Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jest 15 🤣 zapraszam zielono chłodno 😅
Katsue lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Ja nie mam nic do dodania oprócz tego, że wymęczą mnie te upały. Nienawidzę i nigdy nie lubiłam lata 😂
Za to kocham wiosnę 😁 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Mam nadzieję, że mimo upałów miło spędziłyście dzień 😚
@Mummy nie wiem jak jest z tym acardem przed morfologia ale też chętnie się dowiem 😋
@Niedoszlawielodzietna kurcze a może to jest jakiś problem z progesteronem? Podobno plamienia na początku ciąży się zdarzają ale trzeba to skonsultować z lekarzem i może nie jest za późno? Przytulam ale i trzymam kciuki kochana, żeby tym razem wszystko się dobrze skończyło 🫂🤞
Miałam dzisiaj jakiś ciężki dzień psychicznie. Dręczyły mnie "demony przeszłości" I w sumie dopiero teraz lepiej się poczułam. I postanowiłam tak umilić sobie wieczór, któraś się przyłącza? 😊
Prezesoowa, Dropsik, Gregorka, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że to się nie potwierdzi🙏NiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny u mnie kolejny biochem na 90%, zaczęło się plamienie tydzień po terminie miesiączki dokładnie tak samo jak ostatnio. Wyłączam się na trochę. Musze się oderwać od tych tematów ciążowych i po prostu pobyć na tych wyjazdach.
Nie mniej jednak wyjazd dobrze Ci/Wam zrobi. Odpoczywaj i wróć do nas po maratonie wakacyjnym 🌴 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny u mnie kolejny biochem na 90%, zaczęło się plamienie tydzień po terminie miesiączki dokładnie tak samo jak ostatnio. Wyłączam się na trochę. Musze się oderwać od tych tematów ciążowych i po prostu pobyć na tych wyjazdach.
A jak te plamienia wyglądają? Tutaj chyba też dziewczyny trochę plamily, a są już w połowie ciąży. -
Malinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny,
Mam nadzieję, że mimo upałów miło spędziłyście dzień 😚
@Mummy nie wiem jak jest z tym acardem przed morfologia ale też chętnie się dowiem 😋
@Niedoszlawielodzietna kurcze a może to jest jakiś problem z progesteronem? Podobno plamienia na początku ciąży się zdarzają ale trzeba to skonsultować z lekarzem i może nie jest za późno? Przytulam ale i trzymam kciuki kochana, żeby tym razem wszystko się dobrze skończyło 🫂🤞
Miałam dzisiaj jakiś ciężki dzień psychicznie. Dręczyły mnie "demony przeszłości" I w sumie dopiero teraz lepiej się poczułam. I postanowiłam tak umilić sobie wieczór, któraś się przyłącza? 😊

Ja chętnie z Tobą umile sobie wieczór pod warunkiem, że dasz Reksia
-
Prezesoowa wrote:
Ja to widzę tutaj jakby ktoś kogoś reanimował 🙈
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś też 30 stopni, spędziłam luźno sobotę u rodziców-pieliłam, zrobiłam spa mojej furce i byłam w kościele i był slub- tyle ludzi, podziwiałam panie w tych pięknych kreacjach i makijażach na takim słońcu 🙈👏
Idę zrobić sobie spa i na oglądanie meczyku 😄🧖♀️😊
Zbuntowana lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Paula G,a jeśli chodzi o metformine,bo też przyjmuje to moja pani doktor mówiła,że jak zajde to do któregoś tygodnia i będę rezygnować,ale czytałam, że praktyki sa różne 🤔
Mocne kciuki za prawilne kresunie 🤞❤️❤️❤️
PaulaG lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Któraś z Was pytała o acard przed morfologia. Ja od pewnego czasu biorę acard z polecenia lekarza, biorę codziennie wieczorem. Dzień przed morfologia zapomniałam żeby odstawic i efekt był taki że ciężko było powstrzymać krwawienie po wyjęciu igły. Jak to zobaczyłam to od razu sobie przypomniałam 🤣 Ale na same wyniki to chyba nie wpływa. Chyba."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

przyłączam się do Ciebie z papryką faszerowaną i colą zero