Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Myślę właśnie nad tym i jak zacznę nowy cykl to na pewno uzupełnię. Muszę na pewno przenazlizować jakie suple kupić więc będzie przejrzyście 😁
-
Liyss🧚🏻 wrote:Pamiętaj, żeby pościel wyprać 🤪
HahahaaaaaLiyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati - cudne wieści, Franeczek to już kawał człowieczka ❤️❤️❤️
Pati2804 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Mummy - czy ja dobrze rozumiem, że koenzym Q10 dopiero od 20 tygodnia można brać? Może głupie pytanie, ale mam jakiś spadek intelektu odkąd zajmuję się głównie leżeniem na kanapie w domu
Zapytam też o to mojego lekarza w czwartek."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:A co myślałaś żeby kupić, jakie suple masz na oku ? (Aż się zaśmiałam jak przeczytałam że napisałam o oku hahaha😅)
Magnez mam z Olimp, probiotyk ze Swansona. Wit. D mam z Now Food i B complex z Jarrow.💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹 -
Siedzę pod gabinetem. Obsuwa jak zawsze. Grzecznie czekam i się nie awanturuję 😁
Speranza :), Suzie, Pati2804, Prezesoowa, elektro96, notsobadd, Marzycielka, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, ellevv, MummyYummy, Leśneintro, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:Od maja kupuje Prenacaps Plan + DHA, zastanawiam się czy kontynuować. Kończę niedługo NAC z Now Food i Inozytole z Yango - zastanawiam się nad Ovi z Prenacaps, bo sumie jest 2w1.
Magnez mam z Olimp, probiotyk ze Swansona. Wit. D mam z Now Food i B complex z Jarrow. -
Pati2804 wrote:No to jesteś dobrze przygotowana 🙂 formy witamin są te lepsze w tym co bierzesz więc możesz mieć spokojna głowę 🙂 tylko w b complex z jarrow jest też folian 400 i w prenacaps też masz folian , nie wiem czy to nie za dużo 🤔 bo wychodzi na to że bierzesz 1200 folianow a zalecamy 400-800 , ja w ciąży biorę 800
To muszę wyjeść najpierw to czego mniej zostało.
Dzięki 😁💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
W ogóle przepraszam że tak ni to z gruszki ni to z pietruszki.. ale pytałam o wasze opinie na temat tych paneli i w końcu wzięliśmy ciemniejszy odcień 😅🫣 boże jak ja się cieszę mieć podłogę po chyba 3 miesiącach 😮💨
CoffeeDream, Suzie, Dropsik, elektro96, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
CoffeeDream wrote:A badania z 3dc miałaś robione?
Znalazłam taki pakiet na diagnostyce. Trochę kosztuje, ale więcej za jednym razem zrobię.
CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
Dziewczyny, a któraś z Was badała tu pasożyty w Allergen? Ktoś badał, ale nie pamiętam kto 😁
Bo chciałam spytać ile czekaliście na wynik. Nie mogę znaleźć info ile się czeka... I czy czas oczekiwania 5 dni podany na stronie to czas czekania na wynik czy na zestaw próbkowy ?🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Jeśli faktycznie lepiej się opłaci niż dobierając pojedynczo to pewnie, bierz
Nineq lubi tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Pati ale to już duży chłopak jest! ❤️ ostrzegam, chłopaki to jednak są mamusi 😊
Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Nineq wrote:
Też go robiłamNineq lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, a któraś z Was badała tu pasożyty w Allergen? Ktoś badał, ale nie pamiętam kto 😁
Bo chciałam spytać ile czekaliście na wynik. Nie mogę znaleźć info ile się czeka... I czy czas oczekiwania 5 dni podany na stronie to czas czekania na wynik czy na zestaw próbkowy ?
Ja robiłam w Olimpiamed. Pamiętam, że Notsobadd też chyba robiła, ale nie wiem w którym labie. Chyba że coś pokręciłam teraz... 🤔🫣"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny, 21.08 jedziecie jeszcze ze mną na pobranie krwi. Ferrytyna głównie 🙈
Dropsik, CoffeeDream, Speranza :), Nineq, Prezesoowa, MummyYummy, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
Suzie wrote:Dziewczyny, 21.08 jedziecie jeszcze ze mną na pobranie krwi. Ferrytyna głównie 🙈
Zapisuje w moim terminarzu! 😄Suzie, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"