Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Notsobadd wysłałam zapro do przyjaciółek 🙂
-
To dawajcie numery na priv, będę dodawać ♥️
Katsue, Pati2804, Zaczarowan, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Paima wrote:Jak mnie weźmiecie, to idę za wami wszędzie 😘
Pati powodzenia, oby wyniki były ok.
Smakiem się nie martw😋 naprawdę nie jest taka zła.
I upewnij się jak jest u Ciebie - u nas przychodzi się z własną, trzeba samemu kupić.
Dropsik oby przeszło 🤞Paima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:To dawajcie numery na priv, będę dodawać ♥️
Katsue, Zaczarowan, notsobadd, Vienna, MummyYummy, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:To teraz wszystkie musisz nas przyjąć do przyjaciółek haha 😅🙈
Ale mi zrobiłyście wieczór, dzięki, już myślałam że się będę nudzić 😂🤪🫶🏻
Na coś się ten troll jednak przydał 🤭Katsue, Pati2804, elektro96, Vienna lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
notsobadd wrote:Ale mi zrobiłyście wieczór, dzięki, już myślałam że się będę nudzić 😂🤪🫶🏻
Na coś się ten troll jednak przydał 🤭 -
nick nieaktualny
-
Pati i Sorbecik - mocne kciuki za jutro 🤞 🍀
Dropsik, cholera, mam nadzieję, że to fałszywy alarm i się nie rozkręci 🥺
W pewnym momencie na Winiarach było zatrzęsienie takich trolli, to co się tam odpitalało 🫣 Niestety, takie akcje rozwalają wątek, bo zaczyna się robić serio nieprzyjemnie 🥺 Dlatego rozumiem Was i zgadzam się.
Na fb wydaje mi się wszystko bardziej przejrzyste, no i można wrócić do jakich postów z tablicy, na Whatsapp jest bardziej czat 😉Pati2804, Katsue lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
Notsobad, mój kontakt już masz Nie wiem jak to ogarniemy, mam nadzieję, że nie będzie się tam dużo działo, bo nie wyobrażam sobie grupy na whatsappie z tylu osób 🤣🤯
Pati, powodzenia na krzywej. Nie jest zła. Ja biorę heparyne tak jak zawsze, ale nie mam problemu z tamowaniem krwi. Jak raz weźmiesz inaczej to się nic nie stanie, tzn jeśli masz czuć się lepiej to weź po badaniu.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Hej dziewczynki!
Piszę z lotniska 😊 Od rana dopakowywanie i inne sprawy organizacyjne🤗
Odezwę się nie wcześniej niż 05.08,bo wtedy wracamy,ale mam nadzieje,ze wrócę to będzie wysyp ⏸️❤️ a naszym słodkim brzuchatkom dzidziulek będą spisywać się na medal🤗
Wrócę z kolażami zdjęć ❤️❤️❤️❤️
Buziaczki💙❤️🧡💚💛👒
Bawcie się dobrze ♥️♥️♥️ -
Dropsik wrote:Notsobad, mój kontakt już masz Nie wiem jak to ogarniemy, mam nadzieję, że nie będzie się tam dużo działo, bo nie wyobrażam sobie grupy na whatsappie z tylu osób 🤣🤯
Pati, powodzenia na krzywej. Nie jest zła. Ja biorę heparyne tak jak zawsze, ale nie mam problemu z tamowaniem krwi. Jak raz weźmiesz inaczej to się nic nie stanie, tzn jeśli masz czuć się lepiej to weź po badaniu.
Dlatego zostajemy tutaj myślę
Tam tylko faktycznie grubsza prywata.
Bo nie ogarniemy jak przeniesiemy całość tam 🤪Zaczarowan, elektro96, Vienna lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
siesiepy wrote:Dziewczyny przepraszam że się wbijam na wątek bez pardonu ale siedzę i się śmieję jak ostatnia idiotka. Forum zawsze wie kiedy i jak poprawić mi humor. 😅
Motylku, skoro tak mało wiesz o zapłodnieniu, ciąży i seksie, masz ataki paniki gdy tylko pomyślisz o niemożliwej ciąży z seksu oralnego, internet cię gryzie żeby poczytać o podstawach podstaw, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem i zadajesz wciąż te same pytania o to samo oraz masz 18 lat to chyba jednak jakakolwiek forma współżycia nie jest dla Ciebie. 🤪 Kup sobie burgera w maczku albo puzzle poukładaj, a nie uprawiaj seks z mężczyznami.
Dziękuję dobranoc, musiałam. 😅 Wybaczcie mi.
Bez pardonu wybaczamy. Jak się czujesz?🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
elektro96 wrote:Hej, jestem i czytam cały czas, ale nawet nie ma jakoś siły żeby się odnieść… Kiepsko się czuję psychicznie od dwóch dni. Chyba to mix PMSu, strachu przed wynikami i tego, że wkrótce oficjalnie stukną dwa lata starań bez kompletnie żadnego efektu…
Wczoraj nawet sobie trochę popłakałam, bo przeraża mnie ta bezsilność 🥹
Cieszę się, że u Was wszystko ok. Dropsiku, super, że u Maluszka wszystko dobrze.
Przytulam Cię mocno, mocno 🫂🫂🫂 -
Liyss🧚🏻 wrote:Mój spacer do paczkomatu zakończył się niefajnie. Bo wyrżnęłam jak długa na chodniku, zachaczylam o krawężnik 🙈 Na szczęście przewróciłam się na prawy bok a nie na brzuch . Duży siniak na udzie i obdarta dłoń i łokieć, że musiałam zrobić opatrunek.
Zadzwoniłam do mojej kliniki i moja gin mnie przyjęła po godzinach. Zrobiłam USG dla świętego spokoju. Wszystko ok 🥹 cieszę się, że zobaczyłam moją kruszynkę, akrobatka po matce jak się lekarka śmiała 🤣 Mała waży 212g a stópka ma 2,35 cm 🥹. Najważniejsze, że wszystko dobrze.
Tak więc nie dość, że wychodzę rzadko z domu to z takimi atrakcjami 🙈
Idę Was nadrabiać.
Dobrze że nic wam nie jest......
Ja też tak zrobiłam w ciąży z Niko.. poleciałam na czworaka 🤣 teraz mnie to bawi bo stary nie zdążył nawet podnieść palca ale wtedy byłam przerażona...🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url]