Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kciuki dla mnie, oddaje w środę naszemu Sorbecikowi 🥰😘✊🍀Liyss🧚🏻 wrote:Mnie mocno bolały piersi na początku, teraz nie. Wg mnie nie urosły mi w ogóle wg mojego męża trochę urosły 🤪 a kiedy może być jakiś wyciek z piersi i czy zawsze jest?
Pati to kciuki za środę 😁
Sorbeciku też kciuki za środę ✊🏻
Malinowysorbet, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Przyjemne z pożytecznym 😁Katsue wrote:Btw zostawiłam u teściów w górach moją wagę, no ale stwierdziłam, że kij, kupię nową, a tam będę mieć na zaś. I oczywiście nie skojarzyłam, że baterie nie są dołączone do zestawu 🙈 a w okolicznych sklepikach ich nie ma 🙈 więc jutro w ramach realizacji wyzwania Majlen jadę do centrum handlowego rowerem 😁 jakby ta aura była lepsza to bym pojechała dziś, ale jutro przy okazji odbiorę sobie moje cebulackie bikini z Reserved, bo powinno już dojść 🤭
U mnie tak samo wyzwanie nadal w toku, chodzę od tygodnia na siłownię do 2 dzień i jem dobrze 💪
Katsue lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dobra, wywołałysce ten temat, to w drodze z pracy wstąpiłam do Rosska i kupiłam test.
W drugiej połowie tygodnia sprawdzę czy jestem bardziej w ciąży
Suzie, Katsue, Majlen, Dropsik, Zaczarowan, Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa, Speranza :), PaulaG, Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Dobra, wywołałysce ten temat, to w drodze z pracy wstąpiłam do Rosska i kupiłam test.
Będziemy czekać! -
Złapała mnie ogromna ulewa i burza. Przyszłam do domu cała mokra, woda ze mnie ciekła, nawet w butach była.
-
@Pati, tak się cieszę, że wszystko u Was w porządku 🥺 Franio to prawdziwy słodziak 😍
@Dropsik, to już jesteście bardzo blisko decyzji 🥰 Czekamy w takim razie na oficjalne wiadomości ♥️
@Suzie, trzymam kciuki, żeby sytuacja rozwiązała się jak najszybciej ✊✊✊ Najlepiej z POZYTYWNYM skutkiem 😘
@Leśneintro, Twoje emocje są całkowicie zrozumiałe. Każdy ma prawo przechodzić ten stan inaczej - tak, jak czuję się komfortowo 😘 Dlatego rozumiem i wielka radość, i powściągliwość w emocjach.
@Liyss, kciuki za jutro ✊
Dropsik, Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Dobra, wywołałysce ten temat, to w drodze z pracy wstąpiłam do Rosska i kupiłam test.
Mistrzu opanowania, powiedz jak to robisz?! 🙈😂
Leśneintro, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
No i nasikałam, ale nie ma nawet cienia ani cienia cienia cienia. Tak jak się spodziewałam
-
Te chińczyki chyba wróciły z podwójną siłą 🤦🏻♀️
-
Mnie do dziś nie bolą. Są pełniejsze jak przed🐒 i to tylePati2804 wrote:Juz to wczoraj pisałam ale napisze raz jeszcze, mnie zaczęły piersi boleć w ciąży dopiero od 3 miesiąca 🙂 nie stresuj się niepotrzebnie 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2024, 17:57
PaulaG, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
U mnie dopiero po porodzie był. Czasem u dziewczyn jest wcześniej. Loteria, jak ze wszystkimLiyss🧚🏻 wrote:Mnie mocno bolały piersi na początku, teraz nie. Wg mnie nie urosły mi w ogóle wg mojego męża trochę urosły 🤪 a kiedy może być jakiś wyciek z piersi i czy zawsze jest?
Pati to kciuki za środę 😁
Sorbeciku też kciuki za środę ✊🏻
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Przytulam 🫂, ale @ zaraz bedzie, która tym razem się nie przedłuży i nowe starania ! 😘Suzie wrote:No i nasikałam, ale nie ma nawet cienia ani cienia cienia cienia. Tak jak się spodziewałam

Słuchajcie, te które zostały, do końca roku obowiązkowo wszystkie zachodzimy w ciążę 🤪
Dropsik, Vienna, notsobadd, Speranza :), Katsue, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Przytulam 🫂, ale @ zaraz bedzie, która tym razem się nie przedłuży i nowe starania ! 😘
Słuchajcie, te które zostały, do końca roku obowiązkowo wszystkie zachodzimy w ciążę 🤪
Robię screena 😂
Majlen lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH