Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsue dzisiaj płacze razem z Tobą i przytulam... 😭🫂 To jest strasznie przykre , mam żal do świata że tyle cierpień zsyła na ludzi, na nas kobiety, na Ciebie.. 😭
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Za chwilę będziemy w domu. W końcu święty spokój. Jutro idziemy na pizzę i będą fajne urodziny mojego męża. A w sobotę robimy podobają imprezkę, ale w mojej rodzinie. Tam mu nikt przykrych rzeczy nie nagada, bo go wszyscy bardzo szanują.
Po drodze chcieliśmy odreagować i wstąpiliśmy do maka. Chciałam Mcflurry i Boże, jakie to jest słodkie, nie mogłam ujeść 🙈Speranza :), Dropsik, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Cześć dziewczyny, jesteście napewno bardziej doświadczone co sądzicie o moim wykresie temperatur. Jest jakaś szansa na fasolkę ? 🫣Starania od 11.2022
12.2023 CP metotreksat
04.2024 pierwszy cykl po cp
05.2024 bakteria ureaplasma antybiotyk
06.2024 drożność jajowodów prawy niedrożny 😞
07.2024 owulacja z lewej strony
08.2024 owulacja z prawej strony
19.08 II test ciążowy 😧
22.08 beta HCG 647
24.08 beta 1517
26.08 3600
27.08 zarodek w macicy 🥹♥️ -
Natkaa777 wrote:Cześć dziewczyny, jesteście napewno bardziej doświadczone co sądzicie o moim wykresie temperatur. Jest jakaś szansa na fasolkę ? 🫣
W każdym cyklu, w którym odbyłaś stosunek w okresie płodnym jest szansa na „fasolkę”. Na podstawie Twojego wykresu mogę Ci powiedzieć, że albo jesteś w ciąży albo w niej nie jesteś 😉 Przed terminem miesiączki wszystko jest tylko wróżeniem z fusów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2024, 18:55
Zaczarowan, Suzie, Dropsik, Speranza :), elektro96, Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Katsue dzisiaj płacze razem z Tobą i przytulam... 😭🫂 To jest strasznie przykre , mam żal do świata że tyle cierpień zsyła na ludzi, na nas kobiety, na Ciebie.. 😭
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Smutno dzisiaj bardzo... 😔 Nie wiem czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Katsue a ta lekarka, którą Ci kiedyś priv wysyłałam? Gdzie ja chodzę. Ona na pewno by dała heparynę. Ewentualnie mogę polecić takiego lekarza, który przyjmuje w Skawinie ( Małopolska, myślę 1,5h max drogi od nas ze Śląska) on prowadzi konto na Insta dosyć duże, pracuje w szpitalu i wiem, że wysyła dziewczyny z NFZ do szpitala na pełne badania. Daj znać kochana czy chcesz info priv 😘
A mogłabyś mi polecić tego lekarza z Małopolski? -
Prezesowa wysłałam zaproszenie do znajomych 😘 daj znać to podeślę na priv 🥹😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2024, 22:12
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ale tu cisza z rana...
Pociąg dziś jedzie na badania połówkowe do Mummyi do Paimki
będą podglądane bobaski
Byłam rano na badaniach, wzięli mi 4 fiolki krwi i rozdłubali żyłę :o czekam na wyniki, kortyzol - na który czekam chyba najbardziej - będzie najwcześniej jutroSperanza :), MummyYummy, Leśneintro, Dropsik, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Zaczarowan, Pati2804, elektro96, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Spokojnego dnia dziewczyny! Widzę że dzisiaj w planach dwa wyjazdy pociągiem 🚂 będę czekać na wieści dziewczyny ☺️ a teraz zbieram się do pracy
Prezesoowa, MummyYummy, Malinowysorbet, elektro96 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry
ale tu cisza z rana...
będą podglądane bobaski
Byłam rano na badaniach, wzięli mi 4 fiolki krwi i rozdłubali żyłę :o czekam na wyniki, kortyzol - na który czekam chyba najbardziej - będzie najwcześniej jutro
Cztery fiolki? Więcej pobierali mi tylko na tocznia i przy allo mlr 🥴 Jakie badania robisz Prezi?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Za chwilę będziemy w domu. W końcu święty spokój. Jutro idziemy na pizzę i będą fajne urodziny mojego męża. A w sobotę robimy podobają imprezkę, ale w mojej rodzinie. Tam mu nikt przykrych rzeczy nie nagada, bo go wszyscy bardzo szanują.
Po drodze chcieliśmy odreagować i wstąpiliśmy do maka. Chciałam Mcflurry i Boże, jakie to jest słodkie, nie mogłam ujeść 🙈
Suzie dobrze, że będziecie świętować po swojemu dzisiaj i że w sobotę jeszcze poprawicie u Twojej rodzinki. Mam nadzieję, że humory już lepsze ☺️"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Cztery fiolki? Więcej pobierali mi tylko na tocznia i przy allo mlr 🥴 Jakie badania robisz Prezi?
wrzuciłam w stopkę: LH, FSH, Estradiol, Prolaktyna, Testosteron, Kortyzol, Glukoza, Insulina
Wszystkie najgorsze dla mnie
Edit: przejrzałam swoje stare wyniki badań i i tak miałam sukces, bo zaczynałam od insuliny 28po 1h obciążeniu miałam 210, po 2h 180 - wiwat IO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2024, 07:33
-
Prezesoowa wrote:wrzuciłam w stopkę: LH, FSH, Estradiol, Prolaktyna, Testosteron, Kortyzol, Glukoza, Insulina
Wszystkie najgorsze dla mnie
Ojej, to rzeczywiście trochę tego i takie newralgiczne. Trzymam mocno kciuki ❤️ a teraz się zbieram już do wyjścia, poniedziałki są ciężkie 🤪Prezesoowa lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry
ale tu cisza z rana...
będą podglądane bobaski
Byłam rano na badaniach, wzięli mi 4 fiolki krwi i rozdłubali żyłę :o czekam na wyniki, kortyzol - na który czekam chyba najbardziej - będzie najwcześniej jutro
Jeju, rozdłubali żyłę - to brzmi przerażająco... Czekam na wyniki razem z Tobą ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2024, 07:50
Prezesoowa lubi tę wiadomość