Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
No trzymajcie mnie.... Naprawdę nie wytrzymam po ostatnim poście do naszej Notsobadd....
Zaczarowan, Katsue, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny przepraszam że się wbijam na wątek bez pardonu ale siedzę i się śmieję jak ostatnia idiotka. Forum zawsze wie kiedy i jak poprawić mi humor. 😅
Motylku, skoro tak mało wiesz o zapłodnieniu, ciąży i seksie, masz ataki paniki gdy tylko pomyślisz o niemożliwej ciąży z seksu oralnego, internet cię gryzie żeby poczytać o podstawach podstaw, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem i zadajesz wciąż te same pytania o to samo oraz masz 18 lat to chyba jednak jakakolwiek forma współżycia nie jest dla Ciebie. 🤪 Kup sobie burgera w maczku albo puzzle poukładaj, a nie uprawiaj seks z mężczyznami.
Dziękuję dobranoc, musiałam. 😅 Wybaczcie mi.Speranza :), notsobadd, CoffeeDream, Marzycielka, Zaczarowan, Katsue, Leśneintro, Dropsik, Pati2804, Suzie, PaulaG, ellevv lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Speranza :) wrote:No trzymajcie mnie.... Naprawdę nie wytrzymam po ostatnim poście do naszej Notsobadd....
Może olejmy te wpisy, bo to się nie skoczy...Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Motylek18 wrote:Ja pytam serio... złośliwa jest Pani... chyba mam prawo nie wiedzieć mam dopiero 18 lat...
Ja myślę, że możesz być w ciąży jednak. Czekaj na poród, kompletuj wyprawkę i zniknij z forum.Zaczarowan lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
No i nie wytrzymałam 🤣 Wybaczcie
CoffeeDream, siesiepy, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:No trzymajcie mnie.... Naprawdę nie wytrzymam po ostatnim poście do naszej Notsobadd....
No ale nasz trollik ma rację, jestem złośliwa i mam krótki lont dla ignorantów, szczególnie 2 dni przed okresem 😎
Zawsze mogłam powiedzieć, żeby się nie zesrała, ale to już by było niekulturalne…Zaczarowan, Speranza :), Dropsik, Katsue, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dropsik wrote:Jeju... Ucho zaczyna mnie boleć 😭😭 Będę musiała iść do lekarza jak mi nie przejdzie przez noc Notsobad, Tobie w końcu przeszło to ucho kiedyś samo czy z lekami?
Przewiało Cię? 🥹
Wiesz co, ja miałam w domu krople do oczu - Dicortneff (?) po ostatnim zapaleniu spojówek i stosowałam przez dwa dni i przeszło. Bo liście kwiatka z pokoju koleżanki chyba się nie liczą? Chociaż tu dziewczyny pisały, że ten kwiatek (anginka) może faktycznie pomagać 😅Dropsik lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dropsik wrote:Więc tak, nie wiem co więcej dodać poza tym, że wszystko dobrze 🤣
Waga malutkiej to już 1318g, pan doktor szacuje wagę poporodową na takie 3200/3300, raczej nie więcej. Mój synek urodził się też mały, więc chyba taka uroda, ale dla mnie dobrze 😁 Wszystko na miejscu, mam 25 wydruków z USG 🙃 ale buźka była przyklejona do ściany i na 4d nie wyszła super. Przepływy, serduszko, narządy wyglądają zdrowo. Na następną wizytę już będę robić wyniki, które będę brała ze sobą do szpitala 😬 Robi się poważnie 😁Dropsik lubi tę wiadomość
-
Motylek18 wrote:Nie będę uprawiać seksu i zajmę się tym co lubię tylko chciałam się dowiedzieć czy beta hcg z krwi po 28 dniach od stosunku oralnego da mi w 100% negatywny wynik i co oznacza wynik <2,30? Pytałam się grzecznie dla własnej wiedzy BO NIE MAM Z KIM O TYM POGADAĆ i oczywiście dostaję po mor.dzie jak zawsze zresztą. Chciałam tylko odpowiedzi na moje powyższe pytania, Nic więcej. Ale po co, lepiej pluć na mnie jadem, wyzywać mnie bo skoro jestem gów.niara niedouczona to trzeba mnie wyśmiać. Dziękuję. Moja niska samoocena jest już na samym dnie i się nie podniesie.
Przestań zaśmiecać wątek.Katsue lubi tę wiadomość
27👩🦰
34🧑 -
Zaczarowan wrote:Mnie rozbawiło 😂
Ja też się śmiałam pisząc to 🤣Zaczarowan lubi tę wiadomość
Gregorka wrote:Hej dziewczynki!
Piszę z lotniska 😊 Od rana dopakowywanie i inne sprawy organizacyjne🤗
Odezwę się nie wcześniej niż 05.08,bo wtedy wracamy,ale mam nadzieje,ze wrócę to będzie wysyp ⏸️❤️ a naszym słodkim brzuchatkom dzidziulek będą spisywać się na medal🤗
Wrócę z kolażami zdjęć ❤️❤️❤️❤️
Buziaczki💙❤️🧡💚💛👒 -
PaulaG wrote:Powiem tak. Nawet gdybyś miała spermę na rekach palcach i wsadziła do pochwy szanse są zerowe. Nie zajdziesz tak w ciążę. Chyba ze jesteś Maryją.
Staram się nie odpisywać na takie posty nigdy 🤷♀️Zaczarowan, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Czyli jednak miałam nosa do tej sytuacji… 😉 Nic dziwnego, że potem człowiek nie zaufa.
Elektro, bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić, kochana 🫂🥺 Jest takie powiedzenie: miłego złe początki. Myślę, że immunologia to dobry trop dla Was, i tak, nie trzeba mieć poronień, cb itd., aby robić te badania.Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
notsobadd wrote:Przewiało Cię? 🥹
Wiesz co, ja miałam w domu krople do oczu - Dicortneff (?) po ostatnim zapaleniu spojówek i stosowałam przez dwa dni i przeszło. Bo liście kwiatka z pokoju koleżanki chyba się nie liczą? Chociaż tu dziewczyny pisały, że ten kwiatek (anginka) może faktycznie pomagać 😅 -
A więc tak - na obiad dziś serwuje ziemniaki z surówką z marchewki. Bogactwo smakowe tego obiadu nie zachwyciło mojego faceta, więc kupił sobie zestaw sajgonek z mięsem 🤣 Zupełnie nie rozumiem 😄
CoffeeDream, Zaczarowan, notsobadd, elektro96, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
elektro96 wrote:Hej, jestem i czytam cały czas, ale nawet nie ma jakoś siły żeby się odnieść… Kiepsko się czuję psychicznie od dwóch dni. Chyba to mix PMSu, strachu przed wynikami i tego, że wkrótce oficjalnie stukną dwa lata starań bez kompletnie żadnego efektu…
Wczoraj nawet sobie trochę popłakałam, bo przeraża mnie ta bezsilność 🥹
Cieszę się, że u Was wszystko ok. Dropsiku, super, że u Maluszka wszystko dobrze.elektro96 lubi tę wiadomość