Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katsue wrote:Elektro, Dropsik, Prezesowa, Suzie, Vienna, Sorbecik, notsobad ♥️♥️♥️
Smerfetko, oczywiście że zostań, zawsze będzie mile widziana!
Vienna, trzymam kciuki za szybką realizację i dobre wyniki!
Ja już po wizycie - bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora, Pati, jeszcze raz dziękuję! Obadał wyniki i zlecił acard od starań 🥳 o heparynie w ciąży też mówił, że głównie przy tych pierwszych mutacjach z listy i że nie jest to nieprawidłowe, ale zalecenia są takie, że przy PAI głównie acard 75. Najwyżej później będę uderzać gdzieś indziej 🤣 Także przynajmniej część stresu ze mnie spadła 🥹 ale serio mega miły i fajnie wszystko wyjaśniał ☺️ -
Katsue wrote:Elektro, Dropsik, Prezesowa, Suzie, Vienna, Sorbecik, notsobad ♥️♥️♥️
Ja już po wizycie - bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora, Pati, jeszcze raz dziękuję! Obadał wyniki i zlecił acard od starań 🥳 o heparynie w ciąży też mówił, że głównie przy tych pierwszych mutacjach z listy i że nie jest to nieprawidłowe, ale zalecenia są takie, że przy PAI głównie acard 75. Najwyżej później będę uderzać gdzieś indziej 🤣 Także przynajmniej część stresu ze mnie spadła 🥹 ale serio mega miły i fajnie wszystko wyjaśniał ☺️
Super, że jesteś zadowolona!👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Ja już po wizycie - bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora, Pati, jeszcze raz dziękuję! Obadał wyniki i zlecił acard od starań 🥳 o heparynie w ciąży też mówił, że głównie przy tych pierwszych mutacjach z listy i że nie jest to nieprawidłowe, ale zalecenia są takie, że przy PAI głównie acard 75. Najwyżej później będę uderzać gdzieś indziej 🤣 Także przynajmniej część stresu ze mnie spadła 🥹 ale serio mega miły i fajnie wszystko wyjaśniał ☺️35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnyKatsue wrote:Elektro, Dropsik, Prezesowa, Suzie, Vienna, Sorbecik, notsobad ♥️♥️♥️
Ja już po wizycie - bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora, Pati, jeszcze raz dziękuję! Obadał wyniki i zlecił acard od starań 🥳 o heparynie w ciąży też mówił, że głównie przy tych pierwszych mutacjach z listy i że nie jest to nieprawidłowe, ale zalecenia są takie, że przy PAI głównie acard 75. Najwyżej później będę uderzać gdzieś indziej 🤣 Także przynajmniej część stresu ze mnie spadła 🥹 ale serio mega miły i fajnie wszystko wyjaśniał ☺️
Bardzo się cieszę, że część stresu Cię opuściłaa czy konsultowałaś kwestię PAI ze swoim ginem? Może on Ci przepisze heparynę, żebyś była spokojna?
-
Malinowysorbet wrote:
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Katsue, a możesz mi przypomnieć ile czekałaś na te wyniki z testDNA?
Moje próbki dotarły do labu w czwartek… mam nadzieję, ze do piątku się pojawią. Gdyby coś wyszło, to będę mieć szanse skonsultować z napro…Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2024, 12:19
Dropsik lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
Anonim1992 wrote:Witam was dziś w tym cudownym cieplutkim dniu 😅kocham slonce 🌞🌞Sorbecik No widać cos koniecznie powtorka jutro albo beta.
Małż dziś dobrze wczoraj jeszcze przez pół dnia było słabo ale wylezal się i No duuuzo lepiej to wszystko wygląda myślę że do jutra nie będzie śladu.
Prezesoowa będzie dobrze myślę że może co najwyżej wysłać do psychologa lub psychiatry zależy na co dostałaś l4.
Trzymam kciuki za was dziś mocne ja musze zacząć się pakować bo znając mnie i moje dziecię pewnie czegoś zapomnimy 🤣🤣 a wyjazd w pt -
nick nieaktualny
-
Majuna wrote:U mnie wszystko w porządku! Czuję się dobrze, wróciłam na dobry tor. Ciebie Kochana tulę, bo podczytuję i wiem, że się dzieje w Twoim życiu. 🫂
Ja córa marnotrawna wrócę do Was za kilka dni, oczywiście jeśli mój wagonik czeka. Teraz chwilowo się jeszcze urlopuję. 😁 Spędzamy czas z pieskiem na kilkudniowym wypadzie w Szklarskiej.
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Katsue, a możesz mi przypomnieć ile czekałaś na te wyniki z testDNA?
Moje próbki dotarły do labu w czwartek… mam nadzieję, ze do piątku się pojawią. Gdyby coś wyszło, to będę mieć szanse skonsultować z napro…
Ja też tam robiłam i miałam równo w tydzień - we wtorek dotarły i we wtorek miałam wynik, ale wtedy był taki boom z Ovu. Myślę, że w środę powinnaś mieć gotoweelektro96 lubi tę wiadomość
-
Katsue to musiało boleć.. 😕🫂 Cieszę się, że czujesz się zaopiekowana! 😘 Tuptamy z tobą do apteki haha
Vienna trzymam mocno kckuki!
Notsobadd wymaz zrobiony, to pozostaje mi trzymać kciuki za efekty drożności ❤️
Smerfetka nie znam twojej historii, ale wspieram Cię bardzo.. jest mi cholernie przykro, że to Was spotkało.. Trzymaj się jakoś i zostań z Nami 😘
Prezesowa no i to się rozumie! Elegancko! 🙌Katsue, Prezesoowa, notsobadd, Vienna, Smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wczoraj wieczorem jadłam ciepłe grzanki i do tego arbuza z lodówki i zaczęło lekko boleć. Umyłam zęby trzy razy i poprosiłam, żeby się ogarnęły bo jestem biedna xD teraz jest trochę lepiej, więc może to tylko chwilowa nadwrażliwość. Albo moje prośby zostały wysłuchane 😂
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Dziewczyny, pisałam Wam że ostatnio dostałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności, bo gin (która też tam przyjmuje i to do niej chce się zapisać) mówiła, że tam sie czeka na wizytę ok. 3 miesięcy. No i zadzwoniłam dziś żeby się tam umówić i zonk, bo mieli termin na początek lipca 😬 no i się umówiłam, ale rozkminiam czy jednak nie zadzwonić i nie odłożyć tego w czasie np. na sierpień czy wrzesień.
Stan na teraz jest taki, że mam torbiel na jajniku i mam pójść do niej na kontrolę (nie w poradni leczenia niepłodności) czy się wchłonęła. Wizytę mam zaplanowaną na połowę lipca. I teraz zastanawiam się czy jest sens żeby na początku lipca już lecieć do tej poradni leczenia niepłodności. Co byście zrobiły?
Lekarka mówiła żeby w poradni powiedzieć że staramy się od roku, to będzie mogła mi zlecić więcej badań, ale też myślała że wyląduje tam za kilka miesięcy a nie za 3 tygodnie...
Nie chcę być też taka nie uczciwa, ze będę ściemniać że staramy się rok, a to będzie dopiero 7 cykl starań, bo mam poczucie że zabieram miejsce komuś, kto już dłużej ma problemy. Kurcze, co byście zrobiły na moim miejscu?Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Moje próbki dotarły do labu w czwartek… mam nadzieję, ze do piątku się pojawią. Gdyby coś wyszło, to będę mieć szanse skonsultować z napro…elektro96 lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne