Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
KejtKa wrote:
😳 ale różnica jest między Pink a Facelle, szok
PS. Sikaj na zdrowie, piękny widok 😜♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 14:11
KejtKa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 19:00
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
MummyYummy wrote:To ja poproszę ten order ziemniaka 😂 Ja planuję pracować do końca, ALE... pracuję zdalnie, przed komputerem, a dzisiaj to nawet z łóżka 🤪 Mam nieregulowany czas pracy, więc nikogo nie obchodzi, o której zacznę i czy danego dnia w ogóle pracuję - abym przestrzegała norm i terminów.
W dodatku, tak jak pisałam, niedawno zaczęłam nowy projekt, więc nie chcę tak szybko uciekać. A ludzi i atmosferę mam w pracy naprawdę cudowne ♥️ I co najważniejsze: pracuję na pół etatu, a mam szczęście pracować w branży, w której zarobki nawet przy takim wymiarze pracy są satysfakcjonujące, także na razie nawet nie czuję potrzeby odpoczynku 😉
Natomiast w swojej poprzedniej pracy odliczałam dni do prenatalnych i zwolnienia 🙄 Dlatego serio rozumiem kobiety, które ewakuują się nawet po pozytywnym teście ciążowym i nieważne, czy z powodu szkodliwych warunków pracy, czy szkodliwych współpracowników i szefostwa.Prezesoowa, MummyYummy, KejtKa, grazka0022, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Polecam, absolutnie cudowny wynalazek ♥️
Również pracuje zdalnie. Czasami jeżdżę do biura, ale zdecydowanie wolę pracować w domu. Nie myślałam, że aż tak mi to podpasuje. Chociaż nie wszyscy z mojego otoczenia to rozumieją 🤪 i jak jadę do biura to jest głupie gadanie "O, do ludzi idziesz"... No jakbym na codzien wcale nie wychodziła z domu 🙄 Pomijam fakt, że w biurze garstka ludzi pracuje, bo większości sprawdza się praca zdalna.blob lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Warto, tylko one się później wybarwiają ja też miałam tylko pinki w domu, aż z załamania pojechałam kiedyś po facelle, a teraz to mam już ze 4 rodzaje
A tak apropo testów - jakie polecacie owulaki? próbowałam z Domowego Laboratorium i są spoko, ale widziałam tylko paczki po 5, a wolałabym większe. Jak szaleć to szaleć
Ja z owulakow polecam facelle. Już drugi cykl robiłam i mi lepiej się wybarwialy niż z Testeo. Ale z DL podobno też spoko.Speranza :), blob lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Warto, tylko one się później wybarwiają ja też miałam tylko pinki w domu, aż z załamania pojechałam kiedyś po facelle, a teraz to mam już ze 4 rodzaje
A tak apropo testów - jakie polecacie owulaki? próbowałam z Domowego Laboratorium i są spoko, ale widziałam tylko paczki po 5, a wolałabym większe. Jak szaleć to szaleć
Ja polecam owulaki z Facelle Aż chciałoby się jakąś reklamową pioseneczkę pod ten post wsadzić"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Wybaczcie ale pochłonęło mnie robienie pierozkow ruskich 😅 mogę się podzielić trochę😅
Majuna, CoffeeDream, Prezesoowa, KejtKa, Suzie, MummyYummy, Vienna, elektro96, Dropsik, Malinowysorbet, Pati2804, blob, Zbuntowana, Lauraa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
.
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Prezesowa, na necie są paczki DL
https://domowelaboratorium.pl/product-pol-753-TEST-LH-Owulacyjny-25-szt.html?selected_size=R&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwrIixBhBbEiwACEqDJVWHg1GKz6xVEFqYCSIzp9910-JWLhbcZ_OU4FRhja7D5mpKGlGNAhoC8NcQAvD_BwE
Po 25 szt.Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 14:31
Vienna, Prezesoowa, KejtKa, notsobadd, Majuna, CoffeeDream, elektro96, MummyYummy, Dropsik, Gregorka, Malinowysorbet, Rachelka23, blob, Pati2804, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Lauraa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
nick nieaktualnyCo do owulaków to mi podpasowaly te z action, no ale one też po 5 sztuk 🙄
Kurde, żałuję, że tego prezentu dla starego nie kupiłam wcześniej 🙈🤣 ale wytrzymam!!! Dobrze, że wy jesteście, bo inaczej to bym skisła z tą wiadomością w samotności 🤣Majuna, Speranza :), CoffeeDream, elektro96, Chmurka21, MummyYummy, Gregorka, Rachelka23, blob, Pati2804, Liyss🧚🏻, Lauraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny