Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak patrze i czytam co Wy robicie do jedzenia to stwierdzam że jestem leniwą bułą jeśli chodzi o gotowanie 🤣 ja dziś zrobiłam naleśniki z dżemem i mężowi obiad do pracy 🙈 nawet koktajlu dzis nie było bo mi się nie chciało robić 🤪
A teraz jestem głodna ale nie chce mi się podnieść z łóżka.. I jem suszone jabłka 😅
Dziś cały dzień byłam nerwowa, aż mąż odebrał telefon mój jak dzwoniła moja mama i powiedział jej że lepiej ze mną dziś nie rozmawiać bo jestem rozdrażniona nie wiadomo o co 🙈 ale fakt, od rana mnie wszystko denerwowało 🤯 oby jutro było lepiej 😅
Notsobadd gratuluję premii 🥳 i kciuki za rozmowę jutro ✊🍀 -
elektro96 wrote:Seriooo??? No nie spodziewałam się powiem szczerze 🤪
Czyli teraz rozumiem ten klub książki i w ogóle… 🤪
Ale klub książki akurat jest w innej bibliotece 🤣👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
Suzie wrote:Jeśli mam rządzić wątkiem to mocą mi nadaną dostajesz rozgrzeszenie. 😎
Zapomniałaś odpukać 🤪Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Suzie wrote:Pewnie nikt się tego nie spodziewał, ale jestem...bibliotekarką 🤣
O jacie, ale fajnie ☺️ Uwielbiam książki, księgarnie i biblioteki ❤️"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:Zapomniałaś odpukać 🤪
Szkolenia nie było to co mam zrobić 🙄😂👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
Woooo super, moje marzenie z dzieciństwa!! 😃
To jednak pracujemy w dwóch różnych światach, ja pracuje w administracji, nuda 🤭Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Suzie ja też się nie spodziewałam 😁 myślałam o jakimś biurze bardziej 😁
Ja zanim poszłam na l4 pracowałam w sklepie agd jako doradca klienta 🤭 ale nie czuję się w tym totalnie 🤪 kiedyś pracowałam w Big Star i bardzo to lubiłam 😊 ahh, stare czasy 😅elektro96, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Ale klub książki akurat jest w innej bibliotece 🤣
Tak czy siak, bardzo fajna praca 😁29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ogarniesz I bez szkolenia 😄 Za to jaka władza... 👑"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Szkolenia nie było to co mam zrobić 🙄😂
Faktycznie… to nic, wyrobisz się 🤣👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Suzie ja też się nie spodziewałam 😁 myślałam o jakimś biurze bardziej 😁
Ja zanim poszłam na l4 pracowałam w sklepie agd jako doradca klienta 🤭 ale nie czuję się w tym totalnie 🤪 kiedyś pracowałam w Big Star i bardzo to lubiłam 😊 ahh, stare czasy 😅
Ja właśnie Ciebie widzę w takiej obsłudze klienta, jesteś taka dobra duszyczką, miłą, zdecydowanie musiałaś być ulubionym doradcą klientów 🤪 :*elektro96, Zaczarowan, Pati2804, MummyYummy, Katsue, Gregorka lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Ja jestem handlowcem, a moimi klientami są rolnicy 😅 ale chyba to kiedyś pisałam. Teraz studiuję i mam 3 pomysły: urząd, marketing, albo nauczyciel 😅 ale najpierw skończę licencjat a potem zobaczymy
elektro96, ultramaryna_, MummyYummy, Pati2804, Liyss🧚🏻, Gregorka lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati2804 wrote:Suzie ja też się nie spodziewałam 😁 myślałam o jakimś biurze bardziej 😁
Ja zanim poszłam na l4 pracowałam w sklepie agd jako doradca klienta 🤭 ale nie czuję się w tym totalnie 🤪 kiedyś pracowałam w Big Star i bardzo to lubiłam 😊 ahh, stare czasy 😅
Bo w sumie to ja głównie siedzę w biurze. Nie wypożyczam książek, tylko je kupuję 😎elektro96, ultramaryna_, Pati2804, Liyss🧚🏻, Leśneintro, Gregorka lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
Pati2804 wrote:Ja jak patrze i czytam co Wy robicie do jedzenia to stwierdzam że jestem leniwą bułą jeśli chodzi o gotowanie 🤣 ja dziś zrobiłam naleśniki z dżemem i mężowi obiad do pracy 🙈 nawet koktajlu dzis nie było bo mi się nie chciało robić 🤪
A teraz jestem głodna ale nie chce mi się podnieść z łóżka.. I jem suszone jabłka 😅
Dziś cały dzień byłam nerwowa, aż mąż odebrał telefon mój jak dzwoniła moja mama i powiedział jej że lepiej ze mną dziś nie rozmawiać bo jestem rozdrażniona nie wiadomo o co 🙈 ale fakt, od rana mnie wszystko denerwowało 🤯 oby jutro było lepiej 😅
Notsobadd gratuluję premii 🥳 i kciuki za rozmowę jutro ✊🍀
Hahaha jaki uprzejmy mąż, zadbał o dobro teściowej 🤭😄Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Ogarniesz I bez szkolenia 😄 Za to jaka władza... 👑
Żebym jeszcze mogła banować... 🤣🤣🤣Speranza :) lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
Suzie wrote:Żebym jeszcze mogła banować... 🤣🤣🤣29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Czyli jak będziemy szukać sprzętu to nam doradzisz? 😆Pati2804 lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
Ale witam z pokrewnej dziedziny, ja po polonistyce jestem z wykształcenia 😉elektro96 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.