Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:Notsobadd, super, że przestało boleć. To uczucie ulgi jest niezastąpione 🥰 Ból zęba to chyba jeden z gorszych rodzajów bólu, które istnieją na tym świecie. 😵💫
Mnie właśnie tak naprawdę ząb nigdy bardzo nie bolał, bo jak tylko czuję ćmienie to biegnę do dentysty, bo mam niski próg bólu 😂 znam to tylko z opowiadań, że jest tragedia, mi się całe szczęście zawsze udaje zapobiec takiej sytuacji…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyVienna wrote:Wstałam z myślą że nic dziś nie muszę 🤣 a tu faktycznie mam dziś wizytę o 13 u mojej gin co chodzę na nfz. Jestem ciekawa jej opinii, ale też nie nastawiam się nie wiadomo na co. To też jest kobieta starszej daty i różnie może być. Ale usg mam tam na każdej wizycie a najbardziej mi na tym zależy 😊🤞
🤞
Vienna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 🌻
Miłego dnia dziewczęta.
Majuna, dobrze, że zakończyło się wszystko tylko siniakami, a nie złamaniami 🙈 cieszę się, że postanowiłaś iść do przodu 🌻
Malinowysorbet czekamy na zdjęcia testu 🌻
U mnie dziś w końcu dobry cukier z rana. Bo coś słabo mi idzie z tym nocnym... Oby tak dalej🌻MagicznaNuta, Majuna, Prezesoowa, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Powiem Wam Dziewczyny, że trochę ostatnia @ źle na mnie wpłynęła. Troszkę nadziei się tliło. Pomyślałam nawet, że może jeden członek rodziny odszedł - pojawi się drugi.
Marzyłam o trójce dzieci, ale nie wiem czy jestem gotowa na prawdziwą walkę. A bez niej na pewno się nie uda. Gdybym miała mniej lat - nie zawahałabym się ani na chwilę. Muszę podreperować swoje zdrowie. Nie odpuszczam starań, ale póki co skupiam się na poprawieniu nawyków żywieniowych, chcę wprowadzić więcej ruchu, lepiej spać, cieszyć się tym co mam
Jestem pewna, że Każdej z Was się uda - bo jeśli się walczy - są efektyChciałabym dalej Was wspierać, bo bardzo Was polubiłam.
Zostań z nami, będziemy się wzajemnie motywować, dużo z nas też pracuje z dieta i dobrymi nawykami.
I tak naprawdę to już spora część sukcesu, więc może w Twoim przypadku nie będzie konieczna żadna walka, a po prostu kilka prostych zmian o których piszesz
Przytulam Cię w tym cięższym okresie… 🫂MagicznaNuta, elektro96, Gregorka, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
@Prezesowa kciuki i kopniaczek na szczęście 🤞🏻🍀
Czekam na wieści 💋Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Paima, Majlen, elektro96, MagicznaNuta, notsobadd, Dropsik, Vienna, Majuna, Prezesoowa, Pati2804, Gregorka, Zaczarowan, Katsue, Liyss🧚🏻, grazka0022, Speranza :), Leśneintro, ellevv, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Z tego, co się orientuję, to jest coś takiego, jak umowa wstępna z nowym pracodawcą - ona wtedy jest wiążąca dla obu stron, więc może nawet sami to zaproponują 🤔 Jeśli nie, to pewnie sama bym wyszła z inicjatywą - doskonale Cię rozumiem, bo trzy miesiące to długi okres czasu, więc warto się zabezpieczyć.
No właśnie o czymś takim myślałam, na pewno zaproponuję jak oni nie wyjdą z inicjatywą. Dziękuję :*MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
😭😭😭 bosko!
Kciuki zaciskam cały czas! ♥️35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
I tak naprawdę to już spora część sukcesu, więc może w Twoim przypadku nie będzie konieczna żadna walka, a po prostu kilka prostych zmian o których piszesz
Przytulam Cię w tym cięższym okresie… 🫂
Tak teraz myślę, że mogłam " obudzić" się nieco wcześniej, ale teraz i tak już nie mam na to wpływu. Zadbam troszkę o siebie, to może i chęć do walki wróci -
Vienna wrote:Dzień dobry 🌼
@Majuna cieszę się że wracasz z pozytywnym nastawieniem 🥰 ale nie bój się smęcić jak coś Cię będzie gryzło. Jesteśmy tu na dobre i złe ❤️
@Majlen nie puszczam kciuków, to może być jeszcze za wcześnie 🤞🥰
@Malinowysorbet tuptam pod kibelkiem 😍♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 23+3, 663g malutkiej 🎀
• 05.08 - 26+3, wszystko b.dobrze, około 900g 🩷
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
- badania: morfologia, mocz, toxoplazmoza
- 26.08 - wizyta ginekolog + III prenatalne
✨️2025 jest nasz!✨️ -
To czekamy 🩷♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
🗓
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Notsobadd - wysłałam zapro 😊♀️29 ♂️34
🗓
✨️2025 jest nasz!✨️ -
MagicznaNuta wrote:jest, jest, jest
kciuki za betę
Dziewczyny jaką betę obstawiacie?
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Bardzo chciałabym Ci coś doradzić, ale niestety nie mam zielonego pojęcia jak można się zabezpieczyć w takiej sytuacji. Jesteś przekonana, że w obecnej firmie nie zgodzą się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron?
Nie ma szans, bo zostawię swój dział, w którym jest jeden dość świeży pracownik i jeden stażysta, i ten drugi, w ktorym jest moja przełożona, ale ona nie będzie pracować samajuż i tak codziennie dostaje wiadomości i maile, przez które tym bardziej nie chce mi się tam wracać