Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbuntowana wrote:Cześć dziewczyny już Ci napisały że ginekolog odpowie na wszelkie pytania... I rozwieje wątpliwości..
Nie ma powodów do obaw z racji na jak piszesz na wiek ... powinnaś zrozumieć że otrzymałaś wyczerpującą odpowiedź. Bardzo dziękujemy że zawitałaś na forum było nam bardzo miło cie poznać.
To troll ,kolejne wcielenie motylkaZbuntowana lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Nineq wrote:Aż dziwne, że tak szybko 😂Majlen, masz moc.
A tak zbaczając z tematu, macie do polecenia sklep stacjonarny, gdzie mogę kupić majtki wyszczuplające? Nie za miliony monet. Idę na wesele w sobotę, a tu taka mi się oponka na brzuchu kręci 😅Nineq lubi tę wiadomość
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Ja po wizycie, Franek ma 724 gramy 🙂 wszystko dobrze i lekarz nie stwierdził cukrzycy 🙈
CoffeeDream, Zbuntowana, Suzie, Prezesoowa, notsobadd, Zaczarowan, Vienna, Katsue, Dropsik, Marzycielka, MummyYummy, Leśneintro, Liyss🧚🏻, elektro96, Speranza :), ellevv, Malinowysorbet, Eniana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja po wizycie, Franek ma 724 gramy 🙂 wszystko dobrze i lekarz nie stwierdził cukrzycy 🙈
Zaraz kilo człowieka będzie :oPati2804 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
Pati2804 wrote:Ja po wizycie, Franek ma 724 gramy 🙂 wszystko dobrze i lekarz nie stwierdził cukrzycy 🙈
Pati2804, Speranza :) lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Zbuntowana wrote:Dziękuję... kochana aż się czuje jak ten troll... z moimi rozterkami...
A tak swoją drogą to że ludzie się jeszcze chce... ciaza przez oczy hihi posikana...
Potraficie rozbawić dziękuję... ale widzę siła w kupię...I nikt nas nie rozłupie mimo smutków...
A ty jak się czujeszjak sytuacja w firmie z paniusia? Jak pisałaś to przepraszam że przeoczyłam...
Ty i troll? No bez przesady! Każda z nas ma swoje rozterki na różnych etapach i we wszystkich jesteśmy razem
A ja mam na tę starą krowę wywalone. Okazuje się, że beze mnie jej robota stoi, bo czeka, aż jej zrobię pewną rzecz, a - tu spoiler - nie mam zamiaru tego robić przed urlopem, a mocno się zastanawiam nad powrotem do tego miejsca po urlopie. I ups. Wielka gwiazda będzie musiała się nauczyć pracy na przepływach...Zbuntowana, Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
A ja mam pytanko - na stymulacji 2 tabletki Aromku biorę na raz czy jakoś o różnych porach dnia? 🤨👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Nineq wrote:Aż dziwne, że tak szybko 😂Majlen, masz moc.
A tak zbaczając z tematu, macie do polecenia sklep stacjonarny, gdzie mogę kupić majtki wyszczuplające? Nie za miliony monet. Idę na wesele w sobotę, a tu taka mi się oponka na brzuchu kręci 😅
https://www.sklep.justbeck.com.pl/collections/majteczki-wyszczuplajace/products/majtki-wyszczuplajace-comfortline-gladkie
Polecam ten sklep 😉
Ja na Komunię córci kupiłam sobie body wyszczuplające 😁 robi super robotęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 10:44
Nineq lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Speranza :) wrote:MummyYummy - zapomniałam wczoraj dopytać - co lekarz zalecił Ci w związku z tym ryzykiem preeklampsji?
Mam brać Acard w dawce 150 mg na dobę. Zaraz też wrzucę informację, którą kiedyś podesłała Prezesoowa, bo dzięki temu włączyłam jeszcze koenzym i zmieniłam DHA 😉Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Jutro matki boskiej pieniężnej to atakuje sklepy 😆🤑
Prezesoowa, Marzycielka, Zbuntowana, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, grazka0022, elektro96, CoffeeDream, Pati2804, ellevv, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹 -
Nineq wrote:Jutro matki boskiej pieniężnej to atakuje sklepy 😆🤑
U mnie była w piątek... Jestem na etapie czekania na kolejną po zamówieniu supli po drodze jeszcze powinny wpaść "wczasy pod gruszą"Nineq, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Nineq wrote:Jutro matki boskiej pieniężnej to atakuje sklepy 😆🤑
Ja już w piątek miałam.
Jutro chyba przyjedzie sukienka 💃Nineq, Prezesoowa, Zbuntowana, Dropsik, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Prezesoowa wrote:U mnie była w piątek... Jestem na etapie czekania na kolejną po zamówieniu supli po drodze jeszcze powinny wpaść "wczasy pod gruszą"
Też czekam na wczasy, u mnie przyjdą parę dni przed urlopemPrezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Prezesoowa wrote:Ty i troll? No bez przesady! Każda z nas ma swoje rozterki na różnych etapach i we wszystkich jesteśmy razem
A ja mam na tę starą krowę wywalone. Okazuje się, że beze mnie jej robota stoi, bo czeka, aż jej zrobię pewną rzecz, a - tu spoiler - nie mam zamiaru tego robić przed urlopem, a mocno się zastanawiam nad powrotem do tego miejsca po urlopie. I ups. Wielka gwiazda będzie musiała się nauczyć pracy na przepływach...
Zastanawiam się czy jest sens bhcg jak testy biale.. ale brak okresu czemu znów zaburzenia cyklu czy znów poronienie na wczesnym etapie mozg paruje.. prog chyba nie warto bo nie wiem czy owu była..
Pytanie do tych co badają szyjke... na moje przed @ musi być nisko... a ja mam wysoko mieka i zamknieta więc na opak...? Teraz już śluzu mało a był taki dziwny w tym cyklu gęsty przezroczysty z małymi ilościami bialego.. czy któraś z was też tak ma czy ja jestem już zupełnie rozlegulowana...?
Na okres to zawsze na wadze przybieram a tu delikatnie w dół...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 10:55
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa wrote:U mnie była w piątek... Jestem na etapie czekania na kolejną po zamówieniu supli po drodze jeszcze powinny wpaść "wczasy pod gruszą"
Ja nie mam wczasów, smutek🥲 a zamówiliśmy meble, niedługo mają być, dopłacić prawie 7k musimy, w sobotę wesele to do koperty, umówiłam się na malowanie (bo jak się sama maluje to wyglądam jak klaun 🤡) i wypłaty już prawie nie ma 🤣
Czekam na październik i moje dzieci do zarabiania kasy 😅Zaczarowan, Prezesoowa, Zbuntowana, CoffeeDream, Pati2804, Speranza :), MummyYummy lubią tę wiadomość
💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹