Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Z tym rozciągliwym to nie przesadzajmy, cudów u mnie nie ma 😂 po prostu „mokry” 😝
Ja ten mokry to mam już ponad tydzień 🙄 -
Suzie a Ty masz Luxmed żebyś mogła podskoczyć na USG i zobaczyć co tam się dzieje?
notsobadd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dosłownie za 2 h dostałam 🐒 😭
Czyli dzisiaj zapijam smutki.
Równo rok temu w moje urodziny zaczęliśmy starania. Miałam nadzieję, że na następne urodziny będę już z brzuszkiem 😔👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Prezesowa Ty to masz przygody w tej robocie 🙈 ale i tak silna z Ciebie babeczka. Bo nie jeden by już odpuścił
Wiesz co, od jakiegoś czas w drodze do garażu towarzyszy mi czarny kot i zawsze przebiega mi drogę. To chyba jego wina
jak go spotkam jeszcze kiedyś to skurwysyna przejadę
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Jeju, ale koleś 😐Prezesoowa wrote:On chce załatwić, ale tak, żeby wyszło na jego, więc najlepiej żebym odpuściła. Albo będą teraz szukać haków, żeby jednak tak zinterpretować uchwałę, którą sam napisał, żeby wyszło na jego. Już dopytywał czy na pewno mam ten dokument, więc widocznie był gotowy go podrobić

Najgorzej, że z tej pracy nowej się nie odezwali jeszcze do Ciebie czy są na tak czy na nie.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Przykro mi bardzoMarzycielka wrote:Kochane zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dosłownie za 2 h dostałam 🐒 😭
Równo rok temu w moje urodziny zaczęliśmy starania. Miałam nadzieję, że na następne urodziny będę już z brzuszkiem 😔
Mimo wszystko mam nadzieję, że ten dzień spędzisz miło
-
Mummy, praca macicy może tak wyglądać, ale wiadomo, że jak się niepokoisz to gdzieś to skontroluj. Jeśli do tej pory szyjka była ok to te skurcze nie powinny jej zaszkodzić i pojawiają się prawdopodobnie niezależnie i bez wpływu na długość szyjki. Ja jak sobie czasem coś wkręcę to też mi potem ciężko wyjść z tej spirali i ten stres narasta aż do czasu potwierdzenia, że jest dobrze. Często martwimy się na zapas, ale... Jednak intuicja też swoje robi i trzeba jej słuchać.
MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Suzie a Ty masz Luxmed żebyś mogła podskoczyć na USG i zobaczyć co tam się dzieje?
Mam, ale jestem w takim stanie, że nie mam siły tam iść. Boję się po ostatnich doświadczeniach. Jak szukałam w piątek terminów najwcześniej do kogoś sensownego było za 2 tygodnie. Był ten gbur co mnie zjechał, a jak drugiego wpisałam to miał oskarżenia o gwałt. To wyjaśnia czemu ciągle mają dużo terminów -
Prezesoowa wrote:Wiesz co, od jakiegoś czas w drodze do garażu towarzyszy mi czarny kot i zawsze przebiega mi drogę. To chyba jego wina
jak go spotkam jeszcze kiedyś to skurwysyna przejadę 
Nie, nie, przygranij go, jak bedzie Twój to już nie przyniesie pecha
Lub ewentualnie 3 kroki w tył i spluń przez lewe ramię
Zaczarowan, notsobadd lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Marzycielka wrote:Kochane zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dosłownie za 2 h dostałam 🐒 😭
Równo rok temu w moje urodziny zaczęliśmy starania. Miałam nadzieję, że na następne urodziny będę już z brzuszkiem 😔
Przykro
-
Zjadłam pączka i teraz chce mi się spać, chyba się odzwyczaiłam od takiej dawki 🤨
-
Marzycielka wrote:Kochane zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dosłownie za 2 h dostałam 🐒 😭
Przykro mi, tule
I na urodzinki życzę spełnienia tego największego marzenia
Zapij smutki i od jutra zaczynamy nowy dzień i nowy cykl!
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Kochane zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dosłownie za 2 h dostałam 🐒 😭
Przytulam Cię mocno Kochana :* przykro mi, że tak się zaczęły Twoje urodziny
-
Jak masz stamtąd wyjść w jeszcze gorszym stanie niż przyjść to masz rację, żeby nie iść.Suzie wrote:Mam, ale jestem w takim stanie, że nie mam siły tam iść. Boję się po ostatnich doświadczeniach. Jak szukałam w piątek terminów najwcześniej do kogoś sensownego było za 2 tygodnie. Był ten gbur co mnie zjechał, a jak drugiego wpisałam to miał oskarżenia o gwałt. To wyjaśnia czemu ciągle mają dużo terminów
A co z tym dupkiem? Kiedy chcesz zacząć brać? -
nick nieaktualnyDropsik wrote:Jeju, ale koleś 😐
Najgorzej, że z tej pracy nowej się nie odezwali jeszcze do Ciebie czy są na tak czy na nie.
Nie nastawiam się już na nic. Wydaje mi się, że decyzja jest już podjęta. Biorąc pod uwagę ilość zobowiązań, które mają w moim mieście takie przeciąganie tego w czasie nie działa na ich korzyść, więc spodziewam się, że wybrali tę drugą dziewczynę. U mnie jeszcze problemowy jest ten okres wypowiedzenia, ale po tej dzisiejszej gównoburzy może jednak skróciłby mi okres wypowiedzenia albo w ogóle z niego zwolnił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi, tulę 🥹🫂🫂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH