Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:A kiedy brałaś dupka? bo nie rozumiem.
Dupek mógłby Ci przeszkodzić w owulacji, więc raczej by spowodował, że kreski drugiej by tak mocnej nie było albo byłaby jedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2024, 22:01
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Anonim1992 wrote:Złapałam się na tym samym dziś że zamiast do męża dzwonić z info ze kijowe wyniki to do was napisałam dochodząc do auta 😅
A tak poza tym czy mając taki wynik jest wgl szansa żeby zajść bo u mnie też właśnie wyskoczył pik 😅więc czekam na męża aż wrocimięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Monk@ wrote:
Poproszę!Monk@ lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Kochany flo... "jeśli byłabym w ciąży to w 8 dniu".. taka informacja jest mi nie potrzebna 😅😂PCOS cykle między 31 a 37 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - połowa lutego
🔹️wizyta u drugiego ginekologa od problemów z płodnością pod koniec stycznia (druga opinia)
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Hej, ja to mam dalej rozwalone cykle i nic tak na dobrą sprawę nie wiem. Miałam mieć sono HSG wczoraj więc tamten cykl ciągnęłam na dupku mega długo.. ale w posiewie wyszło zakażenie więc nic z tego. Kolejny cykl zmarnowany.
Wczoraj miałam jeden dzień pik. Podejrzewałam że względu na śluz więc dlatego robiłam testy owu.
A PIK w 6 dc to jeszcze tego nie miałam:)
Także zaczęłam never ending story. Albo znowu cykl bezowulacyjny będzie albo nie wiadomo co?
Przytulanki były dwa dni z rzędu i teraz po prostu co 2-3dni będziemy i tyle. Nawet nie będę testować. Dopiero jak będę odstawiać dupka za 3tygodnie. -
Fajny ten ziomuś, u mnie coś pochmurno od samego rana 😒
Oczywiście, że miałam w planach dłużej pospać… i oczywiście, że po 6 już jestem ready to go 😂
Dzień dobry w takim razie… ☺️Prezesoowa, Pati2804, Majuna, MummyYummy, Lauraa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Zimozielona wrote:Hej, ja to mam dalej rozwalone cykle i nic tak na dobrą sprawę nie wiem. Miałam mieć sono HSG wczoraj więc tamten cykl ciągnęłam na dupku mega długo.. ale w posiewie wyszło zakażenie więc nic z tego. Kolejny cykl zmarnowany.
Wczoraj miałam jeden dzień pik. Podejrzewałam że względu na śluz więc dlatego robiłam testy owu.
A PIK w 6 dc to jeszcze tego nie miałam:)
Także zaczęłam never ending story. Albo znowu cykl bezowulacyjny będzie albo nie wiadomo co?
Przytulanki były dwa dni z rzędu i teraz po prostu co 2-3dni będziemy i tyle. Nawet nie będę testować. Dopiero jak będę odstawiać dupka za 3tygodnie. -
Zazdroszczę widoczków 🤩🤩🤩 u mnie na razie deszczowo i pochmurnie,ale patrząc na prognozę w południe sloneczko ma wyjść 🤗🌞
Kochana proszę też trochę odpocząć❤️Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:44
Prezesoowa, Monk@, notsobadd lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
.
Prezesoowa, Leśneintro, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
.
Pati2804, Malinowysorbet, Prezesoowa, notsobadd, Lauraa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Pati2804 wrote:Leśneintro bardzo się cieszę że po wizycie jesteś zadowolona, to bardzo ważne 😘 jeśli chodzi o ashwagandhe to ja brałam i mój mąż bierze cały czas, ze względu na jego prace w nocy i rozdrażnienie w dzień musi się tym suplementować bo pomaga mu się to wyciszyć, ja brałam po poronieniu codziennie i kiedyś jak chodziłam do pracy i bardzo się stresowałam , ja uważam że pomaga i warto suplementować 😘 mogę Tobie polecić albo z kfd ksm-66 albo ze swanson też ksm-66 . Mąż zawsze te kupuje i mówi że to najlepsza forma, więc mu wierzę 😁😅
Z firmy kfd jest chyba lepsza cena teraz 😊Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Szaszlyyyyki 🤤
Za chwilę lecę z psem na spacer, później do ogarnięcia kilka spraw i poludnie i wieczór z mężem. Sam zaproponował zeby coś porobić ale jeszcze nie wiemy co, będzie spontan 😁
Miłego dnia 😊Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy, notsobadd, Majuna, Gregorka, Lauraa lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry😁 u nas plany legły w gruzach małż wrocil późno a zaraz synek przydreptał do sypialni bo uwaga nudzi mu się samemu 🤣🤣🤣 jajniki tak klują z obu stron że ja chyba oszaleje 🤣🤣
Ja dziś zasadzę różyczkę trochę ogarnę chwasty na rabtkach zetnę szczypiorek bo zaczyna kwitnąć więc zapewne dziś i jutro spędzimy dzień na polu 😅Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley