Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Prezesowa, my znamy tylko ułamek waszej historii. Gryzę się w język, żeby nie doradzać, bo ja jestem typem, że jak ktoś ma problem to bym chciała go komuś rozwiązać 😂 a tak się nie da. Dlatego wysłuchamy Cie zawsze kiedy potrzebujesz się wygadać. Czasem trzeba to wylać, przemielić na wszystkie sposoby. To jest uwalniające i do tego Cię zachęcam. Może w pamiętniku, może przyjaciołom a może po prostu mów do siebie na głos. Masz prawo do swoich różnych uczuć i emocji. Dbaj o siebie, szczególnie, że masz do opieki rodziców i łatwo wtedy o sobie zapomnieć.
A jak chcesz się wyrwać na weekend nad morze to możesz się odezwać Jest nas więcej z Trójmiasta, możemy zrobić zlot czarownic 😂elektro96, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Prezesowa, my znamy tylko ułamek waszej historii. Gryzę się w język, żeby nie doradzać, bo ja jestem typem, że jak ktoś ma problem to bym chciała go komuś rozwiązać 😂 a tak się nie da. Dlatego wysłuchamy Cie zawsze kiedy potrzebujesz się wygadać. Czasem trzeba to wylać, przemielić na wszystkie sposoby. To jest uwalniające i do tego Cię zachęcam. Może w pamiętniku, może przyjaciołom a może po prostu mów do siebie na głos. Masz prawo do swoich różnych uczuć i emocji. Dbaj o siebie, szczególnie, że masz do opieki rodziców i łatwo wtedy o sobie zapomnieć.
A jak chcesz się wyrwać na weekend nad morze to możesz się odezwać Jest nas więcej z Trójmiasta, możemy zrobić zlot czarownic 😂
Ovu-sabat 😜Dropsik, Prezesoowa, MummyYummy, KejtKa, NiedoszlaWielodzietna, Pati2804, Malinowysorbet, Majuna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:O 11 godzinie wizyta 😬
Ja raczej też jestem wybredna, zazwyczaj wybieram te które znam i lubię, nie lubię nowości 😅 za to mój mąż lubi wybierać i próbować nowe smaki 😄
To będę ♥️
To tak jak mój 😁 za to z reszta rzeczy mamy odwrotnie 😅 lubię próbować nowych rzeczy, teraz w AP mam niektóre rzeczy, których nie lubię (groszek, fasolka), ale stwierdziłam, że czego się nie robi 🤣 i nawet nie są takie złe. Aczkolwiek bywam monotematyczna i jak się zafiksuję na temat jakiejś potrawy, to mogę jeść ją cały czas 🤣 np risotto 🤤 a te to by najlepiej codziennie inny obiad jadł 🙄Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Omatkojedyna!!! 🫣 jestem dziś 5-6dpo i mam różowe plamienie 🫣 takie typowo książkowe! No teraz to już nie ma nie nakręcania się 🫣
Prezesoowa, Leśneintro, Suzie, MummyYummy, Dropsik, NiedoszlaWielodzietna, notsobadd, KejtKa, Pati2804, Malinowysorbet, elektro96, Platynova55, Majuna, Gregorka, Vienna, Liyss🧚🏻, Rachelka23, Fermina, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Omatkojedyna!!! 🫣 jestem dziś 5-6dpo i mam różowe plamienie 🫣 takie typowo książkowe! No teraz to już nie ma nie nakręcania się 🫣
Prezesoowa, Suzie, NiedoszlaWielodzietna, Monk@, Pati2804, Gregorka, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Omatkojedyna!!! 🫣 jestem dziś 5-6dpo i mam różowe plamienie 🫣 takie typowo książkowe! No teraz to już nie ma nie nakręcania się 🫣
Łooooo! Brzmi dobrze 💪Prezesoowa, NiedoszlaWielodzietna, Monk@ lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:Ale tu dziś cisza
Odpaliłam sobie audiokurs Kasi Bednarskiej, żebym nie była dla Was taka bezużyteczna
Ja mam rozwalony ten dzień jakiś, nie mogę się skupić, bo ciągle coś się dzieje 🤦🏻♀️👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:Szalony poniedziałek?
A ja tu widzę, że się nie zapisałaś na testowanko.. Nieładnie nieładnie
Nie zapisałam się na testowanie, ponieważ nie będzie testowania w kwietniu. Z końcem kwietnia dopiero płodne się skończą.Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Monk@ wrote:Nie jesteś bezużyteczna ❤️
Podbijam!Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
O rany dziewczyny ale wtopa. Poszłam na betę i nie dodałam tego badania online (tylko proga). Cena mnie nie zastanowiła bo dorzuciłam Wit D…. Zauważyłam o 13 i od razu pobiegłam na betę, więc mam nadzieję że sytuacja uratowana- poprzednio robiłam po 11 w sobotę więc chyba będzie ok, te 2 godzinki chyba takiej różnicy nie zrobią
Dropsik, Rachelka23 lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
NiedoszlaWielodzietna wrote:O rany dziewczyny ale wtopa. Poszłam na betę i nie dodałam tego badania online (tylko proga). Cena mnie nie zastanowiła bo dorzuciłam Wit D…. Zauważyłam o 13 i od razu pobiegłam na betę, więc mam nadzieję że sytuacja uratowana- poprzednio robiłam po 11 w sobotę więc chyba będzie ok, te 2 godzinki chyba takiej różnicy nie zrobią
Dobrze, że się zorientowałaś. Myślę, że jest szansa, że wynik będzie dzisiaj.NiedoszlaWielodzietna, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:O kurczę, no to będziemy trzymać kciuki za dni płodne 🤞
Niestety urok 33-35-dniowych cykli 🙄👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
NiedoszlaWielodzietna wrote:O rany dziewczyny ale wtopa. Poszłam na betę i nie dodałam tego badania online (tylko proga). Cena mnie nie zastanowiła bo dorzuciłam Wit D…. Zauważyłam o 13 i od razu pobiegłam na betę, więc mam nadzieję że sytuacja uratowana- poprzednio robiłam po 11 w sobotę więc chyba będzie ok, te 2 godzinki chyba takiej różnicy nie zrobią
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość