Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję jeszcze raz, za słowa otuchy ❤️
Pierwsze co pomyślałam w nocy, to napisać na forum, to takie super uczucie, wiedząc, że zawsze uzyska się tu pomocne słowa i wsparcieCoffeeDream, Anonim1992, Pati2804, Liyss🧚🏻, Suzie, Majuna lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Śnieg?! ❄️
Hahaha u mnie deszczowo, ale ja lubię, wtedy słodkie lenistwo bez wyrzutów wjeżdża 😁
Mój dziś do 15 w pracy, więc narazie też planuję lenistwo. Wczoraj nic nie piłam, a przez tą nocną pobudkę pęcherza, czuję się taka zmęczona, jakbym wróciła po nocnej imprezieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2024, 10:30
Majuna lubi tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Majlen w aptece powinny być, ostatnio kupowałam. Kciuki ✊🏻
Mi się z wyrka nie chce wstać ale chcę iść na wybory 😂
Smerfetka jak słodko 🥹 też tak będę sobie mówić 😘
Pati dziękuję, muszę gdzieś kupić te wkłady chłodzące 😁
Ja oglądam z kanapy The Crown 😁 ale zdążyłam odstawić cynamonki do wyrośnięcia (Suzy, zainspirowałaś mnie 😁) i też się powoli zbieram do pójścia 😊Liyss🧚🏻, elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
-
Kobietki,
My tutaj często o jedzeniu piszemy😋 macie może jakieś sprawdzone przepisy na domowe wrapy/ tortille z mąki żytniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2024, 10:31
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Nie ma przeciwwskazań, działajcie 🔥
Mam tak samo dzisiaj… parę dni byłam jakaś optymistka, ale dzisiaj już wstałam i po prostu wiem, że nic z tego 😏 Przez te globulki nie wiem nawet jaki mam śluz, ale wydaje mi się że kompletna sahara.
Nigdy nie badałam szyjki, w tym cyklu sprawdzałam w owu i ledwo mogłam ją dosięgnąć, a teraz jest zdecydowanie niżej więc dupa. Po prostu wiem, że się nie udało 💁🏼♀️
To możemy sobie przybić piątkę mam dokładnie tak samo, Sahara, niczego nie da się zbadać, nawet nie ma się jak doszukiwać jakichkolwiek objawów ciąży. To musiałby być cud żeby się udało"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Smerfetkaa wrote:Codziennie ten sok pijesz Pati? I ile? 😀 ja biorę żurawinę w tabletce, ale może lepiej sok pić 😀 A ktoś pije dalej zakwas z buraka? Bo ja mam tyle butelek i stoją, może do barszczu zużyję bo akurat mam zakwas z buraków z czosnkiem więc taki mocny smak 😅
Ja piję, ale przyznam, że dość nieregularnie ostatnio 🙈😝 ale lubię. -
MummyYummy wrote:Widzę, że u @Smerfetki dziś tortille, @KejtKa kusi cynamonkami, w co u reszty z Was dziś w menu jest grane? 🤤
U mnie dziś jajecznica na śniadanko, a na obiad pulpeciki z indyka w sosie koperkowym ☺️MummyYummy, Liyss🧚🏻, elektro96, Amira, Dropsik, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
A my dziś poszaleliśmy, zrobiliśmy sobie na śniadanie tosty z twarogiem i toną cukru 😂 Do tego jabłka i kiwi, a na obiad wstawiłam rosół i zrobię grillowaną pierś. Jest jeden plus tego deszczu o śniegu za oknem - chce mi się stać w kuchni, bo jak jest ciepełko to wjeżdża coś na szybko bo szkoda czasu na gary 🙈
MummyYummy, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Na śniadanko salatka z brokuła, sera fety i gotowanego kurczaka 😁a na obiad już mniej dietetycznie zebereka wolno pieczone z opiekanymi ziemniaczkami 😅
CoffeeDream, MummyYummy, notsobadd, Pati2804, Liyss🧚🏻, elektro96, Amira, Dropsik, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dzień dobry Dziewczyny 🌸
Nie mogłam dziś się dobudzić... I pospalam do 10 😳 do tego jakieś dziwne sny.
Ale już po śniadaniu, teraz piję kawę i będzie trzeba trochę posprzątać 🤪
@majlen Kiedyś jak miałam problem z pęcherzem to brałam wtedy Żuravit. Może pójdź jak masz możliwość jutro na posiew moczu.Majlen lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:To możemy sobie przybić piątkę mam dokładnie tak samo, Sahara, niczego nie da się zbadać, nawet nie ma się jak doszukiwać jakichkolwiek objawów ciąży. To musiałby być cud żeby się udało
Kilka dni temu Ci napisałam, że zawsze coś może z tego być… ale ja u siebie tego dzisiaj już nie czuję 😔 Także przepraszam jeśli moje marudzenie odbiera Ci nadzieję, u Ciebie może być zupełnie inaczej :*
Ja po prostu widzę po swoim ciele, że jest jak zawsze. Pokazują się syfki na brodzie jak zawsze tydzień przed @, do tego te globulki i sahara, no nie widzę szans.
Nawet proga mi się nie chce we wtorek badać, ale gin kazała więc pojadę dla świętego spokoju.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:Wszystko brzmi smakowicie 🤤🤤
@Anonim, podziel się przepisem na sałatkę! Dodajesz jakąś sałatę? Jakiś sosik? Czosnkowy? 😋Liyss🧚🏻, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
notsobadd wrote:Kilka dni temu Ci napisałam, że zawsze coś może z tego być… ale ja u siebie tego dzisiaj już nie czuję 😔 Także przepraszam jeśli moje marudzenie odbiera Ci nadzieję, u Ciebie może być zupełnie inaczej :*
Ja po prostu widzę po swoim ciele, że jest jak zawsze. Pokazują się syfki na brodzie jak zawsze tydzień przed @, do tego te globulki i sahara, no nie widzę szans.
Nawet proga mi się nie chce we wtorek badać, ale gin kazała więc pojadę dla świętego spokoju.
Co Ty, za nic mnie nie przepraszaj. Będę wierzyć i za Ciebie i za siebie Wiem jakie są szanse, ale mimo wszystko nadzieja się się tli i oby tak było do końcanotsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:Ja dziś pierogi ruskie 😁ale kupne 🙈🤪
Pati2804 lubi tę wiadomość
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Pati2804 wrote:Nie pije codziennie , na początku ciąży piłam, ale teraz się skończył i nie pije 🙈 czasem kupuje sobie malinowy 100% i pije z herbata 😊
Ja w piątek w aptece kupiłam sok żurawinowy bo o Tobie pomyślałam, że pijesz 🥹😂 a jutro jak będę w aptece to zapytam o te wkłady 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2024, 11:38
Pati2804 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰