Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie słońce u nie zapowiada się nawet na deszcz.. prześlijcie te chmury do mnie!
Suzie trzymam kciuki ✊🏻Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Cześć dziewczyny!
Wyłączyłam się trochę z forum na weekend, ale już wracam do żywych 🤪
U nas właśnie przeszła burza, wiatr był okropny. Zdemontowało nam kawałek zadaszenia tarasu 😂
Jeszcze cały czas pada i grzmi, ale wiatr się już zdecydowanie uspokoił, bo nawet miałam trochę stracha.
Mieliśmy dzisiaj jechać na wycieczkę rowerową, ale odpuściliśmy - 35 stopni to byłaby męczarnia…
Poza tym muszę się Wam przyznać, że wczoraj świętowałam urodziny ze szwagierką, Aperol wchodził jak złoto i dzisiaj pół dnia byłam nie do życia 😂 to już nie te lata…
Wzięłam w końcu ten Aromek dzisiaj czyli 4dc. A po pół godziny dostałam maila od swojej lekarki, ze może lepiej nie bo może przyspieszyć owulację i nie zdążę z drożnością… No cóż, zaryzykowałam 😈 Nie wierzę w to, że 9 dc miałabym mieć owu.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Cześć dziewczyny!
Wyłączyłam się trochę z forum na weekend, ale już wracam do żywych 🤪
U nas właśnie przeszła burza, wiatr był okropny. Zdemontowało nam kawałek zadaszenia tarasu 😂
Jeszcze cały czas pada i grzmi, ale wiatr się już zdecydowanie uspokoił, bo nawet miałam trochę stracha.
Mieliśmy dzisiaj jechać na wycieczkę rowerową, ale odpuściliśmy - 35 stopni to byłaby męczarnia…
Poza tym muszę się Wam przyznać, że wczoraj świętowałam urodziny ze szwagierką, Aperol wchodził jak złoto i dzisiaj pół dnia byłam nie do życia 😂 to już nie te lata…
Wzięłam w końcu ten Aromek dzisiaj czyli 4dc. A po pół godziny dostałam maila od swojej lekarki, ze może lepiej nie bo może przyspieszyć owulację i nie zdążę z drożnością… No cóż, zaryzykowałam 😈 Nie wierzę w to, że 9 dc miałabym mieć owu.
Trzymam kciuki 🤞🏼notsobadd lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
No ja jestem obsrana właśnie..
Ale! Znalazłam polkę która pobiera bhcg i progesteron do badania fakt zapłacę 60 euro za oba ale chyba zrobię za jakiś tydzień... bo wizyta z usg dopiero za 8 tygodni 🤯Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Pati2804 wrote:Mnie piersi zaczęły boleć tak naprawdę chyba dopiero w 3 miesiącu 🤔 i też na początku nie miałam objawów.. aż poszłam do lekarki z placzem że nie mam objawów i że na pewno coś jest nie tak a ona do mnie że skąd pani to wzięła że muszą być objawy w każdej ciąży 🙈 nie chciałam mówić że z internetu.. 🤣
Pamiętam! 🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
@Suzie kciuki lecą za bezproblemowe przyjście kolejnego cyklu 🤞😊
@notsobadd kciuki i pokaz tej swojej lekarce kto ma rację 😅🤞
@PaulaG mając do wyboru czekać tyle a zapłacić i mieć chwilę spokoju to chyba też bym zrobiła te badania03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna - przytulam Cię mocno :* mam podobne zdanie jak Dropsik - wzięłabym się za solidną diagnostykę, bo te biochemy mają swoją przyczynę
PaulaG - gratulacje Kochanaspokojnej ciąży
notsobadd - urodziny były Twoje czy szwagierki? Aperolek dobry, ale no na drugi dzień daje czadu
Suzie - w tamtym miesiącu Twoja @ zaszalała, czas, żeby w końcu się ogarnęła i jeśli ma przyjść to niech przyjdzie na czas :*
Dziękuję Wam za troskę :* udało mi się ogarnąć sytuację probiotykiem i węglem, ale za to przekazałam wirus mężowimiał iść jutro na badania, ale no to bez sensu. Jutro rano mam lekarza medycyny pracy i mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i idę do pracy. Dentystę po raz kolejny muszę przełożyć
brat już wrócił do swojego domu, jest nadzieja, że jeszcze na 2-3 dni przyjedzie, ale to się okaże.
PaulaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:NiedoszlaWielodzietna - przytulam Cię mocno :* mam podobne zdanie jak Dropsik - wzięłabym się za solidną diagnostykę, bo te biochemy mają swoją przyczynę
PaulaG - gratulacje Kochanaspokojnej ciąży
notsobadd - urodziny były Twoje czy szwagierki? Aperolek dobry, ale no na drugi dzień daje czadu
Suzie - w tamtym miesiącu Twoja @ zaszalała, czas, żeby w końcu się ogarnęła i jeśli ma przyjść to niech przyjdzie na czas :*
Dziękuję Wam za troskę :* udało mi się ogarnąć sytuację probiotykiem i węglem, ale za to przekazałam wirus mężowimiał iść jutro na badania, ale no to bez sensu. Jutro rano mam lekarza medycyny pracy i mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i idę do pracy. Dentystę po raz kolejny muszę przełożyć
brat już wrócił do swojego domu, jest nadzieja, że jeszcze na 2-3 dni przyjedzie, ale to się okaże.
Nie moje, jejno zdradliwy kurczę Aperol, zdradliwy 🤪
Co porabialiście w końcu wczoraj z mężem?
Przykro mi, że jakiś wirus Was męczy, masakra jeszcze w takie upały podwójnie niekomfortowo…Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Notsobad, no to będziemy czekać do piątku jak na szpilkach na badanie😁
Prezesowa, jak nie urok to wiadomo co 😐 Współczuję, ale dobrze, że dość łagodnie przechodzicie. Życzę zdrówka! Kończysz L4 czy kontynuujesz?
Lyiss, moje chmury poszły do notsobad chyba, ale może coś tam zostało dla Ciebie 😉 a przypomnij z jakich okolic Ty jesteś?
notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:U mnie się właśnie zawierucha mocna zaczęła 😵💫 ale deszczu póki co nie ma 🫣03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Vienna wrote:Próbowałam Was nadrobić od rana, ale przez ten upał, jak tylko zaczynam coś czytać na telefonie to od razu robi mi się nie dobrze 🫣🫠
-
nick nieaktualny
-
Dropsik Śląsk i są już chmury i mocny wiatr 🙈
Ja już się żegnam, kładę się do łóżka i zasnę pewnie za 3/4 h i po drodze 100 x siku 😂 dobranoc!Prezesoowa, Dropsik, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Nie moje, jej
no zdradliwy kurczę Aperol, zdradliwy 🤪
Co porabialiście w końcu wczoraj z mężem?
Przykro mi, że jakiś wirus Was męczy, masakra jeszcze w takie upały podwójnie niekomfortowo…
Głównie to odpoczywaliśmyodpaliliśmy grilla, wypiliśmy piwo, obejrzeliśmy żużel, a później obserwowaliśmy świetliki i gwiazdy, dużo rozmawialiśmy i śpiewaliśmy nasze hity
dziś był plan na basen, ale wiatr wiał tak, że urywało głowy, więc zostaliśmy w łóżku
notsobadd, Leśneintro, Pati2804, Katsue, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Notsobad, no to będziemy czekać do piątku jak na szpilkach na badanie😁
Prezesowa, jak nie urok to wiadomo co 😐 Współczuję, ale dobrze, że dość łagodnie przechodzicie. Życzę zdrówka! Kończysz L4 czy kontynuujesz?
Lyiss, moje chmury poszły do notsobad chyba, ale może coś tam zostało dla Ciebie 😉 a przypomnij z jakich okolic Ty jesteś?
Kończę na razie. Pasuje mi trochę popracować albo chociaż spróbować jakoś wrócić do normalnego życia, a zobaczymy jak długo to potrwaDropsik lubi tę wiadomość