Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:A dziękuję dobrze, ale pierwsze łyki to było "o żesz kur** ale słodkie "🤣 później było lepiej 😁 nie mdliło mnie, nie było mi słabo więc myślę że dobrze 😊 wyniki po 14 🙈
Odbijało mi się tylko później haha xd
Też mi się tak wydaje, że często już podczas robienia krzywej pojawiają się takie wyrzuty, że ciężko je zlekceważyć 😊
A miałaś cytrynową glukozę? Ech, słodkie bardzo 🤪 -
CoffeeDream wrote:@Prezesoowa Co u Ciebie? Chcesz się podzielić z nami? Oczywiście, jeśli nie, to rozumiem i nie będę dopytywać.
W sumie to nie wiem, co mam Wam powiedzieć, bo ogólnie nic się nie zmieniło tylko wszystko się zintensyfikowało i średnio sobie z tym radzę z której strony by nie popatrzeć to wszystko się wali, stałego gruntu to mi zostało tyle, żebym jak baletnica na jednym dużym palcu u stopy się jakoś trzymała w pionieWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Liyss🧚🏻 wrote:Pati w sumie jak opisałaś to badanie to mi lżej, bo ja ciągle o tym myślę i się nakręcam 🙈 a te 2h szybko Ci minęły? Fajnie, że masz z głowy, teraz musisz sobie pojeść 😁
Kochana, pamiętaj i jakiejś książce czy słuchawkach, żeby wyciągnąć jakiś serial i szybko pójdzie 😘Pati2804, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:W sumie to nie wiem, co mam Wam powiedzieć, bo ogólnie nic się nie zmieniło tylko wszystko się zintensyfikowało i średnio sobie z tym radzę z której strony by nie popatrzeć to wszystko się wali, stałego gruntu to mi zostało tyle, żebym jak baletnica na jednym dużym palcu u stopy się jakoś trzymała w pionie
Niezmiennie jesteśmy! 🫂🫂🫂 -
Prezesoowa wrote:Pokaż, co kupiłaś
Prezesoowa, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jak Sorbecik....
Leśneintro, Prezesoowa, Pati2804, notsobadd, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Liyss🧚🏻 wrote:Pati w sumie jak opisałaś to badanie to mi lżej, bo ja ciągle o tym myślę i się nakręcam 🙈 a te 2h szybko Ci minęły? Fajnie, że masz z głowy, teraz musisz sobie pojeść 😁
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Bułeczki które jem teraz z serem i szynką, bułki mleczne, jagodzianki, chlebek żytni ze słonecznikiem i zwykły i rogaliki z wiśniami 😅 zaraz dodam zdjęcie ale rogalikow już nie ma i ostatnia bułka mleczna została 🙂
Wow, zaszalałaś!Pati2804 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
MummyYummy wrote:Też mi się tak wydaje, że często już podczas robienia krzywej pojawiają się takie wyrzuty, że ciężko je zlekceważyć 😊
A miałaś cytrynową glukozę? Ech, słodkie bardzo 🤪MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:W sumie to nie wiem, co mam Wam powiedzieć, bo ogólnie nic się nie zmieniło tylko wszystko się zintensyfikowało i średnio sobie z tym radzę z której strony by nie popatrzeć to wszystko się wali, stałego gruntu to mi zostało tyle, żebym jak baletnica na jednym dużym palcu u stopy się jakoś trzymała w pionie
Z mężem też słabo? Mam nadzieję, że masz w nim oparcie teraz, nie możesz być z tym wszystkim samaelektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Tylko ja miałam zwykłą glukozę? xD👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Prezesoowa mam nadzieje że zyskasz w końcu więcej gruntu i odzyskasz swój spokój niedługo.. 😘🫂
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Ja też się stresuje wizyta Sorbecika.. ✊🍀❤ oby się odezwała z dobrymi wieściami 🥺
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Mąż ostatnio zemdlał w sklepie, bo to on nie ma oparcia we mnie
Cooo?👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Pati2804 wrote:Ja też się stresuje wizyta Sorbecika.. ✊🍀❤ oby się odezwała z dobrymi wieściami 🥺
Pewnie są opóźnienia i musi jeszcze do domu wrócićPati2804, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Prezesoowa wrote:Mąż ostatnio zemdlał w sklepie, bo to on nie ma oparcia we mnie
O nie..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
-
Prezesowa, ja nawet nie wiem co mam powiedzieć…
Pierwszy raz mu się to zdarzyło? Skąd to nagle omdlenie?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌