ☺️
A co się kryje w brzuszku? -
nick nieaktualnyManioka wrote:A tym razem chłopiec 😁
I mamy problem z imieniem☺️ jakieś pomysły?
Ty już wiesz co się ukrywa? ☺️
Chciałam Nikodema ale ukochany się nie zgadza, możliwe ze Aleksander ale od paru dni w głowie mi siedzi Jaś 😍Belie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaciorka wrote:Ja bardzo dużo śpię i wstaje z łóżka jakoś średnio po 9.30 chyba że muszę rano gdzieś wyjście to wiadomo że nie ma wyjścia a chodzę spać o 22 😅
Co prawda często się budzę więc ten sen też jest taki sobie
Jestem taka mocno oklapnięta jak wracam z pracy, to z reguły mi się nic nie chce. Trochę się pokręce, zrobię to co muszę i idę spać.
U nas decyzja co do imienia na pewno będzie trudna. Raz rozmawialiśmy i jakoś tak miałam wrazenie, ze nie mamy punktów wspólnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 12:16
-
madziulix3 wrote:Wczoraj lekarz powiedział ze prawdopodobnie chłopiec 😊
Chciałam Nikodema ale ukochany się nie zgadza, możliwe ze Aleksander ale od paru dni w głowie mi siedzi Jaś 😍
Janek to też nasz faworyt 😉 piękne imię i w klasie miałam Jana, który miał najwyższą średnią z nas wszystkich i był bardzo dobry z matmy 😂
Zastanawiam się tylko czy to nie jest ostatnio zbyt popularne imię.
Mi się od zawsze podobał Jan i Hanna 😍01.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyladySiSi wrote:Janek to też nasz faworyt 😉 piękne imię i w klasie miałam Jana, który miał najwyższą średnią z nas wszystkich i był bardzo dobry z matmy 😂
Zastanawiam się tylko czy to nie jest ostatnio zbyt popularne imię.
Mi się od zawsze podobał Jan i Hanna 😍
Moje dziecko nie musi mieć jakiegoś specjalnego imienia którego nie ma nikt tak jak to robią gwiazdy 😂 nie zależy mi na tym ☺️😄 -
nick nieaktualny
-
Manioka wrote:No to ja też startowałam z 4.2..
Zeszłam ładnie do 2.9 potem 3.3 a potem już 3.5😑
A w jakich odstępach czasowych te wyniki?
4,2 miałaś przed ciążą?01.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
nick nieaktualny
-
ladySiSi wrote:A w jakich odstępach czasowych te wyniki?
4,2 miałaś przed ciążą?
2.9 po 4 tygodniach
Potem dała mi euthyrox 50 kazała mi zrobić po 2 tygodniach to już wzrosła do 3.3, a potem po 3 tygodniach znowu zrobiłam, bo się kiepsko czułam i już było 3.5 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny