Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:45
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Kurcze nie przepadam za śniadaniowym menu maczka ale smacznego 😁
Prezesoowa zazdroszczę widoczków 😁 napewno główka i organizm odpocznie od tego zgiełku codzienności 🫂🫂 ohh i zdrówka dla taty żeby w końcu się poprawiło
Vienna myślę że plan super przyjemne z pożytecznym 😁
Notsobadd to prawda kocha się bezwarunkowo, ja psiara jestem i właśnie nasza sunia przygotowywuje się do operacji niestety nie obejdzie się bez 😔😔
Prezesoowa, notsobadd, Vienna lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
MummyYummy wrote:Ale bym wciągnęła Maczka 🤤🤤🤤
Ale co Cię powstrzymuje kochana? To na pewno dzidzia się domaga maczka, a dzidzi się nie odmawia 🤪Prezesoowa, Gregorka, Majuna, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majuna wrote:Są kciuki! Bez oczu ciężko by Ci było z nami pisać. 😂😂😂 Dlatego tu muszą być kiedyś głosówki. 😁😁😁
Co się dzieje z Kicią?
Oj tak, kocha się bezwarunkowo, nie potrafię się gniewać... Jak sprzątałam to przyleciał do salonu i jak zapytałam "co zrobiłeś" to już siedział schowany pod stołem, a potem uciekł spać na ziemii przy mężu, a tak to zawsze u mnie w nogach leży. 😅 Rano już były tulasy, także kosy już nie ma. 😎
Ale jak szukał wsparcia w Twoim mężu „tato, bo mama na mnie krzyczy”… 🙊 Czy Twój pies też ma swojego ulubionego człowieka czy traktuje Was na równi? Bo moje koty np widać, że kotka jest bardziej mężowa a kocurek bardziej mój, w sensie w momencie kiedy przychodzą na głaski to każde bardziej do „swojego” 😅
A kicia rodziców od kilku tygodnia zaczęła wygryzać futro na brzuchu. W tej chwili ma już łysy brzuszek. Myśleliśmy, że to może alergia i jest całkowicie na monodiecie z jednym rodzajem karmy, bez smaczków itp, ale nie ma poprawy czyli dalej ją coś drażni skoro tak robi. Trzeba zbadać… Dobrze, że pani dr robi badania krwi i od razu na miejscu są wyniki. Pod warunkiem, że ktoś okiełzna tego szatana i da się zbadać xD👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:O której w poniedziałek przed gabinetem mamy być? Trzymam mocno kciuki ✊🍀😘 na stres nie mam dobrej rady, bo sama często schizuje , ale myślę że filmy i drzemki skutecznie mogą pomóc w wytrwaniu do wizyty 🙈😘 no i dużo zdrówka życzę!! 🍀😘
Ps. Dlaczego nie ma wizyty w terminarzu Twojej wpisanej ? 😱 jeszcze byśmy przegapiły 🙈
Proszę zatem o dopisanie mojej wizyty 😁Gregorka, Prezesoowa, Majuna, Dropsik, notsobadd, MummyYummy, Lauraa, Vienna, Pati2804 lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Anonim1992 wrote:Kurcze nie przepadam za śniadaniowym menu maczka ale smacznego 😁
Prezesoowa zazdroszczę widoczków 😁 napewno główka i organizm odpocznie od tego zgiełku codzienności 🫂🫂 ohh i zdrówka dla taty żeby w końcu się poprawiło
Notsobadd to prawda kocha się bezwarunkowo, ja psiara jestem i właśnie nasza sunia przygotowywuje się do operacji niestety nie obejdzie się bez 😔😔
A co się dzieje z psinką?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Anonim1992 wrote:Kurcze nie przepadam za śniadaniowym menu maczka ale smacznego 😁
Notsobadd to prawda kocha się bezwarunkowo, ja psiara jestem i właśnie nasza sunia przygotowywuje się do operacji niestety nie obejdzie się bez 😔😔Prezesoowa, Lauraa lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
notsobadd wrote:A co się dzieje z psinką?
Nie polecam brachycefalikow jeśli jest się mocno wrażliwym na cierpienie psiaków 😔 ja powiedziałam że to napewno ostatni mój pies rasowy... musi być odchudzona bo kręgosłup ma wady genetyczne które są nie operacyjne i co jakiś czas traci władze w tylnych łapkach oczy narażone przez krótka kufe i wiecznie coś powbijane jak nie gałęzie to zdzblo trawki nawetHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Platynova55 wrote:Kciuki za psinkę ✊ wiem jakie to przeżycie, nasz piesek miał nowotwór i też musiał być operowany. Strasznie wtedy się bałam, ale na szczęście wszystko poszło ok i wierzę że u Was też wszystko będzie dobrze 😊 ja jestem kocią i psią mamą i jestem walnięta na punkcie moich dzieci totalnie 😆
Moja najukochańsza psinka odeszła przez nowotwór w życiu nic nie bolało tak jak jej utrata. U nas już 3 operacja w tym 2 na oko.... w przeciągu niespelna roku przy moim biochemie miała pierwsza operacjeHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Platynova55 wrote:Wizyta o poniedziałek o 20:30 😊
Proszę zatem o dopisanie mojej wizyty 😁Dropsik, Majuna, notsobadd, Lauraa, KejtKa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
.
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
.
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Anonim1992 wrote:Moja najukochańsza psinka odeszła przez nowotwór w życiu nic nie bolało tak jak jej utrata. U nas już 3 operacja w tym 2 na oko.... w przeciągu niespelna roku przy moim biochemie miała pierwsza operacjestarania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Anonim1992 wrote:Czy wy nie możecie brać bardziej ludzkich terminów godzin do lekarzy ?? Hahah znowu trzeba będzie tuptac do nocy
Majuna, Anonim1992, Prezesoowa, Malinowysorbet, notsobadd, MummyYummy, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Cześć dziewczęta
Trzymam kciuki za zwierzaki. Ja pamiętam jak z moim starszym kocurem pojechałam na szczepienie. A weterynarz na to: "Jakie wy macie wielkie koty w tej xxxxxxxxxx. Co jeden to większy". A darł się ile pary w płucach. A jak byłam z młodym na kastracji, to pół miasteczka chyba go słyszało. Tak się skarżył.
I zjadłabym takiego maczka. Oj zjadłabym.
Ja po zakupach. Zamarynowałam karkówkę na grilla. Zaraz ogarniam trochę dom i muszę jechać do znajomego mechanika. A później do rodziców. Mój tata ma Alzheimera, więc korzystam kiedy mogę, żeby go odwiedzić, dopóki jeszcze kojarzy nas. Także dzień z życia wyjęty. Nawet obiadu nie robię. Wyjęłam ostatnią porcję zamrożonych pierogów z kapustą i grzybami 🤣. Idę na łatwiznę dziś. Poza tym przyszła owulacja po Ovi. Jajnik lewy mnie nakur....(bo boli to za delikatne słowo). I prawy lekko pobolewa. Ale na prawym był za mały pęcherzyk w czwartek(14 mm), więc do tego nawet uwagi nie przykładam.
Dobrego dnia dla Was 🌞Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2024, 10:53
Majuna, Anonim1992, Prezesoowa, Platynova55, Gregorka lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:46
Anonim1992, Prezesoowa, MummyYummy, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Dzień dobry 🌼
U nas dziś piękna pogoda 😊
Wybraliśmy się na wycieczkę i jedziemy do Ustronia .
Życzę wam miłej soboty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2024, 11:20
Platynova55, Malinowysorbet, Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Gregorka, Lauraa, Majuna, Pati2804, Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️