Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Lissh kciuki za ciebie zawsze masz
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesowa morfologia, mocz takie podstawowe 😁
Katsue o kurde to faktycznie, myślałam, że dziś ogólnie na Śląsku wszędzie rześko.
ja na balkonie to pod kocem siedzę bo już w pewnym momencie zimniej mi się zrobiło 🙈
Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No miałam przebudzenie wiosenne 😅 bo urodziny 28 marzec xdZaczarowan wrote:Pati piękny Franuś ❤️❤️
Majlen przykre, że Ciebie to spotkało, zwłaszcza w imprezę urodzinową. 🫂🫂 Czasami takie sytuacje są pewnego rodzaju przebudzeniem, które myślę, że każdego spotyka, a jak nie spotkało to spotka 😂 😳
Zaczarowan lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
Juz to wczoraj pisałam ale napisze raz jeszcze, mnie zaczęły piersi boleć w ciąży dopiero od 3 miesiąca 🙂 nie stresuj się niepotrzebnie 😘PaulaG wrote:Wczoraj piersi bolały mnie mniej dzisiaj wcale opadły jak typowo na okres... jedyne co zostało to opuchnięte podbrzusze kłucie i pobolewanie... ale sie boję 🥺
Marzycielka, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Pati a dalej bolą Cię piersi? Kurde to jest niesmakowite jak każda z nas jest inna 😁
-
Liyss masz moje kciuki 😘✊🍀
Ja idę na badania w środę 🙈 morfologia, mocz, tsh 🙂
Liyss🧚🏻, Dropsik lubią tę wiadomość
-
PaulaG ból myśle, że bol piersi to jest dość gówniany objaw ciąży bo serio one raz bolą a raz w ogóle. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞PaulaG wrote:Wczoraj piersi bolały mnie mniej dzisiaj wcale opadły jak typowo na okres... jedyne co zostało to opuchnięte podbrzusze kłucie i pobolewanie... ale sie boję 🥺
Prezesoowa, PaulaG lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Będzie cały kciuk 🤪🤞🍀Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, proszę jutro o pół kciuka za mnie, muszę wyjść z domu na czczo i już się boję i stresuje 🙈 a muszę dojechać do labu 15 km.
Chilluje na balkonie i jest tak rześko. Przepraszam wszystkich ale chciałabym taką pogodę przez całe lato byleby upałów nie było 😂
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Pati cudowny chłopiec i piękne zdjęcia!!! I już 406 g to kawał człowieczka !Pati2804 wrote:

presto mr photo 4

presto mr photo 4
Franio dziś był bardzo ruchliwy, cały czas ręką przy buzi więc zdjęcia są jakie są no i nogi skrzyżowane jakby na plaży się relaksował 😁😘 wymiary wszystkie w normie , lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości 🙂 mąż zachwycony , zdjęcia się mu podobają 😊
Zasnęliśmy od razu po powrocie bo wcześnie wstaliśmy więc dopiero teraz wstawiam fotki 🙂 ma 406 g 🍀
cudowny Franio!
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Jedno jest pewne - róbmy i zachowujmy się tak jak chcemy, to my musimy czuć się komfortowo i spokojnie 🙂 jedna sprawdza co chwilę betę I robi badania, inna cierpliwie czeka- każda opcja jest super jeśli robimy to w zgodzie ze sobą. I to jakie emocje nam towarzyszą to też indywidualna sprawa, każde są dobre i właściwe bo są Twoje 😘 nie powinniśmy sugerować się tym co mówią inni 🙂 a to czy będziemy się martwić, cieszyć czy podchodzić do tego na chłodno nie ma znaczenia bo i tak nie zmienimy biegu zdarzeń 🤷♀️
Dokładnie. Ja w żadnej ciąży nie robiłam bety 😊 nie czułam takiej potrzeby. Do ginekologa szłam dopiero w 7/8 tygodniu 😁
Pati2804 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Pati2804 wrote:Juz to wczoraj pisałam ale napisze raz jeszcze, mnie zaczęły piersi boleć w ciąży dopiero od 3 miesiąca 🙂 nie stresuj się niepotrzebnie 😘
Mnie w ogóle nie bolały ani na początku ciąży ani później 🤣 bolały tylko w początkach karmienia 😱 karmiłam i wyłam z bólu do księżyca 🙈👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Mnie mocno bolały piersi na początku, teraz nie. Wg mnie nie urosły mi w ogóle wg mojego męża trochę urosły 🤪 a kiedy może być jakiś wyciek z piersi i czy zawsze jest?
Pati to kciuki za środę 😁
Sorbeciku też kciuki za środę ✊🏻
Pati2804, Malinowysorbet, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Liyss kciuki są!
Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się ! Za to teraz bolą mnie tak że aż czasami mam łzy w oczach jak je dotknę mocniej przez przypadek 😬Malinowysorbet wrote:PaulaG ból myśle, że bol piersi to jest dość gówniany objaw ciąży bo serio one raz bolą a raz w ogóle. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞
-
Liczę na to że skoro teraz mnie bolą to później może dla odmiany nie będą boleć.. 🤣🙈Marzycielka wrote:Mnie w ogóle nie bolały ani na początku ciąży ani później 🤣 bolały tylko w początkach karmienia 😱 karmiłam i wyłam z bólu do księżyca 🙈
Marzycielka, Dropsik lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH