Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 18:20

Liyss🧚🏻, elektro96 lubią tę wiadomość

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    Dzisiaj 11/12 dpo i zrobiłam pinka teraz.... a te niebieskie sie wybarwiały 3 sztuki po dopiero godzinie.. jeden drugi od dołu wyszedl po 10 min...
    A po jakim czasie wyszedł pink ? Ja widzę cień na każdym 🍀✊

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Speranza :) Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wstałam po mega drzemce 😅
    Marynko - cudne wieści ❤️ czekałam na Twoje info, niech bobas rośnie dalej zdrowo. Na kiedy masz prenatalne?

Prezesoowa - kurcze, ale wymyślił Twój mąż... Szkoda gadać. Tak jak dziewczyny radzą, ja bym się starała to jeszcze odkręcić i odwołać. Współczuję stresu, bo to ostatnia rzecz jaką jest Co teraz potrzebna

U nas dzisiaj dobry dzień - popołudniu zadzwonili do narzeczonego, że dostał te prace z powodu której jechaliśmy aż nad morze!!! ☺️ bardzo się cieszymy i mamy wieczór świętowania - ja piję sok pomarańczowy, a on whiskey 😂 Jutro zjemy lody 😅 Do tego po pracy kupiłam sobie złote klapki w Wojasie, drogie, ale są mega wygodne i jestem zadowolona. Złote, w skromne 😂

Notsobadd robisz ogromne postępy, dobrze że sobie przejrzałaś swoje stare wyniki. Wszystko idzie we właściwym kierunku i już niedługo będą efekty 😘

Elektro udanego urlopu, wysyłaj nam dużo foteczek 😘🌞🌴

Chciałam jeszcze coś napisać, ale pisze na telefonie i już mi uciekło z głowy...

Pati2804, nick nieaktualny, ultramaryna_, elektro96, Gregorka, Leśneintro, Zaczarowan, Dropsik, MummyYummy, Vienna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG ja tam wszędzie jakiś cień widzę. Powodzenia!!!

PaulaG lubi tę wiadomość

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
  • Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza super że narzeczonemu się udało! Macie co świętować 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 20:59

Speranza :) lubi tę wiadomość

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka - prawie zapomniałam, super informacje o tej inseminacji, trzymam bardzo mocno kciuki za dwie kreseczki 😘🍀

Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Paula, coś widać 🤞🏻🤞🏻 szkoda, że nie masz możliwości pójścia na betę…

@Speranza gratulacje dla narzeczonego! :) Ostatnio u Was same cudowne wiadomości, bardzo się cieszę :) 💋

Speranza :), PaulaG lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsue dziewczyny już wszystko napisały, samą prawdę i mądre rzeczy .. 😘 nigdy nie wątp w siebie ! ❤🍀

Prezesoowa ale mąż wymyślił.. Ja bym się wściekła normalnie, ale może to przez te hormony.. 😳🙈 nie rób niczego wbrew sobie ! A z mężem powinnaś porozmawiać bo to co zrobił było nie ma miejscu.. 🤯 I wcale nie przesadzasz ! Uważam tak samo.

Speranza gratuluję bardzo ! Świętujcie razem z narzeczonym 🥰😊🍀🥳

Speranza :), nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie rozwala mnie Twój nowy awatarek 😂😂😂 Kocham go po prostu 🤣

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza :) wrote:
    Gregorka - prawie zapomniałam, super informacje o tej inseminacji, trzymam bardzo mocno kciuki za dwie kreseczki 😘🍀
    O właśnie, ja też chciałam życzyć powodzenia i trzymam kciuki, Gregorka ! ✊🍀❤❤

Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlen wrote:
    No takie te deserki mi wyszły 😊
    Nasiona chia, jogurt naturalny wymieszany z białkiem o smaku tiramisu i na górę owocki
    20240628-140718.jpg
    скачать альбом бесплатно

O jacie.... Ale to pięknie wygląda.... Zjadłabym to wszystko..... A co to za białko o smaku tiramisu? Nigdy o tym nie słyszałam... Skąd takie cudo i jaki ma skład?

Majlen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 18:20

• ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    To jakaś afera była 😂😂
    Si 🤣 Nie mogła dostać stancjonarnie klapek z Hermes za kilka tysi, z Paryża sprowadzała 🤣 Ale jakoś dziwnie one jej odstają 🤣🫣
    To te podobne? Wrzućcie zdjęcie 🙏

Paula, dla mnie tam coś musi być na rzeczy 😉

Speranza na 23 lipca dopiero 🤷‍♀️ Ale zmieszczę się w limicie tygodni, trudno było dorwać wcześniejszy termin u mojego doktorka 🫣 A Ty kiedy masz? 😘

Speranza :) lubi tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.!

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsue przytulam Cię dzisiaj bardzo mocno kochana 🫂🫂🫂🫂. Nic z tego co się stało nie było Twoja wina. Dziewczyny napisały wszystko i zgadzam się z nimi. Ściskam Cię bardzo wirtualnie, szkoda że nie mogę na żywo ❤️

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    @Paula, coś widać 🤞🏻🤞🏻 szkoda, że nie masz możliwości pójścia na betę…

@Speranza gratulacje dla narzeczonego! :) Ostatnio u Was same cudowne wiadomości, bardzo się cieszę :) 💋

Biedny rzucił pracę z dniem 31 grudnia i szukał nowej bite 6 miesięcy... Pierwsze trzy miesiące dochodził do siebie po totalnym wypaleniu, a potem stopniowo zaczynal się stresować że to wszystko tyle trwa i chodzi tylko na bezsensowne rozmowy z których nic nie wynikało. Te 6 miesięcy było trudne dla nas pod roznymi względami. Starałam się być wsparciem dla niego, ale kilka razy też zdarzyło mi się popłakać że z praca nie wychodzi. Więc dzisiaj jestem mega szczęśliwa, że mamy to za sobą i wreszcie zaczyna się układać. Oby to było dobre miejsce dla niego ☺️

elektro96, notsobadd, MummyYummy, Vienna, ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza jak Ty teraz na noc zaśniesz?😁 gratulacje dla narzeczonego 😁

Ultramaryna - moje też są sprowadzane z PARYSKIEGO lidla 😂😂

To są te https://www.lidl.pl/p/esmara-klapki-damskie-ze-skorzana-podpodeszwa/p100375353

Katsue ja też nie wiedziałam, że jest taka opcja dziś przypadkowo odkryłam 😁

Speranza :), elektro96, nick nieaktualny, MummyYummy, ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nadzieja to początek wszystkiego✨

Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025

Drugi bobas 1cs 🍀:

⏸️ 7.12
    08.12 Beta 12dpo 105,60
    10.12 Beta 14dpo 423,40
    23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
    13.01 2,17 cm bobaska 🥰
    04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
    12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️

preg.png

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    Si 🤣 Nie mogła dostać stancjonarnie klapek z Hermes za kilka tysi, z Paryża sprowadzała 🤣 Ale jakoś dziwnie one jej odstają 🤣🫣
    To te podobne? Wrzućcie zdjęcie 🙏

Paula, dla mnie tam coś musi być na rzeczy 😉

Speranza na 23 lipca dopiero 🤷‍♀️ Ale zmieszczę się w limicie tygodni, trudno było dorwać wcześniejszy termin u mojego doktorka 🫣 A Ty kiedy masz? 😘

Mam na 22 lipca, także znowu mamy dzień po dniu i możemy sobie kibicować 😘😘😘😘🍀

ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• elektro96 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza, super informacje! W takim razie życzę Wam miłego świętowania 🥳

Marynko, musiałam wygooglować co to za aferka z Andziaks, ale to nie o takie klapki chodzi 🤪 wrzucam dla Ciebie jeszcze raz foteczke :
    IMG-5766.jpg

Speranza :), Liyss🧚🏻, Gregorka, Zaczarowan, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

Starania od 8.2022
    💁🏽‍♀️
    ❌ kir AA
    ❌ lamblia
    ❌ MTHFR A1298 homo
    ❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
    ✅ USG endometriozy - prawidłowe
    💁🏽
    ❌ hla-c C2
    ❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
    ❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spotkanie ovusiostr na kawce będzie miało teraz inny wymiar. Wszystkie w identycznych klapkach 🤓🤣

notsobadd, Malinowysorbet, Speranza :), Liyss🧚🏻, Suzie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gregorka, Leśneintro, MummyYummy, Vienna, ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Starania od 8.2022
    💁🏽‍♀️
    ❌ kir AA
    ❌ lamblia
    ❌ MTHFR A1298 homo
    ❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
    ✅ USG endometriozy - prawidłowe
    💁🏽
    ❌ hla-c C2
    ❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
    ❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 28 czerwca 2024, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza :) wrote:
    Biedny rzucił pracę z dniem 31 grudnia i szukał nowej bite 6 miesięcy... Pierwsze trzy miesiące dochodził do siebie po totalnym wypaleniu, a potem stopniowo zaczynal się stresować że to wszystko tyle trwa i chodzi tylko na bezsensowne rozmowy z których nic nie wynikało. Te 6 miesięcy było trudne dla nas pod roznymi względami. Starałam się być wsparciem dla niego, ale kilka razy też zdarzyło mi się popłakać że z praca nie wychodzi. Więc dzisiaj jestem mega szczęśliwa, że mamy to za sobą i wreszcie zaczyna się układać. Oby to było dobre miejsce dla niego ☺️

Naprawdę super, że nagle wszystkie puzzelki zaczynają wskakiwać na swoje miejsce 😍 zasługujecie na to!

Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
‹‹ 1193 1194 1195 1196 1197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ