Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PaulaG wrote:Dzisiaj 11/12 dpo i zrobiłam pinka teraz.... a te niebieskie sie wybarwiały 3 sztuki po dopiero godzinie.. jeden drugi od dołu wyszedl po 10 min...
-
Właśnie wstałam po mega drzemce 😅
Marynko - cudne wieści ❤️ czekałam na Twoje info, niech bobas rośnie dalej zdrowo. Na kiedy masz prenatalne?
Prezesoowa - kurcze, ale wymyślił Twój mąż... Szkoda gadać. Tak jak dziewczyny radzą, ja bym się starała to jeszcze odkręcić i odwołać. Współczuję stresu, bo to ostatnia rzecz jaką jest Co teraz potrzebna
U nas dzisiaj dobry dzień - popołudniu zadzwonili do narzeczonego, że dostał te prace z powodu której jechaliśmy aż nad morze!!! ☺️ bardzo się cieszymy i mamy wieczór świętowania - ja piję sok pomarańczowy, a on whiskey 😂 Jutro zjemy lody 😅 Do tego po pracy kupiłam sobie złote klapki w Wojasie, drogie, ale są mega wygodne i jestem zadowolona. Złote, w skromne 😂
Notsobadd robisz ogromne postępy, dobrze że sobie przejrzałaś swoje stare wyniki. Wszystko idzie we właściwym kierunku i już niedługo będą efekty 😘
Elektro udanego urlopu, wysyłaj nam dużo foteczek 😘🌞🌴
Chciałam jeszcze coś napisać, ale pisze na telefonie i już mi uciekło z głowy...Pati2804, Katsue, ultramaryna_, elektro96, Gregorka, Leśneintro, Zaczarowan, Dropsik, MummyYummy, Vienna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
PaulaG ja tam wszędzie jakiś cień widzę. Powodzenia!!!
PaulaG lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Gregorka - prawie zapomniałam, super informacje o tej inseminacji, trzymam bardzo mocno kciuki za dwie kreseczki 😘🍀
Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
@Paula, coś widać 🤞🏻🤞🏻 szkoda, że nie masz możliwości pójścia na betę…
@Speranza gratulacje dla narzeczonego!Ostatnio u Was same cudowne wiadomości, bardzo się cieszę
💋
Speranza :), PaulaG lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Katsue dziewczyny już wszystko napisały, samą prawdę i mądre rzeczy .. 😘 nigdy nie wątp w siebie ! ❤🍀
Prezesoowa ale mąż wymyślił.. Ja bym się wściekła normalnie, ale może to przez te hormony.. 😳🙈 nie rób niczego wbrew sobie ! A z mężem powinnaś porozmawiać bo to co zrobił było nie ma miejscu.. 🤯 I wcale nie przesadzasz ! Uważam tak samo.
Speranza gratuluję bardzo ! Świętujcie razem z narzeczonym 🥰😊🍀🥳Speranza :), Katsue, MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Suzie rozwala mnie Twój nowy awatarek 😂😂😂 Kocham go po prostu 🤣
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Speranza :) wrote:Gregorka - prawie zapomniałam, super informacje o tej inseminacji, trzymam bardzo mocno kciuki za dwie kreseczki 😘🍀
Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:No takie te deserki mi wyszły 😊
Nasiona chia, jogurt naturalny wymieszany z białkiem o smaku tiramisu i na górę owocki
скачать альбом бесплатно
O jacie.... Ale to pięknie wygląda.... Zjadłabym to wszystko..... A co to za białko o smaku tiramisu? Nigdy o tym nie słyszałam... Skąd takie cudo i jaki ma skład?Majlen lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:To jakaś afera była 😂😂
To te podobne? Wrzućcie zdjęcie 🙏
Paula, dla mnie tam coś musi być na rzeczy 😉
Speranza na 23 lipca dopiero 🤷♀️ Ale zmieszczę się w limicie tygodni, trudno było dorwać wcześniejszy termin u mojego doktorka 🫣 A Ty kiedy masz? 😘Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Katsue przytulam Cię dzisiaj bardzo mocno kochana 🫂🫂🫂🫂. Nic z tego co się stało nie było Twoja wina. Dziewczyny napisały wszystko i zgadzam się z nimi. Ściskam Cię bardzo wirtualnie, szkoda że nie mogę na żywo ❤️
Katsue, Prezesoowa lubią tę wiadomość
notsobadd wrote:@Paula, coś widać 🤞🏻🤞🏻 szkoda, że nie masz możliwości pójścia na betę…
@Speranza gratulacje dla narzeczonego!Ostatnio u Was same cudowne wiadomości, bardzo się cieszę
💋
Biedny rzucił pracę z dniem 31 grudnia i szukał nowej bite 6 miesięcy... Pierwsze trzy miesiące dochodził do siebie po totalnym wypaleniu, a potem stopniowo zaczynal się stresować że to wszystko tyle trwa i chodzi tylko na bezsensowne rozmowy z których nic nie wynikało. Te 6 miesięcy było trudne dla nas pod roznymi względami. Starałam się być wsparciem dla niego, ale kilka razy też zdarzyło mi się popłakać że z praca nie wychodzi. Więc dzisiaj jestem mega szczęśliwa, że mamy to za sobą i wreszcie zaczyna się układać. Oby to było dobre miejsce dla niego ☺️elektro96, notsobadd, MummyYummy, Vienna, ultramaryna_, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Speranza jak Ty teraz na noc zaśniesz?😁 gratulacje dla narzeczonego 😁
Ultramaryna - moje też są sprowadzane z PARYSKIEGO lidla 😂😂
To są te https://www.lidl.pl/p/esmara-klapki-damskie-ze-skorzana-podpodeszwa/p100375353
Katsue ja też nie wiedziałam, że jest taka opcja dziś przypadkowo odkryłam 😁
Speranza :), elektro96, Katsue, MummyYummy, ultramaryna_, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
ultramaryna_ wrote:Si 🤣 Nie mogła dostać stancjonarnie klapek z Hermes za kilka tysi, z Paryża sprowadzała 🤣 Ale jakoś dziwnie one jej odstają 🤣🫣
To te podobne? Wrzućcie zdjęcie 🙏
Paula, dla mnie tam coś musi być na rzeczy 😉
Speranza na 23 lipca dopiero 🤷♀️ Ale zmieszczę się w limicie tygodni, trudno było dorwać wcześniejszy termin u mojego doktorka 🫣 A Ty kiedy masz? 😘
Mam na 22 lipca, także znowu mamy dzień po dniu i możemy sobie kibicować 😘😘😘😘🍀ultramaryna_, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Speranza, super informacje! W takim razie życzę Wam miłego świętowania 🥳
Marynko, musiałam wygooglować co to za aferka z Andziaks, ale to nie o takie klapki chodzi 🤪 wrzucam dla Ciebie jeszcze raz foteczke :
Speranza :), Liyss🧚🏻, Gregorka, Zaczarowan, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
notsobadd, Malinowysorbet, Speranza :), Liyss🧚🏻, Suzie, Katsue, NiedoszlaWielodzietna, Gregorka, Leśneintro, MummyYummy, Vienna, ultramaryna_, Prezesoowa lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Speranza :) wrote:Biedny rzucił pracę z dniem 31 grudnia i szukał nowej bite 6 miesięcy... Pierwsze trzy miesiące dochodził do siebie po totalnym wypaleniu, a potem stopniowo zaczynal się stresować że to wszystko tyle trwa i chodzi tylko na bezsensowne rozmowy z których nic nie wynikało. Te 6 miesięcy było trudne dla nas pod roznymi względami. Starałam się być wsparciem dla niego, ale kilka razy też zdarzyło mi się popłakać że z praca nie wychodzi. Więc dzisiaj jestem mega szczęśliwa, że mamy to za sobą i wreszcie zaczyna się układać. Oby to było dobre miejsce dla niego ☺️
Naprawdę super, że nagle wszystkie puzzelki zaczynają wskakiwać na swoje miejsce 😍 zasługujecie na to!Speranza :), Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻