Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majlen wrote:A ja tutaj czuję trolla, kolejne wcielenie motylka. Jak sądzicie dziewczyny? 😅 znowu te palce..i ciąża z pozycji 69
Tak od razu pomyślałam, że podobnie pisze non stop to samo jak poprzedni motylek 🙄🙄🙄👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dzień dobry dziewczyny! :* Dobrego dnia!
Majlen jejku.. biedactwo, jak się trzymasz?
Eniana kciuki za wizytę! :*
Speranza ufff.. jaka ulga, cieszę się! ❤️
Speranza :), Eniana lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Dzięki Majlen Załatwiłaś temat
Speranza :), Prezesoowa, Zbuntowana, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Majlen!!! 😈 różki ci wystają spod korony 🤪
Suzie, Speranza :), Prezesoowa, Zbuntowana, Majlen, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Aż dziwne, że tak szybko 😂Majlen, masz moc.
A tak zbaczając z tematu, macie do polecenia sklep stacjonarny, gdzie mogę kupić majtki wyszczuplające? Nie za miliony monet. Idę na wesele w sobotę, a tu taka mi się oponka na brzuchu kręci 😅Marzycielka lubi tę wiadomość
💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹 -
Marzycielka wrote:Poproszę o wpisanie na wolnego strzelca 😘😘😘😘
Mówisz - maszMarzycielka lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
Nineq wrote:Aż dziwne, że tak szybko 😂Majlen, masz moc.
A tak zbaczając z tematu, macie do polecenia sklep stacjonarny, gdzie mogę kupić majtki wyszczuplające? Nie za miliony monet. Idę na wesele w sobotę, a tu taka mi się oponka na brzuchu kręci 😅Nineq lubi tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Nineq wrote:Aż dziwne, że tak szybko 😂Majlen, masz moc.
A tak zbaczając z tematu, macie do polecenia sklep stacjonarny, gdzie mogę kupić majtki wyszczuplające? Nie za miliony monet. Idę na wesele w sobotę, a tu taka mi się oponka na brzuchu kręci 😅
Stacjonarnego niestety nie, ale często korzystam z mona collection mi się sprawdzająNineq lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
CoffeeDream wrote:Nie mam osobiście, ale w hm jest chyba spory wybór 😉
Presesowa wrote:Stacjonarnego niestety nie, ale często korzystam z mona collection mi się sprawdzają
Dziękuję.Prezesoowa lubi tę wiadomość
💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹 -
Gabrysiaa wrote:Ja sie na prawde przestraszyłam to moje pierwsze zbliżenie z chłopakiem.. proszę po prostu mi powiedzieć że nie ma żadnych szans na ciążę chciałam się tylko poradzic i już mnie nie ma.
Nie ma powodów do obaw z racji na jak piszesz na wiek ... powinnaś zrozumieć że otrzymałaś wyczerpującą odpowiedź. Bardzo dziękujemy że zawitałaś na forum było nam bardzo miło cie poznać.mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
notsobadd wrote:Majlen!!! 😈 różki ci wystają spod korony 🤪Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Spokojnie dziewczyny 😄 na codzień jestem oazą spokoju, ale jak ktoś mnie uruchomi ,to opróżniam magazynek z naboi 😅
Prezesoowa, Speranza :), Zbuntowana, Katsue, Dropsik, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Prezesoowa wrote:Zbuntowana - mocno Cię tulę Kochana za te zawirowany cykl może faktycznie owulacja była tak późno i jeszcze jest czas?
A tak swoją drogą to że ludzie się jeszcze chce... ciaza przez oczy hihi posikana...
Potraficie rozbawić dziękuję... ale widzę siła w kupię...I nikt nas nie rozłupie mimo smutków...
A ty jak się czujeszjak sytuacja w firmie z paniusia? Jak pisałaś to przepraszam że przeoczyłam...mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia...