Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Znalazłam też pozytywna stronę tego stresu przed wizytą, dzisiaj na pewno nie muszę martwić się o zaparcia i pełny, wzdęty brzuch hahhahahhahha🤣🤣🤣
Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Prezesoowa wrote:@Suzie chciałam zameldować, że byłam wczoraj u dentysty i wytrzymałam bez znieczulenia wiem, że i Twoja wizyta się zbliża, a chyba mamy podobne podejście do tego specyficznego lekarza
Też liczę, ze się uda bez znieczulenia. Na razie o tym nie myślę, ale został tydzień 😫👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
nick nieaktualny
-
blob wrote:Dzień Dobry.
Smacznej kawusi.
Ogromne kciuki za wizyty
Przesyłam dużo ciepłych myśli i przytulasów dla Dziewczyn, które bardzo tego potrzebują - Prezesowa, Chmurka, Monk@.
A ja zgłaszam biel, wczoraj zatestowałam - chciałam zrobić prezent urodzinowy mężowi, ale niestety nie tym razem.blob lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki, znacie jakieś fajne stronki z sukienkami? idę na wesele w maju i póki co nie trafiłam na nic fajnego
Ja zawsze na zalando. Ostatnio kupiłam z Roco Fashion na zalando właśnieblob lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
blob wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki, znacie jakieś fajne stronki z sukienkami? idę na wesele w maju i póki co nie trafiłam na nic fajnego
sukienkimm oraz mosquitoblob lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Dzień dobry!
Mam dziś całkiem dużo pozytywnej energii- mogę się podzielić, jeżeli komuś trzeba! :*
Trzymam kciuki za dobre wiadomości i za powrót nadziei i wiary w dobre zakonczenie dla tych, którym ostatnio trudniej. :*
Ja dziś znowu idę bardziej do życia (czytaj: na świeże powietrze) i mam zamiar korzystać ile się da. Pierwszeństwo mają pieski i ich spacer a potem idę dalej walczyć z ogródkiem.
Dobrego dnia dla Was! :*Vienna, Prezesoowa, Rahia, Suzie, Pati2804, Rachelka23, Malinowysorbet, MummyYummy, Monk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:33
Prezesoowa, Zaczarowan, Pati2804, blob, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualny
-
Majuna wrote:Dobrego dnia wszystkim! 😘
Nawinął się temat domów, mieszkań. My chcieliśmy budować dom, ale jednak wylądowaliśmy w mieszkaniu w bloku i... Nie żałuję na ten moment. Ale przy mieszkaniu w bloku dużo robi okolica, ilość mieszkanców, czy to nieco nowsze niskie bloki, czy też te wieżowce. Nie wykluczamy budowy domku w przyszłości, ale zakładam, że nie. Jak już to marzy mi się jakieś fajne piętrowe mieszkanko. Pewnie zmienię zdanie jak zniknie mi las i staw przy bloku.
@Monk@ a to... 🤬
@blob tulę za biel 🫂 też chętnie przygarnę strony z sukienkami, idę na weselicho w czerwcu, mój mąż jest świadkiem, to już w ogóle muszę tam przy nim jakoś wyglądać. 😀 Mi się blob podobają czasem sukienki z ASOS. Ale czasem idą w taki styl typowy dla druhen, a nie tego szukam. Dodatkowo zalando to kopalnia różnych marek.
Dzisiaj intensywnie latamy po gabinetach. Trzymamy dziś kciuki za Chmurkę, Pati, Zaczarowan, Anonim, Rahię i wyniki Gregorki i Dropsika - wróccie do nas z dobrymi wieściami, z innymi nie wpuszczamy. 😁✊✊✊✊
Dziewczyny teraz czas na was!Majuna, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Vienna, Rachelka23, CoffeeDream, elektro96, Malinowysorbet, blob, MummyYummy, Gregorka, Fermina lubią tę wiadomość
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:33
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Hej dziewczyny! 🌞 😘 Dobrego dnia!
Chmurka- trzymam kciuki za wizytę! Przytulam Was, rozumiem że wyniki potrafią czasami zdołować.. 😕
Jeszcze raz- trzymam kciuki!
Jejku ile dzisiaj wizyt i badań! 😂 Jesteśmy z Wami dziewczyny, tuptamy pod gabinetami i odświeżamy strony! 😍 dzisiaj mam wizytę na 11:30, więc postaram się odezwać tak do godzinki po wizycie 🌷
Co do mieszkania w domu, to właśnie ja nigdy tego nie zaznałam. Zawsze o tym marzyłam! Dom- własna, niezależna przestrzeń. Bez tupania nad głowami, bez hałasów, cisza i spokój.
KejtKa użyła fajnego określenia „dziewczyna z bloków”- to też ja 😂 Wiercę dziurę mojemu, że może byśmy pomyśleli o domku, ale On nie jest przekonany i póki co 2+1 nasze 55 metrowe mieszkanie wystarczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2024, 08:53
Majuna, Chmurka21, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Herbata gotowa, czekam na newsy z waszych wizyt przez cały dzień.
Pati2804, Prezesoowa, Zaczarowan, Majuna, blob, Rahia, Gregorka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog