Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:U mnie znowu armagedon z wiatrem i gradem.
Drzewo spadło na transformator, teraz to bez prądu będę do piątku zanim energa dojedzie na moją wieś 🥳
Ale miałam nosa! Naładowałam telefon i zdążyliśmy zjeść i się wykąpać 😂
Ja gdzieś słyszałam że jak tak w zyciu sie wszystko pierdzieli to potem prezent jest ❤️🥰Zbuntowana lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
Liyss🧚🏻 wrote:PaulaG miły materiał 😁 o kurde ale to wygląda u Was 🙈 To w PL nie ma aż tak źle!
Elektro o polubiłam te dziewczyny na fb, zobaczę jak będzie transmisja co tam mają ciekawego. A co do Sinsay to fakt, jakoś lepsze mają te ciuchy ostatnio. Co chwilę wchodzę i dodaje do ulubionych coś 😂
Serio w pl nie jest zle.... juz pewnie miałabym clexane, milion badań a tu nic...🇮🇪
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
Malinowysorbet wrote:PaulaG bardzo ciekawe są te twoje wizyty 😅
Notsobadd masakra..ciągle coś...podziwiam, że potrafisz chociaż przez chwilę z tego żartować 😜
Powiem szczerze czuje sie jak na jakies wycieczce albo eksperymencie 🤣🇮🇪
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
Vienka odpisałam Ci na priv.
Kurcze, ale miałam sajgon w pracy. Ludzie mnie denerwują najbardziej, w tej robocie najgorsi są ludzie 🤣 Wróciłam do domu, zjadłam niedobry obiad, wypiłam soczek (soczek akurat dobry) i leżę... Nie mam sił już na nic.
Prezesoowa musisz uwierzyć, że wyniki jednak są dobre 😄 Nie doszukuj się błędu laboratorium. I super że idziesz do tej nowej lekarki, mam nadzieję że Cie pięknie poprowadzi do tego marzenia.
Sorbecik to jest skandal z tym usg, przecież to się na skargę nadaje. Ludzie przecież płacą za ten cały Luxmed czy tam Medicover i dostają w zamian stary kalkulator zamiast nowoczesnego sprzętu, no bez jaj...
Dropsik super, że wszystko stabilnie i wizyta dobrze przebiegła ☺️
Coś jeszcze chciałam napisać, ale już mi się siły skończyły 🤣"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
PaulaG rozwaliła mnie Twoja wizyta 🤣 W jakim Ty kraju jesteś? Brzmi to trochę po afrykańsku (choć nie chce obrażać Afryki). Myślałam, że nasz służba zdrowia jest do bani, ale o sikaniu do kubeczka w gabinecie w życiu nie słyszałam 🤣🤣🤣
elektro96, PaulaG, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, co jakiś czas o coś pytam. I właśnie mam do Was pytanie.
Jestem na delegacji w Niemczech gdzie dowiedziałam się że chyba jestem w ciąży (pozytywne testy)
Wracam w piątek. Czy powinnam zacząć brać witaminy FemiBaby? (Tylko takie udało mi sie dostać) Czy lepiej poczekać do piątku i wziąć witaminy lepszej jakości dopiero w piątek?
Będę Wam wdzięczna za odpowiedź ❤️ -
Iwoniasta myślę że wiele kobiet miało z tym do czynienia. Ja miałam kilkukrotnie wycinane polipy. O co konkretnie chciałaś zapytać?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Notsobad o kurde ale u Ciebie strasznie z tą pogodą ostatnio 😪
U mnie była mała burza, zrobiło się ciemno ale nic z tego nie wyniknęło i zaś słońce i żarówa 🫣
Vienna co Ty mówisz 🙈 Powinni w ramach przeprosin dać jakiś voucher. Zaproponowali coś? 😁
Speranza, że dałaś radę zjeść coś co Ci nie smakuje 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Notsobad o kurde ale u Ciebie strasznie z tą pogodą ostatnio 😪
U mnie była mała burza, zrobiło się ciemno ale nic z tego nie wyniknęło i zaś słońce i żarówa 🫣
Vienna co Ty mówisz 🙈 Powinni w ramach przeprosin dać jakiś voucher. Zaproponowali coś? 😁
Speranza, że dałaś radę zjeść coś co Ci nie smakuje 😁
Zjadłam, bo to było zdrowe i jedyne co było do zjedzenia na szybko... Poza tym robiłam to mięso w warzywach całą noc w wolnowarze na niskiej temperaturze... No ale zjadłam tylko połowę porcji, drugiej już jutro nie ruszę 😶Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
A ja dzisiaj jestem wściekła, chcą mi zabrać tydzień urlopu, całkowicie nie z mojej winy bo na mój termin wpisał się też kierownik i nie chce przyznać się do winy. Byłam bardzo asertywna i nie wyraziłam zgody, ale podejrzewam że umowa we wrześniu pójdzie się walić. A akurat wtedy mam klinikę w czwartek, wiec w piątek i tak chciałam mieć wolne, a w poniedziałek chciałam iść jeszcze zrobić jedno pobranie krwii. Za 3 dni mam urlop a normalnie płakać mi się chce. Nie chcę tam jutro iść. Namawiali mnie słuchajcie godzinę, żebym jednak przyszła. Ale ja jestem wrakiem, muszę odpocząć. Jeszcze gdyby to było z mojej winy to okej, ale przecież wiadomo kierownik się nie przyzna nie…
No i nie chce iść na tydzień urlopu, potem przyjść na 3 dni, a potem znowu iść na 2 dni urlopu. Bo kiedy wezmę te 3 dni? Plus nie będę miała ciągłości 14 dni. Tak się cieszyłam na ten urlop, a teraz… Mam dość tej robotyStart starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Grążka współczuję ale kurde co klepnęli Ci urlop i teraz nagle dopiero zauważyli, że nie możesz iść? Aż dziwne, że pozwoliliby Ci iść na urlop na raty. U nas strasznie jest pilnowane, żeby iść na ten dwutygodniowy.
Ehh Ci kierownicy..Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Grążka współczuję ale kurde co klepnęli Ci urlop i teraz nagle dopiero zauważyli, że nie możesz iść? Aż dziwne, że pozwoliliby Ci iść na urlop na raty. U nas strasznie jest pilnowane, żeby iść na ten dwutygodniowy.
Ehh Ci kierownicy..
Tak, dokładnie, ja już nawet zaniosłam do kadr. A dzisiaj się skapnęliStart starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
grazka0022 wrote:Tak, dokładnie, ja już nawet zaniosłam do kadr. A dzisiaj się skapnęli29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96, MummyYummy, Malinowysorbet, notsobadd, Zaczarowan lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"