Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Prawda jest taka, że możesz im powiedzieć, że albo wyraża zgodę albo czujesz, że czujesz się źle i chyba będziesz potrzebowała dłuższego zwolnienia, takiego np na 3 miesiące… wiem, że to bezczelne 😂
Ale bezczelne jest również wysyłanie Ci wiadomości podczas Twojego zwolnienia chorobowego i wykorzystywanie do pracy ponad miarę.
Tak czy tak muszę pozamykać swoje sprawy w pracy, więc na trochę do pracy wrócić muszę no i urlop chcę zaliczyć jeszcze tutaj. Fakt też jest taki, że skoro miałabym rozkręcić nową filię firmy to jak już zacznę to będę musiała się skupić na tym 200% i o urlopie będę mogła zapomnieć -
nick nieaktualny
-
Udało mi się kupić jeszcze przed pracą jagody, także będą lepione pierogi na obiad 😁 za pół litra zapłaciłam 12zł 😊
Prezesoowa, MagicznaNuta, Pati2804, Dropsik, Liyss🧚🏻, Katsue, MummyYummy lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pati2804 wrote:Ja jak pierwszy raz zobaczyłam dwie kreski to czułam strach.. coś w środku nie pozwalało mi się cieszyć.. I gdy straciłam tą ciążę to miałam sobie za złe że od początku się stresowałam.. powiedziałam sobie ze następnym razem jak zobaczę dwie kreski to od początku będę się cieszyć tym stanem, bo i tak nie mam na to wpływu. A nie chce pamiętać okresu ciąży tylko poprzez pryzmat smutku i strachu o kolejny dzień. Także kochana ciesz się ciążą bo to piękny czas a to że będziesz się martwić niczego nie zmieni.. 😘🍀❤ robisz wszystko co w Twojej mocy aby zapewnić najlepsze warunki kropkowi , wierzę że będzie rósł zdrowo 🥰
Pati2804 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Paima ale ładny awatar
Pozazdrościłam Wam i zainstalowałam aplikację 🤭
Tematycznie na dziś, bo zjem i idę trochę ogarnąć ogródek.
MagicznaNuta, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Hej 🌸
Mnie wczoraj na noc dopadł ból gardła i całą noc się męczyłam 😞 ciężko przełykać ślinę, bo to mega ból.
Możliwe, że przeszło na mnie z męża, bo on odchorowuje też gardło przez klimę. Polecacie coś na szybkie ustąpienie bólu?
@Sorbeciku Kciuki! 🥹🤞
@Majlen Przytulam 🫂
Na ból gardła to płukanie rozcieńczoną wodą utlenioną albo wodą z rozpuszczoną aspirynąMagicznaNuta, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:@Paima @MagicznaNuta Dziękuję 🩷 Nie słyszałam o tym Glimbaxie. Nie pamiętam, kiedy miałam taki ból gardła. Zawsze ewentualnie drapanie.
Ale wyślę męża niedługo do apteki i przetestuję.
Zdrówka 🌻CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Tak czy tak muszę pozamykać swoje sprawy w pracy, więc na trochę do pracy wrócić muszę no i urlop chcę zaliczyć jeszcze tutaj. Fakt też jest taki, że skoro miałabym rozkręcić nową filię firmy to jak już zacznę to będę musiała się skupić na tym 200% i o urlopie będę mogła zapomnieć
Rozumiem. Faktycznie najkorzystniej dla Ciebie byłoby zacząć od września, może jednak uda Ci się ustalić coś za porozumieniem stronPrezesoowa, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Udało mi się kupić jeszcze przed pracą jagody, także będą lepione pierogi na obiad 😁 za pół litra zapłaciłam 12zł 😊
Kusicie tymi jagodami 🙈
Ale bym zjadła takiej jagodzianki z kruszonką 😭😭🫠🫠Prezesoowa, MagicznaNuta, elektro96, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Udało mi się kupić jeszcze przed pracą jagody, także będą lepione pierogi na obiad 😁 za pół litra zapłaciłam 12zł 😊
u nas w pracy jeden gościu przynosi, litr za 20 zł, ma dziś przynieść
może by się skusić na pierogi
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Coffee potwierdzam, Glimbax działa cuda! ♥️
@Suzie, myślisz że to metformina? Może po prostu coś zjadłaś cięższego? 🥹
@Zbuntowana nic nie bolało poza podawaniem znieczulenia 🤪 ale wczoraj miałam tylko założone lekarstwo, reszta za tydzieńCoffeeDream lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:uważaj na siebie bo np. u nas ma być bardzo gorąco
U nas 26.
Dziękuję ☺️ ☺️
Ale dlatego ja przed upałem wychodzę 😊
Muszę zerwać truskawki, podlać ogórki.
Bez większego wysiłku 😊MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:teraz najlepszy czas na wyjście
coś planujesz z truskawek? czy zjesz je solo ?
Częściowo zjada mała, częściowo zamrażam ☺️
Spory wysyp jest w tym roku.MagicznaNuta lubi tę wiadomość