Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Będzie zdjęcie bobasa?

Podejrzewam, że jak to ten na NFZ to może być ciężko 😂 Dropsik tuptamy z tobą na wizytę! Wyproś pana o foteczkę, niech się postara 😂😂😘
Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Podejrzewam, że jak to ten na NFZ to może być ciężko 😂 Dropsik tuptamy z tobą na wizytę! Wyproś pana o foteczkę, niech się postara 😂😂😘
No niech się postara! Dropsik - przekaż, że sfrustrowane staraczki chcą zobaczyć bobaska
bo jak nie to zupa będzie za słona... 😂😂
Zaczarowan, Speranza :), elektro96 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:A ja mam problem z dupy - wydać kasę na proga i estradiol 7dpo czy nie

Dawaj! -
Zaczarowana to super, że masz większość wyprawki już 🥹 i z głowy można teraz do końca ciąży chillować haha 😁
My na razie kupiliśmy wózek! Ale zawsze już coś jest 🤣
Dropsik, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Zaczarowana to super, że masz większość wyprawki już 🥹 i z głowy można teraz do końca ciąży chillować haha 😁
My na razie kupiliśmy wózek! Ale zawsze już coś jest 🤣
O jaki, pochwal się 😂
Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Tak , bo też nie wiem czy w końcu raczy się pojawić 🤪Suzie wrote:Majlen, widzę że wzięłaś ze mnie przykład, jeśli chodzi o owu i podpis
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja też się nie zapisuje 😛 wolę sikać bez presji, bez zapisywania. No i nue wiem też co z owulacjąPrezesoowa wrote:Mam nadzieję, że jak usunę pierwszy post to wątek nie zniknie...

Tak ogólnie to mamy strasznie słaby ten lipiec, ale to zawsze oznacza, że w sierpniu worek się rozsypie! Czemu nikt się nie zapisuje na sikando? :> bo wyjmę młotek
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Ja dzisiaj sikałam i nic ciekawego nie wysikałam, niemniej miesiączki jak nie było tak nie ma. Czyli czekam dalej, może coś po tym biochemie się poprzesuwało
Niedoszła, a czy ustalono u Ciebie przyczynę tych strat? Jeśli pisałaś, a nie pamiętam, to przepraszam. Współczuję spóźniającej się 🐒"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
1.5kg bąbla i za dwa tygodnie kolejna wizyta 😳 Nie wiem czemu tak szybko 🤷♀️ Fot na NFZ nie dostaje od jakiegoś czasu 🤣 ale może z ostatniej wizyty u prywatnego cos znajdę. Tylko najpierw muszę coś zjeść 😎
ultramaryna_, Suzie, Speranza :), Leśneintro, Anonim1992, Zaczarowan, Marzycielka, Katsue, notsobadd, elektro96, Paima, Pati2804, ellevv, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Sorbecik jestem z Tobą dzisiaj myślami 🫂❤️
Dropsik, Zbuntowana, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnyDropsik wrote:1.5kg bąbla i za dwa tygodnie kolejna wizyta 😳 Nie wiem czemu tak szybko 🤷♀️ Fot na NFZ nie dostaje od jakiegoś czasu 🤣 ale może z ostatniej wizyty u prywatnego cos znajdę. Tylko najpierw muszę coś zjeść 😎
1.5 kg to już poważny mały człowiek
-
Dropsik wrote:1.5kg bąbla i za dwa tygodnie kolejna wizyta 😳 Nie wiem czemu tak szybko 🤷♀️ Fot na NFZ nie dostaje od jakiegoś czasu 🤣 ale może z ostatniej wizyty u prywatnego cos znajdę. Tylko najpierw muszę coś zjeść 😎
To już kawał baby! -
nick nieaktualnyJestem przebadana od góry do dołu i niestety przyczyny nie udało się znaleźć.Speranza :) wrote:Niedoszła, a czy ustalono u Ciebie przyczynę tych strat? Jeśli pisałaś, a nie pamiętam, to przepraszam. Współczuję spóźniającej się 🐒
Robiliśmy wszystkie badania na krzepliwość, immunologiczne i kariotypy. -
nick nieaktualny