Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Podglądają Cię 🫣😂
No właśnie źle mnie podglądają bo nic mi nie urosło 😂
Chociaż mąż mówi, że trochę są większe ale ja nie widzę różnicy żadnej. A mam bardzo mały biust 😁
Bufet dla bobo będzie skromny 😂😂
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Jestem ♥️🤞🏼😘notsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…
notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Notsobad, kochana pomyśl ile z nas tutaj Cię wspiera! Będziemy z Tobą. Pewnie będziesz coś czuła, może nawet trochę zaboleć ale miej w głowie, że to chwilowe i robisz to aby przybliżyć się do spełnienia swoich marzeń 🥹✊🏻 Kciuki kochana, jesteś silna babeczka!
elektro96, notsobadd, Zbuntowana, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Jestem ♥️🤞🏼😘
🥹♥️♥️♥️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Trzymam mocno kciuki i będziemy Cie wspierać myślami ❤️ strach ma wielkie oczy, dasz radę! 😚💪notsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
notsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…
@notsobadd, armia ovusióstr jest z Tobą 💪💪💪 Teraz strach na pewno podsuwa swoje scenariusze, dlatego postaraj się do nich nie przywiązywać 😘
Myśl o pierdołach. Albo nie myśl wcale. Lubisz Shreka? To powtarzaj: "niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce", mnie pomaga ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2024, 17:36
notsobadd, Prezesoowa, elektro96, Paima, Leśneintro, Malinowysorbet, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Będziesz miała za sobą! Popatrz na to z innej strony:) po hsg udaje się szybciej:)notsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…
notsobadd, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@notsobadd, armia ovusióstr jest z Tobą 💪💪💪 Teraz strach na pewno podsuwa swoje scenariusze, dlatego postaraj się do nich nie przywiązywać 😘
Myśl o pierdołach. Albo nie myśl wcale. Lubisz Shreka? To powtarzaj: "niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce", mnie pomaga ♥️
Gorzej jak zacznę na głos powtarzać i mnie w kaftaniku stamtąd wyprowadza 🤪😂
Jesteście kochane, wiem że już pewnie macie dość mojej paniki z powodu zwykłego badania, ale no… taka jestem właśnie panikara 🙈
Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…
Jestem też ❤️
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Paima mój mąż napisał do tego kuzyna o imię jakie dadzą 😂 i mąż odpisał, że o też myślimy o tym samym 🤪 tylko oni przyznali, że spontanicznie miesiąc temu je wymyślili
Paima, z córeczką się nie nudzisz 😁 dzieci mają tyle energii
Sorbeciku, imię nie jest wyszukane 😂 Po prostu świat jest mały haha.
Taaaak, dzieci to niekończąca się energia 😄
W takim razie dobrze, że już wiedzą o imieniu 😉
Liyss🧚🏻, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Jestem kompletnie obsrana ze strachu. Nie dałam rady nawet przełknąć gryza po powrocie z pracy. Tylko już nie boję się bólu… dopiero teraz we mnie uderzyło co zły wynik tego badania może dla nas oznaczać 😫
No ale nie prorokujmy…
Skarbie, jesteśmy z Tobą :* nawet jeśli coś wyjdzie nie tak - ja wierzę, że wszystko będzie dobrze - to na pewno uda się udrożnić. To taki ogromny krok na Twojej drodze 🍀 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Notsobadd - mąż jedzie z Tobą?
Jedzie. Właśnie się pokłóciliśmy.
A na zas*anej obwodnicy się nagle zrobił korek, więc nie wiem czy zdążę…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Gorzej jak zacznę na głos powtarzać i mnie w kaftaniku stamtąd wyprowadza 🤪😂
Jesteście kochane, wiem że już pewnie macie dość mojej paniki z powodu zwykłego badania, ale no… taka jestem właśnie panikara 🙈
Kochana ja Cię rozumiem. Sama jestem panikarą, więc wiem jak to jest 😂😘 -
notsobadd wrote:Gorzej jak zacznę na głos powtarzać i mnie w kaftaniku stamtąd wyprowadza 🤪😂
Nie mamy dość Twojej paniki, doskonale to rozumiemy! Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać ♥️
A korek na pewno szybko się rozluźni ✊
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Notsobaad, czy wiesz ile takie badanie trwa? Bo jestem zarobiona ale muszę wejść na forum zobaczyć co u Ciebie ❤️ Będzie wszystko dobrze! Trzymamy kciuki 🤞 a ja byłam po pracy byłam z psem na spacerze na 2h , zrobiłam carbonarre i zaraz będę kosić ogórki. send help, chce się położyć, bo plecy mnie bolą masakrycznie i mam uderzenia gorąca, ale muszę zrobić bo do jutra będzie po ogórkach 😭Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
No cześć maluchu , dobrze że wszystko u ciebie w porządku 🥰MummyYummy wrote:

darmowe wrzucanie plików na serwer
Drogie Ovucioteczki, moja mama nie wytrzymała presji i postanowiła podejrzeć, co tam u mnie. Mam się dobrze, ważę 335 gramów, mam 14.9 cm i bardzo lubię chwalić się swoim przyrodzeniem, bo kolejny lekarz nie miał wątpliwości, że jestem Nikosiem 🥰
Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH