Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Ja dzisiaj się kompletnie nie wyspałam. Cała noc śniło mi się składanie zeznań przez klienta, masakra jakaś. Pewnie stresuje się jutrem, bo o 14 będę miała ciężkie chwile zawodowo. Właściwie to trochę stresuje się tym od piątku. Chciałabym żeby to już było za mną...
To faktycznie niedobrze, że stres Cię zjada
dobrze, że do jutra już niedaleko i za chwilkę będziesz to miała za sobąSperanza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Cześć dziewczyny, dzisiaj będzie mnie też trochę mniej bo tak jak się zapowiadało mam w pracy gnój.
Dodatkowo od wczoraj boli mnie w krzyżu i trochę brzuch. Mam nadzieję, że to przez wczorajszą pracę przy kompie do pozna...jestem zmęczona,przerażona i nie wiem jak ja dzisiaj zasnę...
Życzę zeby wasz dzień był lepszy 😚03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj będzie mnie też trochę mniej bo tak jak się zapowiadało mam w pracy gnój.
Dodatkowo od wczoraj boli mnie w krzyżu i trochę brzuch. Mam nadzieję, że to przez wczorajszą pracę przy kompie do pozna...jestem zmęczona,przerażona i nie wiem jak ja dzisiaj zasnę...
Życzę zeby wasz dzień był lepszy 😚
Kochana, a ja życzę Tobie, żeby ten dzień był dla Ciebie dużo lepszy niż się spodziewasz :* spróbuj co godzinkę się przespacerować, nawet tylko do łazienki czy wokół biurka - zależy jakie masz możliwości -
nick nieaktualnyGregorka wrote:Hejcia❤️
Przez wczorajszy atak chińskich znaczków,nie mogłam się dokopać do Was,aż musialam w przeglądarce odpalic🙈 chyba na razie przy tej formie zostanę,bo z aplikacji ciezko😬
Od wczoraj mam wolne i zajmuje się córcia małża i byłyśmy wczoraj w suntago-wybawiliśmy się 😁🤗
Była jej moja młodsza sis,małż i szwagier z synkiem. Jedynie teraz mam wodę w uszach,ale liczmy,że na dniach ładnie posplywa bo żadna z moich metod tym razem nie zadziałała👂💧
U nas dziś deszczowo.
Dobrego dnia, kciuki za wizytujące i badające 😊🤗
Super! I jak w tym Suntago? Bardzo dużo ludzi?Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaka tu cisza, a mi się tak bardzo nie chce pracować
z rana to może jeszcze miałam motywację, bo to zawsze jakieś oderwanie od codziennych problemów, ale wysłałam wczoraj do księgowej i dw szefa maila, że chcę wyliczenie podstawy chorobowego itp. To przyszedł z rana po co wysyłam takie śmieszne wiadomości i że mam odpuścić
-
Prezesoowa wrote:Taka tu cisza, a mi się tak bardzo nie chce pracować
z rana to może jeszcze miałam motywację, bo to zawsze jakieś oderwanie od codziennych problemów, ale wysłałam wczoraj do księgowej i dw szefa maila, że chcę wyliczenie podstawy chorobowego itp. To przyszedł z rana po co wysyłam takie śmieszne wiadomości i że mam odpuścić
A to co myślisz, ze za mało Ci wypłacili za l4? Mi za 4 dni l4 ucieli w marcu 500 zł z premii + 80% podstawy, bylam 700 zł w plecy i co mogłam zrobić jak ta premia to wiecie "z dobrego serca" dają...Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:A to co myślisz, ze za mało Ci wypłacili za l4? Mi za 4 dni l4 ucieli w marcu 500 zł z premii + 80% podstawy, bylam 700 zł w plecy i co mogłam zrobić jak ta premia to wiecie "z dobrego serca" dają...
Wg mnie za mało i to dużo za mało. Nawet @Leśneintro mi pomogła w tej sprawiei potwierdziła, że jej zdaniem moje premie powinny się wliczać do podstawy chorobowego, a wynagrodzenie dostałam z samej podstawy
-
Speranza to cieszę się, że jest ok 🥹 najważniejsze, żeby dieta Ci służyła teraz.
U mnie są już lepsze momenty 🙈
Majlen ja kupowałam pełnoziarniste z lidla ale nie wiem jaki to ma skład 🙈
Elektro to teraz już wiadomo czemu elektro 😁
Kciuki dziewczyny za wizyty ✊🏻✊🏻 i miłego dnia 💋
Sorbeciku oby dziś był spokojniejszy dzień w pracy i żebyś potem sobie odpoczęła 😘
Prezesowa właśnie miałam pytać jak Ci w pracy po tym wolnym 😘 i jak się czujesz?
Ja byłam pod labem przed 6, niestety zwymiotowałam pod labem 😪 nie mam sposobu na wyjście na czczo.. na szczęście krew pobrana ale kłuła z dwóch rąk bo nie chciało lecieć. O 6:30 byłam już w łóżku i poszłam sobie drzemać bo pół nocy jak zwykle nie spałam.
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Prezesoowa wrote:Taka tu cisza, a mi się tak bardzo nie chce pracować
Prezesowa, a jak sytuacja odnośnie Twojego przejścia do tej drugiej firmy?
Bo widzę, że tutaj podejście godne podziwu znowu 🙄Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Speranza to cieszę się, że jest ok 🥹 najważniejsze, żeby dieta Ci służyła teraz.
Sorbeciku oby dziś był spokojniejszy dzień w pracy i żebyś potem sobie odpoczęła 😘
Prezesowa właśnie miałam pytać jak Ci w pracy po tym wolnym 😘 i jak się czujesz?
Ja byłam pod labem przed 6, niestety zwymiotowałam pod labem 😪 nie mam sposobu na wyjście na czczo.. na szczęście krew pobrana ale kłuła z dwóch rąk bo nie chciało lecieć. O 6:30 byłam już w łóżku i poszłam sobie drzemać bo pół nocy jak zwykle nie spałam.
Ojej, biedna Tydobrze, że udało się tak szybko wszystko załatwić i wrócić do łóżka. Po śniadanku czujesz się już lepiej?
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj będzie mnie też trochę mniej bo tak jak się zapowiadało mam w pracy gnój.
Życzę zeby wasz dzień był lepszy 😚
A ja Tobie życzę, żeby Twój dzień nie był tak zły jak prognozujesz :* 😊👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzień doberek dziewczyny ❤️ Pogoda nas nie nie rozpieszcza, ale mimo wszystko dobrego dnia kochane 😘😘 Żeby pracka szybko minęła! 🤪
Kciuki i przytulasy dla tych, które tego dzisiaj potrzebują! 🙌Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Ja też tak tu siedzę i cisza 🤣 rozpadało się, więc siedzimy, pijemy kawkę i czekamy jeszcze chwilę aż przejdzie. Weszłam nawet na nowy wątek miesięczny, już nawet chciałam się zapisać na testowanie, ale poczytałam wpisy i chyba włączył mi się aspołeczny mode i zrezygnowałam 🤣
A w ogóle to czemu masz odpuścić? To chodzi o Twoje pieniądze. Ja już po poprzedniej pracy się nauczyłam walczyć o każdą złotówkę, która powinna być moja, a ktoś "się pomylił w wyliczeniach" 😤
Kurde, mam to samo z wątkiem miesięcznym 🤪
Nawet zapisałam się na testowanie, ale totalnie nie mogę się tam odnaleźć i znowu przestałam w ogóle zaglądać… 🙈
Nie ma jak u nas 🤭Prezesoowa, Vienna lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zaczarowan wrote:Dzień doberek dziewczyny ❤️ Pogoda nas nie nie rozpieszcza, ale mimo wszystko dobrego dnia kochane 😘😘 Żeby pracka szybko minęła! 🤪
Kciuki i przytulasy dla tych, które tego dzisiaj potrzebują! 🙌
Heeej, jak Twoja samopoczucie dzisiaj? Udało sie troszkę odciąć od problemów rodzinnych? :*
Inspiracje na pokój Tomeczka gotowe? 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Speranza to cieszę się, że jest ok 🥹 najważniejsze, żeby dieta Ci służyła teraz.
Biedulkadobrze, że udało Ci się tak szybko załatwić. A nie myślałaś o zamówieniu pobrania do domu, jeśli musisz być na czczo?
W pracy bez zmian, jeden wielki burdel. Niestety sypie się ta firma i jest mi tak strasznie żal -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Prezesowa, a jak sytuacja odnośnie Twojego przejścia do tej drugiej firmy?
Bo widzę, że tutaj podejście godne podziwu znowu 🙄
Nikt się jeszcze nie odezwał.. Ja jestem zdania, że gdyby chcieli to by się odezwali. Mam jakąś mini nadzieję, bo ten facet, z którym rozmawiałam to mówił, że do połowy lipca będą chcieli to rozegrać, ale czy jeszcze się nie rozegrało, a nie dali mi znać to nie wiemDropsik lubi tę wiadomość
-
Pati, czytałam wczorajsze wiadomości odnośnie tych tętnic macicznych i faktycznie dziewczyny mają rację, bo masz dobre wyniki na to wychodzi. Tutaj jest badany opór, więc im wyższy tym gorzej. Ja teraz mam w jednej tętnicy bardzo dobry, a w drugiej graniczny i w sumie się cieszę, bo w poprzedniej ciąży miałam ciut gorszy w tej jednej, więc jest poprawa
Z tego co mówiła pani doktor to mam się nie stresować, bo druga tętnica hula pięknie i po to są dwie tętnice, żeby było bezpieczniej. Przypominało mi się, że z tego powodu w poprzedniej ciąży mierzyłam ciśnienie do końca ciąży dwa razy dziennie plus lekarz mówił, że heparyna jest na to lekiem, a ją brałam również od początku ciąży:)
Więc śpij spokojnie, wszystko dobrze z tymi przepływami u Ciebie. Nawet gdyby coś to bierzesz heparynę i jednocześnie te przypływy poprawiasz dodatkowo
Lyiss, współczujęAle drugi trymestr przyniesie coraz więcej lepszych dni🤞 U mnie już blisko trzeciego i... Wjeżdża zgaga 🙈🙃 Lecę dzisiaj do sklepu po migdały, bo kiedyś mi pomagały.
Pati2804 lubi tę wiadomość