Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Cześć Dziewczyny.
Suzie, Ty szpiegu ))
Dziękuję Wam za kciuki, gdyby nie Wy to bym tę wizytę odwołała już 3 razy.
Nic się przede mną nie ukryje, nie bez powodu nazywają mnie detektywem.
Dobrze że jesteśSperanza :), MummyYummy, Anonim1992 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
Prezesoowa wrote:Cześć Dziewczyny.
Suzie, Ty szpiegu ))
Dziękuję Wam za kciuki, gdyby nie Wy to bym tę wizytę odwołała już 3 razy.
Prezi - cześć Jak miło Cię widzieć/czytać"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Najlepsze jest sytuacja:
- poleci pani suplement na to i na to?
- nie udzielam takich porad online, to zależy do wyników badań
Za 2 dni
Polecam witaminę D milion jednostek! Już z kodem rabatowym niezesrajsię macie 10% zniżki
Suzie kod rabatowy #niezesrajsie# mnie rozwalił HAHAHAAAAA... no cudo! szkoda, że nie jestem influencerką i nie mogę użyć w stosunku do moich followersówelektro96, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:Dzisiaj ja mam fazę pt. „mam dość dietetyczek z ig”…
z tego wszystkiego wynika, że w każdej fazie cyklu musisz być promienna, bezobjawowa, bo wszystko inne to nie jest „równowaga hormonalna” 😏
O taaaaak, ja też sirr z tym zgadzam, że to już jest mocna przeginka 🙄 -
Dropsik wrote:Kciuki za wizyty 🤞🤞🤞 Czekamy na wieści jak zawsze 🥰
Moje ucho jakby odpuściło, w nocy spałam dobrze 😁 wystraszyło się lekarza albo co. Czuję coś lekko, że nie jest normalnie, ale nie jest aż tak mocno zatkane i tkliwe.
Bardzo się cieszę, że jest lepiej 💪😍 -
Zaczarowana - kciuki za spotkanie z rodzicami, mam nadzieję, że nie będzie powodów do nerwów Rodzice naprawdę potrafią być toksyczni. Teściowe zresztą też...
Zaczarowan lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Leśneintro lepiej nuda, niż jakby coś miało się dziać 😅 Dobre wieści 😘
Sorbeciku, dziś Twój dzień 😘🤞
Prezi, jesteśmy na posterunku 🤞😘Speranza :), Leśneintro lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
Marynko, a jak Twój synek? Bo wspominałaś, że był diagnozowany? Czy wszystko ok?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Speranza :) wrote:Marynko, a jak Twój synek? Bo wspominałaś, że był diagnozowany? Czy wszystko ok?
Paima, MummyYummy, elektro96, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
Speranza :) wrote:Zaczarowana - kciuki za spotkanie z rodzicami, mam nadzieję, że nie będzie powodów do nerwów Rodzice naprawdę potrafią być toksyczni. Teściowe zresztą też...
Dziękuję ❤️Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Malinowysorbet jestem ❤✊🍀
Prezesoowa kciuki trzymam, witaj ❤😍
Leśneintro dobrze ze wszystko dobrze 😁😘
Ja spadam na śniadanie do domu xd 😁 przeżyłam krzywą cukrową! 😁Paima, MummyYummy, notsobadd, Speranza :), Leśneintro, Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 💜 Kciuki za dzisiejsze wizyty, to wielki dzień dla Sorbecika! Mocne kciuki za Twojego Kropusia ❤️ Prezi jak będziesz miała ochotę, to odezwij się po wizycie! Czekamy 😘😘
Pati powodzenia, oby szybko minęło! :*
Dropsik cieszę się, że ucho się uspokoiło! :*
Dzisiaj przychodzą do mnie rodzice na kawę, więc pomału zaczynam ogarniać. Mam nadzieję, że ominą mnie ich toxic zachowania i rzeczywiście miło spędzimy czas. Założyłam sobie jedno- nie dam się sprowokować 😂😄 Dobrego dnia! ❤️
Trzymam mocno kciuki, żeby to było miłe spotkanie ✊😘