Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Masakra... Szkoda, że nie napisze Ci, że 18 dni fazy lutealnej to lekka przesada, a mi co miesiąc wpisuje, że mam zbyt intensywne miesiączki i powinnam iść do lekarza, chociaż mam max. 3 dni średniego krwawieniaOvu przechodzi samo siebie
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:My pierzemy w niedzielę, a dzisiaj to już ogólnie było sprzątania 😶 Ja oczywiście dyrygowałam z pozycji łóżkowej i ewentualnie składałam pranie, ale trochę ogarnęliśmy i jutro powrót do zawodowej rzeczywistości.
O siebie się nie martwię - jasne, że mi się nie chce, ale to raczej standard 😅 Natomiast u mojego Męża ogromne zmiany i trochę mnie to stresuje 🙄
Miłego wieczoru 🥰
A co się dzieje z mężem? -
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ja w niedzielę nie sprzątam ani nie piorę. Tak zawsze było u mnie w domu i tak zostało 😁 to dla nas dzień święty i mamy relaks na całego 😁
Powiem Wam, że wyjazdy i zwiedzanie są super, ale już chce mi się do domku… 🤪 5 dni byłoby dla mnie wystarczające 🤣
A kiedy wracacie?
U mnie 10 dni jest idealnie, 14 trochę za dużo i tęsknię za domkiem -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Masakra... Szkoda, że nie napisze Ci, że 18 dni fazy lutealnej to lekka przesada, a mi co miesiąc wpisuje, że mam zbyt intensywne miesiączki i powinnam iść do lekarza, chociaż mam max. 3 dni średniego krwawienia
Ovu przechodzi samo siebie
Prezesoowa, Katsue, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie 10 dni jest idealnie, 14 trochę za dużo i tęsknię za domkiem
Jak to mówią, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej… 🤪Zbuntowana lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Jak to mówią, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej… 🤪
To już niedługoa jakie macie plany na resztę urlopu?
Tutaj Ciebie brakuje, więc wracajcieKatsue, Speranza :), Zbuntowana, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziękuję ❤️
Chciałabym uwierzyć, że może być dobrze. Ale już tyle razy na każdym etapie pozwalałam sobie mieć nadzieję i za każdym razem ta nadzieja była po prostu zmiażdżona. Dam znać w poniedziałek co dalej. Tak bardzo chciałabym chociaż raz mieć dobre wieści 🥺Vienna lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:To już niedługo
a jakie macie plany na resztę urlopu?
Tutaj Ciebie brakuje, więc wracajcie
Dziękuję za miłe słowa 🥹🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2024, 22:03
Prezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Karuse ovi też mi robi jakieś jaja..
Suzi saefekty Cukier ładny... Ja ostatnio brałam to mam 99.6 i pani doktor mówiła że ok a mi due wydaje ze niezbyt...Prezesoowa, Katsue lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Zimozielona wrote:Cześć dziewczyny! Byłam praktycznie bez neta kilka dnia nad jeziorem. Nie było czasu na nic. Jak już siadłam do rzygalam:)
Dojechaliśmy i padam po rozpakowywaniu.
Tak nie mam siły na nic.
Od jutra masakra z dwoma pracami a we wtorek wizyta u gin. Ciekawe co to będzie. Już się stresuje.
Jak będzie wszystko ok to planujemy Synkowi i najbliższej rodzinie powiedzieć w następny weekend.
Kupiłam koszulkę “mam sekret…” a na odwrocie”będę straszym bratem”.
A co do niedzieli to przez to że ja pracuję 6dni w tygodniu to niedziela to dzień prania, prasowania, gotowania i sprzątania. Nie pamiętam niedzieli żeby nic nie robić i siedzieć przed tv. Tak od dobrych kilku lat. Chyba że wyjątki jak dziś że w trasie ale i tak już puściłam pralkę 2x, posprzątałam kuchnie i wyprasowałam trochę.Zbuntowana, elektro96, Katsue, Zaczarowan, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyDziewczynki, pierwszy tydzień lipca za nami
Jutro zaczynamy nowy tydzień od wizyty męża Chmurki u androloga i czekamy na wieści od Vienki🤞
A ja jutro wracam do batalii z księgową. Mam nadzieję, że to co od niej dostanę - o ile cokolwiek - nie wyprowadzi mnie z równowagi tak jak ostatnio, bo skończyło się na tym, że musiałam wziąć tabletkę na nerwy, bo tak mi się trzęsły ręce, że nie mogłam się opamiętać
Mąż dopiero dojeżdża na miejsce, a tu jeszcze powrót...Nie ma szans, że wróci zanim będę musiała wyjść do pracy.. Nie wiem jak się mam bez niego położyć. Raz byłam sama na noc odkąd jesteśmy razem, jak był na swoim kawalerskim i spałam w nocy 1,5 godziny
Grunt to zapalone światło w pokoju obok i włączony laptop
może znajdę na YT jakieś chrapanie czy coś i da radę
Plus taki, że fajnie spędziłam sama popołudnie. Zrobiłam wszystko co zaplanowałam, świeże pedi to jest życieWłosy po masce i tonerze też mnie zadowalają, zwłaszcza że odrosły już do idealnej długości
Śpijcie dobrze Dziewczynki :*Zbuntowana, Dropsik, Vienna, Zaczarowan, notsobadd, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:Nooo robią sobie jaja, ale trochę mnie to powstrzymuje przed sikaniem milion razy dziennie 🤷🏼♀️ jakoś wolę rozczarować się raz dostając okres niż widząc biel i później dostając okres. A wydaje mi się jednak, że w tym miesiącu będzie kicha.mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nick nieaktualnyZbuntowana wrote:Prezesowa oj współczuję kochana masz tyle na głowie i ciągle ktoś coś... spóźnione życzenia dla małżonka ...
Karuse ovi też mi robi jakieś jaja..
Suzi saefekty Cukier ładny... Ja ostatnio brałam to mam 99.6 i pani doktor mówiła że ok a mi due wydaje ze niezbyt...
Cukier zdecydowanie za wysokipowinien być poniżej 90, albo chociaż poniżej 92
-
Prezesoowa wrote:Dziewczynki, pierwszy tydzień lipca za nami
Jutro zaczynamy nowy tydzień od wizyty męża Chmurki u androloga i czekamy na wieści od Vienki🤞
A ja jutro wracam do batalii z księgową. Mam nadzieję, że to co od niej dostanę - o ile cokolwiek - nie wyprowadzi mnie z równowagi tak jak ostatnio, bo skończyło się na tym, że musiałam wziąć tabletkę na nerwy, bo tak mi się trzęsły ręce, że nie mogłam się opamiętać
Mąż dopiero dojeżdża na miejsce, a tu jeszcze powrót...Nie ma szans, że wróci zanim będę musiała wyjść do pracy.. Nie wiem jak się mam bez niego położyć. Raz byłam sama na noc odkąd jesteśmy razem, jak był na swoim kawalerskim i spałam w nocy 1,5 godziny
Grunt to zapalone światło w pokoju obok i włączony laptop
może znajdę na YT jakieś chrapanie czy coś i da radę
Plus taki, że fajnie spędziłam sama popołudnie. Zrobiłam wszystko co zaplanowałam, świeże pedi to jest życieWłosy po masce i tonerze też mnie zadowalają, zwłaszcza że odrosły już do idealnej długości
Śpijcie dobrze Dziewczynki :*
elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Prezesoowa wrote:Cukier zdecydowanie za wysoki
powinien być poniżej 90, albo chociaż poniżej 92
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Katsue wrote:U mnie leniwy dzień, leżenie, książka, gotowanie… a powinnam pazury zrobić, bo wczoraj machnęłam kewą rękę, a prawa goła… ale mi się nie chce 🤣 z nudów zrobiłam owulaka (pocopocopoco!?) i wyszedł prawie pozytywny 🤔 24 dc i zbliżałaby się 2 owulacja? 🙈 a nie mam jak powtórzyć, bo zużyłam ostatni 🤣
Mi by bardziej te kreski pasowały pod ciążę nie drugą owulację 😅🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2