Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Zapomnialam rano napisac,ze wczoraj sąsiad robil imprezkę, przez co tak się wybudziłam,że nie mogłam zasnąć i wzięłam się za sprzątanie- kafelki w łazience i fronty od szafek błyszczą jak nigdy 😁😎
Dziś chyba powtórka tylko jak na razie inny gatunek- rap, wczoraj był klimat klubowy 🕺💃 nieźle się sprzątało 😂😁
Nie tracilam czasu przynajmniej na szukanie odpowiedniego numeru🤭
Te memy to moje życieGregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatsue wrote:Hej, dzień dobry, oto i on.
Pink płytkowy i facelle- ledwo widoczny kuzyn brata cienia. Nie wiem, no mam jakieś poczucie, że tyle dpo i z 1 sika ta krecha powinna być bardziej prawilna, nie mówiąc już pozostałych testach, na których gówno widać. I boję się, że historia się powtórzy. Boję się cieszyć.
Kochanie!!! ♥️
Jak na pinka to już prawilna kreska! A ile jesteś dpo?
Wiem, że się boisz i to zupełnie normalnechciałabym trochę tego strachu wziąć na siebie.. trzymam kciuki za Ciebie i za Kropeczkę, wierzę, że tym razem musi byc dobrze 🙏🏼🍀
Katsue lubi tę wiadomość
-
@Katsue jest kreseczka i to bardzo ładna ❤️ rozumiem, że się boisz bo po takich przejściach to zrozumiałe. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞😚❤️
Mam dzisiaj zabiegany dzień więc będzie mnie tu mnie ale postaram się dać znać po wizycie co i jak. Prawie w ogóle dzisiaj nie spałam, nie wiem czy to przez pogodę czy ten strach który we mnie siedzi... kciuki się przydadzą 🤞❤️
Miłego dnia 😚Prezesoowa, Katsue, Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:@Katsue jest kreseczka i to bardzo ładna ❤️ rozumiem, że się boisz bo po takich przejściach to zrozumiałe. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞😚❤️
Mam dzisiaj zabiegany dzień więc będzie mnie tu mnie ale postaram się dać znać po wizycie co i jak. Prawie w ogóle dzisiaj nie spałam, nie wiem czy to przez pogodę czy ten strach który we mnie siedzi... kciuki się przydadzą 🤞❤️
Miłego dnia 😚
Jesteśmy z Tobą 🤞 wszystkie kciuki będą na pokładzie 🚂, jeszcze po drodze zgarnę kogo spotkam, żeby trzymali kciuki 🤞🤞🤞Malinowysorbet, elektro96, Speranza :), MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:@Katsue jest kreseczka i to bardzo ładna ❤️ rozumiem, że się boisz bo po takich przejściach to zrozumiałe. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞😚❤️
Miłego dnia 😚Prezesoowa, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatsue wrote:Wychodzi 18 dpo…
No i piękniemam nadzieję, że dobrze pamiętam, ale nasza Paimka miała pierwszego pozytywa 16 dpo i był sporo jaśniejszy, a jak widzimy to wszystko u niej w porządku 😍
U Ciebie ten pierwszy wyszedłby kilka dni wcześniej
Często dziewczyny mówią, że z drugiego sika wychodzą lepiej testy, ale nie wiem na jakiej zasadzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2024, 07:32
-
nick nieaktualnyDziewczynki, a ja mam do Was takie pytanie: która dieta wg Was (w sensie od kogo) jest najlepsza czyt. ma smaczne posiłki, które przygotowuje się dość szybko?
Chodzi mi konkretnie o dietę przeciwzapalną z niskim IG. Wy jesteście obeznane w tych ebookach dostępnych na rynku 🥹 a ja nie chce kupowac kilkunastu, bo potem nie będę mogła się zdecydować co chce i nic z tego nie wyjdzie -
Prezesoowa wrote:Dziewczynki, a ja mam do Was takie pytanie: która dieta wg Was (w sensie od kogo) jest najlepsza czyt. ma smaczne posiłki, które przygotowuje się dość szybko?
Chodzi mi konkretnie o dietę przeciwzapalną z niskim IG. Wy jesteście obeznane w tych ebookach dostępnych na rynku 🥹 a ja nie chce kupowac kilkunastu, bo potem nie będę mogła się zdecydować co chce i nic z tego nie wyjdzie
Ja głównie z Akademii korzystam i są bardzo spoko te przepisy👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Katsue wrote:Hej, dzień dobry, oto i on.
Pink płytkowy i facelle- ledwo widoczny kuzyn brata cienia. Nie wiem, no mam jakieś poczucie, że tyle dpo i z 1 sika ta krecha powinna być bardziej prawilna, nie mówiąc już pozostałych testach, na których gówno widać. I boję się, że historia się powtórzy. Boję się cieszyć.
Jest!!! ❤️ Będę trzymać kciuki, musi być dobrze!Katsue lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Moja teściowa to czasami mnie denerwuje. 3 razy pyta czy chcę jeść (po 22 xd). Mówię że nie. A ta pyta czy może makaron (pszenny xD), może kanapkę, a może coś jeszcze. 3 razy mówię, że nie. I jeszcze dwa razy pyta czy chcę wódki, gdzie ja nigdy wódki nie piję, bo nie lubię 🙄👩29👨31
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Gregorka wrote:Staram się jeść bardzo dużo warzyw, kiszonek, 2 razy w tygodniu ryby i mięso(ograniczyłam je) jem zdecydowanie mniej słodyczy(chociaz uwielbiam🙈🤗)i sporo koktajli, szotów zdrówkowych- jak je nazywam🤭pije 😁,
z suplementow przyjmuje bardzo dużo, ale teraz mam od nich przerwe że względu na odpuszczony cykl😇Gregorka lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Katsue wrote:Hej, dzień dobry, oto i on.
Pink płytkowy i facelle- ledwo widoczny kuzyn brata cienia. Nie wiem, no mam jakieś poczucie, że tyle dpo i z 1 sika ta krecha powinna być bardziej prawilna, nie mówiąc już pozostałych testach, na których gówno widać. I boję się, że historia się powtórzy. Boję się cieszyć.Katsue lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualnySuzie wrote:Moja teściowa to czasami mnie denerwuje. 3 razy pyta czy chcę jeść (po 22 xd). Mówię że nie. A ta pyta czy może makaron (pszenny xD), może kanapkę, a może coś jeszcze. 3 razy mówię, że nie. I jeszcze dwa razy pyta czy chcę wódki, gdzie ja nigdy wódki nie piję, bo nie lubię 🙄
Rozumiem, jakie to może być wkurzające. Moja mama robi tak samo. Kupuje np. kremówki dla siebie dla taty i dla mnie, a jak odmawiam to obraza. To samo z obiadem - mówię, że mam w domu i będę jeść z mężem - no to coa potem, że jestem gruba i czas na dietkę 🤯
-
Zaczarowan wrote:Dziękuje dziewczyny ❤️ w przyszłym tygodniu wizyta, więc spytam doktorka! Dziękuje Prezesowa ❤️
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
@Katsue to była tylko formalność… musi być dobrze, wszystkie kciuki są na pokładzie 🥰
Czasami mi się na ig wyświetlają takie armie testów jak dziewczyny testują np od 14 dpo do 30 dpo i patrzą jak ciemnieje kreska to przyznam szczerze, że zawsze się dziwię bo myślałam że po terminie miesiączki to krechy są już tłuste i tej samej barwy, a tu zdziwko bo nie, gdzieś ok. 30 dpo właśnie dopiero takie widać.
Poza tym ostatnio na innym wątku ktoś pisał, że facelle wyłapuje bardzo niską betę i to jest super dla testujących przed terminem @, ale na późniejszym etapie wybarwią się tragicznie tą drugą kreska…
Także Kropek jest z Tobą i to właśnie pokazały wszystkie testy.. domyślam się jak bardzo się boisz, ale tym razem historia nie może się powtórzyć. ♥️Katsue, Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻