Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
Clo przepisywane jest na stymulacje jajeczkowania jesli jest z tym u Ciebie problem to powinno pomoc ale powinnas miec przy braniu tego monitorowane cykle no i pytanie zapisal Ci to w ciemno czy mial ku temu wskazania i czy u twojego partnera wszystko w wynikach gra?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kochana wiele dziewczyn bierze clo wiele sobie go chwali ale faktycznie powinnas byc monitorowana bo to sa leki ktore moga byc niebezpieczne...powiedz mi jakie masz dawkowanie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej laski.
ja mam clo tzn. Juz po braniu clo
bylam wczoraj na monitoringu ale na usg nie mogli mi znalezc jajnikow nie wiwm co teraz.
Czy w ciemno podac sobie pregnyl czy zaczekac.
dodam ze od 3 dni mam taki sluz wodnisty; (
Pomocy! !!!Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny
-
ja jestem 2-gi cykl na clo. W pierwszym jeden pęcherzyk- pękł samodzielnie- nie wyszło. Teraz jestem 2-gi cykl i są 2 pęcherzyki - w pt okaże się czy pękły. U as problem z nasieniem gorszym bo w ml niecałe 8 mln. Mam nadzieje, że to starczy. Mąż cały czas sie leczy. Liczę i błagam o cud.
-
No jajników a pęcherzyków wgl ;/Ogolnie mam mały problem z nimi i zawsze jest problem zeby je zobaczyc.
pomimo testow ovu sa negatywne a Sluz wodnisty
Bo estradiol badać można tylko rano z badać bczy cała dobę
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
hej dziewczyny mam takie zapytanie.Posiadam w domu CLO meza i teraz tak mnie korci by w nast.cyklu wziac sobie ten lek? jak myslicie czy warto? tyle dobrego sie naczytalam o tym CLO...moj maz ma liche plemniory ja natomiast mam jajeczkowanie zreszta nie raz monitorowane...tylko rozchodzi mi sie o to zeby to wszytsko jakos podtrzymaC TYMI TABLETKAMI?
Pomozcie -
BATTINKA wrote:hej dziewczyny mam takie zapytanie.Posiadam w domu CLO meza i teraz tak mnie korci by w nast.cyklu wziac sobie ten lek? jak myslicie czy warto? tyle dobrego sie naczytalam o tym CLO...moj maz ma liche plemniory ja natomiast mam jajeczkowanie zreszta nie raz monitorowane...tylko rozchodzi mi sie o to zeby to wszytsko jakos podtrzymaC TYMI TABLETKAMI?
Pomozcie
Absolutnie nie bierz. To jest lek dla tych, którzy nie mają jajeczek. Jakie w ogóle podtrzymanie? To tak jakbyś miała temperaturę 36,6 i brała antybiotyki na gorączkę, tak na wszelki wypadek jakby się zaczęła.
To jest bardzo mocny lek, ktorym możesz sobie zaszkodzić. -
Katarzyna87 wrote:Absolutnie nie bierz. To jest lek dla tych, którzy nie mają jajeczek. Jakie w ogóle podtrzymanie? To tak jakbyś miała temperaturę 36,6 i brała antybiotyki na gorączkę, tak na wszelki wypadek jakby się zaczęła.
To jest bardzo mocny lek, ktorym możesz sobie zaszkodzić.