Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Przytulam za całość trzymaj sięPrezesoowa wrote:Dzień dobry! To będzie ciężki dzień, ale damy radę
Trzymam kciuki za wszystkie wyniki badań 
Prezesoowa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pieknie....Gregorka wrote:Hej ovusiorki! 🧡💙❤️🩷💛
Właśnie wróciłam z wyjazdu!
Urlop mocno udany! Odwiedziliśmy wszystkie miejsca, które zaplanowaliśmy 🤩 Największe wrażenie zrobiły na nas Kirgistan i Kazachstan, ale to była wielka zasługa ludzi- tylu bezintersownych, życzliwych ludzi nigdy nie poznałam 🤩🤗❤️❤️❤️ Na każdym kroku ktoś zagadywał, proponował pomóc, czy tez jej nie odmawial,kiedy o nią prosiliśmy ❤️🫶🥹 W Uzbekistanie bylo trochę inaczej,też sporo miłych osób poznaliśmy,ale to właśnie tam zdażyło się nas naciągnąć, wymuszać kaskę 😬 Architektonicznie przepięknie. Przesyłam kilka ujęć🤗❤️
Wybaczcie,że się nie odniosę do Waszych wiadomości,ale będę na dniach,jak się uporam z obowiązkami nadrabiac😁🤗
Miłego ogladania🥰❤️

Gregorka lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dziękuję ❤️ już dodaje 😘elektro96 wrote:No właśnie tutaj też miałam zaznaczone, że to będzie 5 spotkań. Plus czytałam, że to jeszcze jakieś materiały, zeszyty itp… Wydaje mi się, że sama w miarę to ogarniam, no ale nie wiem. Zastanowię się jeszcze.
Co do grupki, zapraszamy serdecznie. Dodam Cię do przyjaciółek i wyślij mi proszę nr tel 😊2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Nineq wrote:Mam wystrzeloną w kosmos prolaktynę... to co ja się dziwię, że nie mogę załapać ciąży 😪
Ile? Przygotowałaś się do badania wcześniej? -
Uprawiałaś wcześniej sport? Dotykałaś się po miejscach intymnych? Stres? To też ma wpływ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2024, 10:47
-
Zaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘😘Dobrego dnia! 🌞
Liyss o której masz wizytę? Kciuki! 😘
Suzie kciuki za badania! Co badałaś? 😘
A nudy, morfologia, lipidogram, próby wątrobowe
-
No właśnie nie. Byłam wczoraj tylko na spokojnym spacerze 🙂Suzie wrote:Uprawiałaś wcześniej sport? Dotykałaś się po miejscach intymnych? Stres? To też ma wpływ

Przynajmniej mi ładny wynik lh i fsh wyszedł 🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2024, 11:02
-
Nineq wrote:No właśnie nie. Byłam wczoraj tylko na spokojnym spacerze 🙂
Przynajmniej mi ładny wynik lf i fsh wyszedł 🥲
No to pewnie coś dostaniesz na zbicie prolaktyny. Będzie dobrze.
Dobrze że przynajmniej reszta ok, a to to się da ogarnąć.
Nineq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNineq wrote:Mam wystrzeloną w kosmos prolaktynę... to co ja się dziwię, że nie mogę załapać ciąży 😪
Jeśli masz potwierdzone owulacje to prolaktyna za wiele nic innego nie namiesza
pewnie wlecą jakieś delikatne leki i będzie po wszystkim :* kiedy się wybierasz do lekarza skonsultować?
Nineq lubi tę wiadomość
-
Powtórz badanie to na pewno! Nie było stresu ani stosunku seksualnego przed? Możesz też zbadać makroprolaktynę, i prolaktynę z obciążeniem. U mnie bez obciazenia wywalona w kosmos a z obciążeniem prawidłowa. Ja też zostałam skierowana na rezonans mózgu i sprawdzali czy nie mam guza na przysadce mózgowej. Mimo wysokiej prolaktyny miałam swoje owulacje potwierdzone na monitoringu. A Ty masz swoje owulki?
Bujałam się kilka lat z ta prolaktyna i nawet brałam 3 lata leki a potem trafiłam na lekarza, który rozszerzył diagnostykę i się okazało, że nie musiałam brać leku.
Trzymam kciuki!
Nineq lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘😘Dobrego dnia! 🌞
Liyss o której masz wizytę? Kciuki! 😘
Suzie kciuki za badania! Co badałaś? 😘
Dziękuję 😘 wizyta 15:30 ale na pewno będzie obsuwa jak zawsze 😂
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Kochana , przepraszam że ostatnio mnie tu mniej, ale czasami nie wyrabiam..🥺🙈 no i jestem na naszej grupce na WhatsApp , szkoda że Ciebie tam nie ma 😘Speranza :) wrote:Dobrego dnia dziewczyny! ☺️ mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy ten dzień, bo wczorajszy był dla mnie paskudny i jeszcze skończył się mega kłótnia. A w nocy śniło mi się, że krwawię żywa krwią. Oby to był tylko głupi sen.
Pati się dawno nie odzywała... Mam nadzieję, że wszystko dobrze u niej, może po prostu ma intensywniejszy czas...
Jak się czujesz ? 😘
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Złapałam ostatni wolny termin na monitoring za tydzień. 13.08 o 14.20
elektro96, Dropsik, Prezesoowa, Majlen, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Powtórz badanie to na pewno! Nie było stresu ani stosunku seksualnego przed? Możesz też zbadać makroprolaktynę, i prolaktynę z obciążeniem. U mnie bez obciazenia wywalona w kosmos a z obciążeniem prawidłowa. Ja też zostałam skierowana na rezonans mózgu i sprawdzali czy nie mam guza na przysadce mózgowej. Mimo wysokiej prolaktyny miałam swoje owulacje potwierdzone na monitoringu. A Ty masz swoje owulki?
Bujałam się kilka lat z ta prolaktyna i nawet brałam 3 lata leki a potem trafiłam na lekarza, który rozszerzył diagnostykę i się okazało, że nie musiałam brać leku.
Trzymam kciuki!Nie mam się ostatnio czym stresować. A stosunku też nie było, bo mam @😄Prezesowa wrote:Jeśli masz potwierdzone owulacje to prolaktyna za wiele nic innego nie namiesza
pewnie wlecą jakieś delikatne leki i będzie po wszystkim :* kiedy się wybierasz do lekarza skonsultować?
Wiecie, wydawać mi się może że mam owulacje, cykle regularne też. Tak naprawdę w tym miesiącu planowałam właśnie głębiej drążyć.
Próbuje przez pakiet pzu dorwać jakiegoś lekarza. Jak im długo zejdzie z wyznaczeniem mi terminu to pójdę prywatnie byle w sierpniu.
Dzięki Wam😙
Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Jak to zrobić, żeby odpowiadać dwóm osobom naraz ? 😄Nineq wrote:Nie mam się ostatnio czym stresować. A stosunku też nie było, bo mam @😄
Wiecie, wydawać mi się może że mam owulacje, cykle regularne też. Tak naprawdę w tym miesiącu planowałam właśnie głębiej drążyć.
Próbuje przez pakiet pzu dorwać jakiegoś lekarza. Jak im długo zejdzie z wyznaczeniem mi terminu to pójdę prywatnie byle w sierpniu.
Dzięki Wam😙♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P