Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Naprawdę super, że nagle wszystkie puzzelki zaczynają wskakiwać na swoje miejsce 😍 zasługujecie na to!
😘❤️"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majlen wrote:Wczoraj widziałam w Carrefourze
No ja właśnie byłam w Carrefourze i nie było. Znalazłam w Auchan. A potem weszłam do swojego warzywniaka i co widzę? Bakłażany 🤦🏻♀️ -
ultramaryna_ wrote:Cześć, dziewczyny 🙋♀️ Niedawno wróciliśmy do domu, daję znać, że wszystko ok 😘👌 Przecinek to już nie przecinek, ale 3cm dzidź, wszystko z pomiarów wychodzi bardzo dobrze, daleko od blizny po cc itp. umówiłam się już na prenatalne 😊
A samą wizytą jestem zachwycona, lekarz bardzo mi podpasowal, był bardzo dokładny i szczegółowy, ale przy tym bardzo sympatyczny i kulturalny 👌 Zdjęć ładnych nie mam, bo wszystko co dostaję to wydruk pod opisem wizyty 😅 Ale tyle wystarczy na wiruski? 🦠🦠🦠

@Prezi nie rób nic wbrew sobie, Twoja równowaga psychiczna i komfort są teraz bardzo ważne ❤️🫂
Super bobo.😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 21:38
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Jak często pink kłamie? https://ibb.co/Tw88h76
Coś tam przebija... -
Dziewczyny! Mamy to, mąż mi znalazł te klapki 😁 Super są! Jak za taką cenę. Teraz muszę pedi zrobić 😂
elektro96, Suzie, Katsue, Speranza :), Pati2804, Gregorka, notsobadd, Malinowysorbet, Leśneintro, Zaczarowan, Dropsik, MummyYummy, Vienna, Prezesoowa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Właśnie wstałam po mega drzemce 😅
Marynko - cudne wieści ❤️ czekałam na Twoje info, niech bobas rośnie dalej zdrowo. Na kiedy masz prenatalne?
Prezesoowa - kurcze, ale wymyślił Twój mąż... Szkoda gadać. Tak jak dziewczyny radzą, ja bym się starała to jeszcze odkręcić i odwołać. Współczuję stresu, bo to ostatnia rzecz jaką jest Co teraz potrzebna
U nas dzisiaj dobry dzień - popołudniu zadzwonili do narzeczonego, że dostał te prace z powodu której jechaliśmy aż nad morze!!! ☺️ bardzo się cieszymy i mamy wieczór świętowania - ja piję sok pomarańczowy, a on whiskey 😂 Jutro zjemy lody 😅 Do tego po pracy kupiłam sobie złote klapki w Wojasie, drogie, ale są mega wygodne i jestem zadowolona. Złote, w skromne 😂
Notsobadd robisz ogromne postępy, dobrze że sobie przejrzałaś swoje stare wyniki. Wszystko idzie we właściwym kierunku i już niedługo będą efekty 😘
Elektro udanego urlopu, wysyłaj nam dużo foteczek 😘🌞🌴
Chciałam jeszcze coś napisać, ale pisze na telefonie i już mi uciekło z głowy...
Gratulacje dla męża 🥳
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Suzie rozwala mnie Twój nowy awatarek 😂😂😂 Kocham go po prostu 🤣
Dlaczego 🤣 -
Super, cieszę się bardzo ♥️♥️♥️Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny! Mamy to, mąż mi znalazł te klapki 😁 Super są! Jak za taką cenę. Teraz muszę pedi zrobić 😂
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Jakoś siebie tez w nim odnajduje wśród pysznego jedzonka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 21:32
Suzie lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Ultramaryna niech rośnie zdrowo maluszek! 😘😘
Paula na wszystkich widzę cień! 🥰😎 Kciuki! Szalony czerwiec, oby więcej takich miesięcy! ❤️
Speranza gratulacje dla męża! Miłego świętowania!
Liyss aleeee Twój mężu jest kochany 🌞 super!
Speranza :), PaulaG, Liyss🧚🏻, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:A po jakim czasie wyszedł pink ? Ja widzę cień na każdym 🍀✊
Pink 3 minuty z sekundnikiem włączonym 🤣 i ciemniała co 10 sekund po troszku
Marzycielka, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Dosikasz jutro? 🤞🏼PaulaG wrote:Pink 3 minuty z sekundnikiem włączonym 🤣 i ciemniała co 10 sekund po troszkuStarania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie mam już testów 😅 spodziewałam sie bieli na wszystkich i okresu... moze jutro podjade kupic clearblue ale nie wiem czy zdążę🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Super informacje 🥰 nudnej ciąży 😊ultramaryna_ wrote:Cześć, dziewczyny 🙋♀️ Niedawno wróciliśmy do domu, daję znać, że wszystko ok 😘👌 Przecinek to już nie przecinek, ale 3cm dzidź, wszystko z pomiarów wychodzi bardzo dobrze, daleko od blizny po cc itp. umówiłam się już na prenatalne 😊
A samą wizytą jestem zachwycona, lekarz bardzo mi podpasowal, był bardzo dokładny i szczegółowy, ale przy tym bardzo sympatyczny i kulturalny 👌 Zdjęć ładnych nie mam, bo wszystko co dostaję to wydruk pod opisem wizyty 😅 Ale tyle wystarczy na wiruski? 🦠🦠🦠

@Prezi nie rób nic wbrew sobie, Twoja równowaga psychiczna i komfort są teraz bardzo ważne ❤️🫂
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Białko z Ostrovitu, podsyłam linka. Osobiście wolę smak cząsteczkowy, jest 11/10 😋 ale już nam się skoczyłoSperanza :) wrote:O jacie.... Ale to pięknie wygląda.... Zjadłabym to wszystko..... A co to za białko o smaku tiramisu? Nigdy o tym nie słyszałam... Skąd takie cudo i jaki ma skład?
https://ostrovit.com/pl/products/ostrovit-100-whey-protein-2000-g-26401.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwvvmzBhA2EiwAtHVrb1WT1zoBP8sGGdT5uHaSqbyVzZAtjZFpydjP7tPQzR3ty7L9Vv6mpBoC070QAvD_BwE
Speranza :) lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
Ja bym się wyłamała jednak na czarne, bo nie lubię brązów 🫣elektro96 wrote:Spotkanie ovusiostr na kawce będzie miało teraz inny wymiar. Wszystkie w identycznych klapkach 🤓🤣
Były czarne? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2024, 00:05
♀️29
PCOS
Czy Wasi faceci też zareagowali na Wasze dziadzioboxy, w jeden i ten sam sposób? 😅
Pamiętam, że mąż @Prezesowa tak.
No mój dziś powiedział, że z tym pudełkiem i lekami, to jak stara baba 🙈
Prezesoowa lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
W takim razie po cichu gratuluję i trzymam kciuki ✊🍀😘PaulaG wrote:Pink 3 minuty z sekundnikiem włączonym 🤣 i ciemniała co 10 sekund po troszku
PaulaG lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH