Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zastanawiam się czy mogę mieć jakąś infekcje pęcherza nie czując tego w szczególny sposób? Mam na myśli pieczenie czy ostry ból. Sporo siusiam ale też sporo pije, no i te podbrzusze takie "wzdete", jak siedzę to jakbym miała brzuch ciążowy xD,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
Ja też czekam i czekam... Co jest do wafla?! Człowiek pracę olewa od 11, a tu nic..
Tematy stoją, forum co chwilę odswieżam i wyników dalej nie ma... Prezesowa gdzie jest księga skarg i zażaleń?
grazka0022, elektro96, notsobadd, Zaczarowan, Zbuntowana, Rachelka23 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ja mam identycznie co ty 😄 wzdęta, mimo że piję i sikamMalinowysorbet wrote:Dziewczyny zastanawiam się czy mogę mieć jakąś infekcje pęcherza nie czując tego w szczególny sposób? Mam na myśli pieczenie czy ostry ból. Sporo siusiam ale też sporo pije, no i te podbrzusze takie "wzdete", jak siedzę to jakbym miała brzuch ciążowy xD
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Malinowysorbet wrote:Dziewczyny zastanawiam się czy mogę mieć jakąś infekcje pęcherza nie czując tego w szczególny sposób? Mam na myśli pieczenie czy ostry ból. Sporo siusiam ale też sporo pije, no i te podbrzusze takie "wzdete", jak siedzę to jakbym miała brzuch ciążowy xD
Jesteś też w fazie lutealnej, więc wydaje mi się, że to normalne, że kobiety mają wzdęty brzuszek
Ja też teraz chodzę opuchnięta 😝
A co do infekcji, to się nie wypowiem chyba. Możesz profilaktycznie pić sok z żurawiny
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Ja też czekam i czekam... Co jest do wafla?! Człowiek pracę olewa od 11, a tu nic..
Tematy stoją, forum co chwilę odswieżam i wyników dalej nie ma... Prezesowa gdzie jest księga skarg i zażaleń? 
No właśnie, ile można się migać od roboty 😅
A taka zarobiona dzisiaj miałam być 🤭
Choć powiem, że o @Eniana się trochę martwię
ultramaryna_, Speranza :), Leśneintro, Eniana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
To już wiem, że za parę dni będę baaaardzo mocno płakać i albo że szczęścia albo z rozpaczy i naprawdę już się boję 😶Prezesoowa wrote:Ja tam mam przed okresem. U mnie jest jakoś tak dziwnie, że zamiast woda się zatrzymywać przed @ to sikam dużo więcej i mam typowo wzdęty brzuch, jakby spuchnięty typowo dołem, ale wiem, że to też często objawy wczesnej ciąży
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Vienna wrote:No ja myślałam że to jakiś żart jak mi powiedziała że wyniki koło 15-16, bo zawsze tam robiłam badania i wyniki miałam koło 13... A tu nic. O 13 to oni dopiero zarejestrowali próbkę w labie 😅
Jezuuuu.... @Prezesowa, dawaj młotek!
notsobadd, elektro96, KejtKa, Vienna lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Vienna czekamy nadal z Tobą. Prawda jest taka, że jak bardzo nie zależy na wyniku to jest szybko a jak zależy to jest później albo ten czas się dłuży 🙈
Prezesoowa, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
No właśnie nawet to nieCoffeeDream wrote:Ale nie musi być dużego skoku. Był wzrost chociaż 0,2?

Zawsze mam tak, że jest z dnia na dzień skok o te 0,2-0,3 a w tym cyklu I dnia podskoczyło trochę i II dnia znów trochę. Mam udostępniony wykres, jakbyście chciały zerknąćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 14:43
-
Zaczarowan, elektro96, notsobadd, Prezesoowa, CoffeeDream, KejtKa, Vienna, Anonim1992, Leśneintro, MummyYummy, Zbuntowana, Suzie, Chmurka21, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Majuna, Rachelka23 lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesoowa wrote:Mam gdzieś kij do baseballa to lepiej poszukam...
Sory, ale przypomniał mi się mem 😂
Prezesoowa, elektro96, KejtKa, Vienna, Anonim1992, MummyYummy, Zbuntowana, Gregorka, Suzie, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Majuna, Platynova55 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Kurczę, wydaje mi się że wygląda to ok. Chyba ostatnio Pati nawet wspominała o tym, że u niej tempka też rosła stopniowo po owulce.Leśneintro wrote:No właśnie nawet to nie

Zawsze mam tak, że jest z dnia na dzień skok o te 0,2-0,3 a w tym cyklu I dnia podskoczyło trochę i II dnia znów trochę. Mam udostępniony wykres, jakbyście chciały zerknąć
gdybym ja miała coś powiedzieć, to wg mnie wygląda to dobrze 😊
Ja mam wrażenie, że mój wykres wygląda jakoś marnie, no ale sama nie wiem. Niby ta tempka jest ciut wyższa niż na początku cyklu i póki co tak się trzyma.Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺