Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie są rodzice, ja się pytam... 😅
Leśneintro, Zaczarowan, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:10:30 🙏❤️27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja mam jutro badania krwi rano no i nieszczęsną krzywą cukrową.. to będzie mój pierwszy raz 😬🙈😅Zaczarowan, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja też zgłaszam co chwilę jak widzę.
Ja mam jutro badania krwi rano no i nieszczęsną krzywą cukrową.. to będzie mój pierwszy raz 😬🙈😅
Powodzenia Pati, oby gładko poszło! 😊🤞🏻Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Malinowysorbet wrote:Znikam coś obejrzeć, zająć myśli. Cały dzień było ok ale w końcu pękłam i się rozpłakałam. Mąż już mnie pozbierał do kupy.
Odezwę się jutro po wizycie😘
Nie mogę się doczekać jak wrócisz do nas szczęśliwa po wizycie 😊🤞🏻♥️elektro96, Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
nick nieaktualnyMotylek18 wrote:Rozwiedli się jeśli chce Pani wiedzieć i mieszkam z tatą i jego "kobietą". Z mamą widuję się rzadko i jest z tym mi na prawdę ciężko a z nową dziewczyną taty nie mam najlepszej relacji. Traktuje mnie jak g... Za przeproszeniem. Musiałam rozładować napięcie.
Potrzebowałam tylko odpowiedzi kiedy myśli mnie nękały ale już trudno. -
Wiecie co, to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że niestety musimy uważać co tu wstawiamy dotyczące prywaty, bo jak widać wariatów z nadmiarem czasu nie brakuje. Marzy mi się taka zamknięta grupka, żeby czasem coś udostępnić, bo tu jak widać…
Leśneintro, Pati2804, elektro96, Speranza :), Paima, Zaczarowan, Dropsik, Suzie, Liyss🧚🏻, Kalinowemarzenie lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Dziewczyny błagam nie odpisujcie już bo to się nigdy nie skończy 🙏
Ja idę coś zjeść, kąpać się i spać bo rano trzeba wstać 😅
Dziewczyny które biorą heparynę rano, czy jutro wziąć zastrzyk po badaniach koło 11 czy przed 7? Boję się że jak wezme rano to nie będzie mogła przy pobraniu zatamować krwi jak ostatnio 🙈
Zazwyczaj biorę o 8 rano 🙂Speranza :), Dropsik lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wiecie co, to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że niestety musimy uważać co tu wstawiamy dotyczące prywaty, bo jak widać wariatów z nadmiarem czasu nie brakuje. Marzy mi się taka zamknięta grupka, żeby czasem coś udostępnić, bo tu jak widać…
elektro96, notsobadd, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wiecie co, to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że niestety musimy uważać co tu wstawiamy dotyczące prywaty, bo jak widać wariatów z nadmiarem czasu nie brakuje. Marzy mi się taka zamknięta grupka, żeby czasem coś udostępnić, bo tu jak widać…
-
-
Katsue lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
Jak coś założy któraś z Was to ja się piszę na to 😘🤚
-
To chodźcie na Whatsapp, wszystkie korzystają?
Jest dobrze chroniony, mogę założyć grupę :*
i generalnie zostaniemy tutaj, a większa prywata tam, co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca, 20:50
Pati2804, elektro96, Zaczarowan, Katsue, Vienna, Leśneintro, ellevv lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
notsobadd wrote:To chodźcie na Whatsapp, wszystkie korzystają?
i generalnie zostaniemy tutaj, a większa prywata tam, co myślicie?27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
i generalnie zostaniemy tutaj, a większa prywata tam, co myślicie? -
Liyss całe szczęście że nic się nie stało i że udało się załatwić na szybko wizytę. Uważaj na siebie ❤️
MalinowySorbet jesteśmy cały czas z Tobą i trzymamy kciuki 🤞❤️
Dropsik mam nadzieję że szybko przejdzie, ale warto wspomnieć lekarzowi i to zaleczyć. Mój mąż przez rok chodził z bolącym uchem (lekko bolącym) i jak w końcu trafił do laryngologa to ten zaraz jak spojrzał do ucha to powiedział "ojoj nie dobrze". Teraz ma antybiotyk, na razie miejscowo, zobaczymy co będzie dalej 😕 Lekarz powiedział że najprawdopodobniej nie zaleczył tego pierwszego zapalenia i przeszło w przewlekłe...Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Notsobadd, wysłałam Ci wiadomość 😊
notsobadd lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia