Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik a może spróbuj z tą roślinka "anginka" do ucha? U mnie to zawsze działało i czasem udawało się uniknąć lekarza."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:Mój spacer do paczkomatu zakończył się niefajnie. Bo wyrżnęłam jak długa na chodniku, zachaczylam o krawężnik 🙈 Na szczęście przewróciłam się na prawy bok a nie na brzuch . Duży siniak na udzie i obdarta dłoń i łokieć, że musiałam zrobić opatrunek.
Zadzwoniłam do mojej kliniki i moja gin mnie przyjęła po godzinach. Zrobiłam USG dla świętego spokoju. Wszystko ok 🥹 cieszę się, że zobaczyłam moją kruszynkę, akrobatka po matce jak się lekarka śmiała 🤣 Mała waży 212g a stópka ma 2,35 cm 🥹. Najważniejsze, że wszystko dobrze.
Tak więc nie dość, że wychodzę rzadko z domu to z takimi atrakcjami 🙈
Idę Was nadrabiać.Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Gregorka bawcie się!😘
Motylek18 na tym wątku nie mamy niestety żadnego psychiatry! Nie możesz nas obciążać swoimi lękami!
A już kiedyś był taki troll i w sumie ten sam temat ciążą bez stosunku chyba nazywała się Ewelina 🙈
Elektro tulę mocno 🫂 mam nadzieję, że kolejne dni i tygodnie będą dla Ciebie łatwiejsze ❤️ ja dziś też spaghetti na obiad i gyros na kolację 🙈 PS ja w Was tak wierzę 🥹 naprawdę wierzę, że Wam się uda i będziecie nagrodzeni za tą ciężką walkę 🥹
Dropsik oby te ucho Ci przeszło 😘
PS a jak wstałam z tego chodnika to taka brudna poszłam odebrać te paczkę 🙈 potem poszłam do rodziców sobie popłakać . A mąż mi pisał 2 razy, że mi po pracy odbierze te paczkę bo to żaden problem 🙈 a nie posłuchałam.
A wiecie ja jestem taka, że każdemu mówię uważaj, patrz pod nogi i zawsze uważam i idę spokojnie, nie wiem jak to się stało. Ostatni raz to się wywaliłam z 15 lat temu może jak nie 20 😬
Speranza :), Dropsik, Katsue lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG + wizyta
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
nick nieaktualny
-
Motylek18 wrote:To tak czy nie..?
Pomocy...
beta hcg z krwi będzie wiarygodna w 100% dopiero w 83 dniu od stosunku oralnego 😪😪notsobadd, Dropsik, Katsue, grazka0022, CoffeeDream, Suzie lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG + wizyta
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Liyss🧚🏻 wrote:beta hcg z krwi będzie wiarygodna w 100% dopiero w 83 dniu od stosunku oralnego 😪😪
Ale trzeba powtarzać przez pierwsze trzy miesiące, co trzy tygodnie, po tym czasie jest przenajwiarygodniejsza.Liyss🧚🏻, notsobadd, Dropsik, Katsue, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Dropsik a może spróbuj z tą roślinka "anginka" do ucha? U mnie to zawsze działało i czasem udawało się uniknąć lekarza.
W innym przypadku pewnie zastosowałabym domowe sposoby -
Liyss🧚🏻 wrote:Gregorka bawcie się!😘
Motylek18 na tym wątku nie mamy niestety żadnego psychiatry! Nie możesz nas obciążać swoimi lękami!
A już kiedyś był taki troll i w sumie ten sam temat ciążą bez stosunku chyba nazywała się Ewelina 🙈
Elektro tulę mocno 🫂 mam nadzieję, że kolejne dni i tygodnie będą dla Ciebie łatwiejsze ❤️ ja dziś też spaghetti na obiad i gyros na kolację 🙈 PS ja w Was tak wierzę 🥹 naprawdę wierzę, że Wam się uda i będziecie nagrodzeni za tą ciężką walkę 🥹
Dropsik oby te ucho Ci przeszło 😘
PS a jak wstałam z tego chodnika to taka brudna poszłam odebrać te paczkę 🙈 potem poszłam do rodziców sobie popłakać . A mąż mi pisał 2 razy, że mi po pracy odbierze te paczkę bo to żaden problem 🙈 a nie posłuchałam.
A wiecie ja jestem taka, że każdemu mówię uważaj, patrz pod nogi i zawsze uważam i idę spokojnie, nie wiem jak to się stało. Ostatni raz to się wywaliłam z 15 lat temu może jak nie 20 😬 -
Dropsik mam nadzieję ze uda się szybko wyleczyć 🥺😘 wiem jak potrafią boleć uszy.. 😥🫂
-
Dropsik wrote:U mnie to dopiero taki dyskomfort, czuję je, ale nie jest jeszcze strasznie. Oby w nocy się nie odezwało 😐
-
Znikam coś obejrzeć, zająć myśli. Cały dzień było ok ale w końcu pękłam i się rozpłakałam. Mąż już mnie pozbierał do kupy.
Odezwę się jutro po wizycie😘Zaczarowan, notsobadd, Kalinowemarzenie lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Malinowysorbet wrote:Znikam coś obejrzeć, zająć myśli. Cały dzień było ok ale w końcu pękłam i się rozpłakałam. Mąż już mnie pozbierał do kupy.
Odezwę się jutro po wizycie😘
Edit: doczytałam że o 10.30 ✊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca, 20:20
Speranza :), Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Znikam coś obejrzeć, zająć myśli. Cały dzień było ok ale w końcu pękłam i się rozpłakałam. Mąż już mnie pozbierał do kupy.
Odezwę się jutro po wizycie😘
Sorbecik o której jutro mamy być pod gabinetem?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Sorbecik o której jutro mamy być pod gabinetem?
elektro96, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Malinowysorbet wrote:10:30 🙏❤️
To będziemy z Tobą Sorbeciku 😘❤️Malinowysorbet, Pati2804, Leśneintro, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam zgłoszenie chyba z 10 postów, ale już nie mam siły 😐
Zaczarowan, Dropsik, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"