Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak, trzymam się tego właśnie - nic na siłę 😛Katsue wrote:Prezesowa, to oby bracia was wspomogli 🍀 mama koniecznie do lekarza, zdrówka dla niej!
Co do baby shower to byłam raz, ale to było jeszcze w czasach przed staraniami więc mnie to nie ruszało. Teraz byłoby ciężko, ale wśród takich bliższych osób się nie zapowiada póki co.
Majlen, przykre to Cię spotkało 🫂 no ale lepiej nie mieć znajomych niż mieć takich 🤷🏼♀️ ja mam może ze 3 bliskie osoby, ale w sumie tylko jedną, której mogę i potrafię powiedzieć praktycznie wszystko. A przewijało się u mnie sporo osób. Tak typowo w LO, to nie miałam w zasadzie nikogo, zazwyczaj siedziałam sama. Z jednej strony trochę to uwiera, ale z drugiej nic na siłę.♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Cieszymy się, że zdrowo rośnie ❤️Pati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Franio dziś był bardzo ruchliwy, cały czas ręką przy buzi więc zdjęcia są jakie są no i nogi skrzyżowane jakby na plaży się relaksował 😁😘 wymiary wszystkie w normie , lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości 🙂 mąż zachwycony , zdjęcia się mu podobają 😊
Zasnęliśmy od razu po powrocie bo wcześnie wstaliśmy więc dopiero teraz wstawiam fotki 🙂 ma 406 g 🍀
Ovuciotki czekają 🥰♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Pati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Franio dziś był bardzo ruchliwy, cały czas ręką przy buzi więc zdjęcia są jakie są no i nogi skrzyżowane jakby na plaży się relaksował 😁😘 wymiary wszystkie w normie , lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości 🙂 mąż zachwycony , zdjęcia się mu podobają 😊
Zasnęliśmy od razu po powrocie bo wcześnie wstaliśmy więc dopiero teraz wstawiam fotki 🙂 ma 406 g 🍀
Co za cudowności 🥰
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Ojej, jaki okruszek cudowny 😍
Bardzo się cieszę, że zdrowo rośniecie 😊💋
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Widać, że mu tam dobrze
-
Dla mnie mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i nigdy wcześniej nie poznałam tak dobrego i lojalnego człowieka 🥹
A tak to mam koleżanki, jakoś boję się używać słów „przyjaciółki”, jestem ostrożna więc nie mam przyjaciółek 🙈
Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Widać wakacje po twarzy Frania
Cudnie, że wszystko jest dobrze
-
@Prezesowa napisałam

Nie sikałam już, przecież regulamin ovusióstr mi zabrania 🤭
PS dopiero zobaczyłam, że nie można sikać po becie a nie po pozytywnym teście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2024, 13:40
Pati2804, Prezesoowa, elektro96, ultramaryna_, Malinowysorbet, Anonim1992, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dla mnie mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i nigdy wcześniej nie poznałam tak dobrego i lojalnego człowieka 🥹
A tak to mam koleżanki, jakoś boję się używać słów „przyjaciółki”, jestem ostrożna więc nie mam przyjaciółek 🙈
Mam podobne zdanie. Kiedyś mówiłam, że mam taką czy taką przyjaciółkę - teraz wiem, że moim przyjacielem jest mąż. I może to nie do końca dobre
ale mam dobre, bliskie koleżanki, ale czy przyjaciółki? Nie bardzo
notsobadd, elektro96, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Ja nadal czekam na okres, cycki mam tak spuchnięte, że chyba mi zaraz wybuchną. Czyli pewnie z dzisiaj na jutro się przesunie.
-
Mój mąż to mój najlepszy przyjaciel, przyjaciółki mam dwie, reszta to kumpele/kumple czy znajomi. Lubimy się, spotykamy, ale o wszystkim im nie mówię, a przyjaciółkom tak.
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dla mnie mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i nigdy wcześniej nie poznałam tak dobrego i lojalnego człowieka 🥹
Piąteczka, mam dokładnie tak samo!
Wczoraj mój mi tak ładnie powiedział, bo coś się śmialiśmy i on do mnie „koleżanko”. Mówię to Ty masz jakieś koleżanki? 🤪 a on mówi, że jedna… i żonkę i przyjaciółkę i kochankę w jednym. Prawie się roztopiłam 🤪
I masz 100% racji. Ciężko dzisiaj o prawdziwego przyjaciela…
nie wiem czemu w realnym życiu nie trafiam takich fajnych osóbek jak Wy w takiej ilości, tutaj kurde co jedna to fajniejsza… 🤪♥️
Prezesoowa, elektro96, Pati2804, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Suzie wrote:Ja nadal czekam na okres, cycki mam tak spuchnięte, że chyba mi zaraz wybuchną. Czyli pewnie z dzisiaj na jutro się przesunie.
Niech przychodzi i nie denerwuje ludzi!👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Niech przychodzi i nie denerwuje ludzi!
Myślę, że będzie na pewno, tych moich objawów przed nie da się pomylić 😎
grazka0022, notsobadd, Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Myślę, że będzie na pewno, tych moich objawów przed nie da się pomylić 😎
Obyś tym razem tyle nie czekała
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati, sama słodycz 🍬
Mamy dwa imiona! Już ważą się losy małej, jesteśmy blisko wyboru 🤣 Jak zdecydujemy to ogłoszę oficjalnie 😆😆 Śmiałam się, że byłoby śmiesznie jak lekarz mi powie, że jednak chłopak, bo ciuchy po synku (te typowo chłopięce a nie unisex) oddałam ☺️
Prezesoowa, elektro96, Pati2804, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, notsobadd, Katsue, Malinowysorbet, Zbuntowana, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeśneintro wrote:@Prezesowa napisałam

Nie sikałam już, przecież regulamin ovusióstr mi zabrania 🤭
PS dopiero zobaczyłam, że nie można sikać po becie a nie po pozytywnym teście
No właśnie
chociaż może faktycznie nie ma co już sikać
myślisz, że wytrzymasz bez badania do wizyty?
Zbuntowana lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH