Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Ja się czuję do dupy, przytłoczona. Te ostatnie dni przed @ to dramat. Im dalej w las tym bardziej wiem, że nic z tego i sama się nakręcam i dołuję. No wariatka 😂🙈
Włącz dobra muze i jedziemy do weekendu! 🚂🎶💃Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Majlen dużo pijesz!!! Ja w ciągu dnia max 1,5 l jak wypije to dobrze. Musze wziąć przykład z Ciebie 😁
Malinowysorbet, dopiero 10dc, są jeszcze szanse kochana ✊🏻✊🏻
Mam tak samo 🙈
@Majlen szacun, za picie tyle wody!Majlen lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Włącz dobra muze i jedziemy do weekendu! 🚂🎶💃
Nie chce mi się w muzykę, wszystko mnie drażni i najchętniej bym kogoś opier*oliła dla zbicia ciśnienia. PMS wjechał cały na biało 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Vienna, jak się czujesz dzisiaj?
Vienna lubi tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Hejka. Tak jak mówiłam sikne dla statystyk. Dzisiaj 10 dpo i totalnie biało. Od wczoraj moglabym siedzieć i płakać, także jakoś w ogóle straciłam nadzieję. Nasikam na patyk jeszcze może w sobotę ale to nie ma sensu...
Tule 🫂 ale to dopiero 10 dpo, jest jeszcze czas! -
Ja to muzę mam do treningów tanecznych, które sobie robię. Endorfiny latają wtedy
Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, grazka0022, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Dzień dobry! Bardzo chciałabym nadrabiać ale nie daje rady. Ciągle sobie powtarzam, że znajdę czas wieczorem.
Oddałam krew na tarczycę, proga i estradiol, u mnie 7 dpo. Pewnie będę prosić o pomoc w interpretacji tych dwóch ostatnich. Tarczyce ogarniam na szczęście.
Dobrego, radosnego dnia!elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Dziewczyny, co dziś się działo w nocy to ja nie mam w ogóle pytań... Dziwne sny miałam i śniło mi się chyba że 3 razy, że zobaczyłam 2 kreski 😅🥹 Ajj... I to takie, że człowiek dopatrywać się nie musiał. Fajnie by było. 😌
elektro96, CoffeeDream, Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Prezesowa to kciuki za majówkę 🔥
Vienna to jakaś wewnętrzna intuicja 🥹 ja też nie miałam testować wtedy kiedy testowałam a jednak..
Pati Mamuśka jeszcze trochę i poczujesz ruchy 🥹
Uwielbiam muzykę z lat 80-90! Właśnie w pracy włączyłam sobie radio złote przeboje i przy tym najlepiej mi się pracuje 😁
Co do samopoczucia to czuję się dobrze ale śpiąca i zadyszana, ciągle sapie i ciężej mi się oddycha haha. Serio sapie jak jakiś pies 🐶
A jak czytam was i mam potem odpowiedzi w głowie i zaczynam tutaj pisać to połowy już nie pamiętam. Chyba muszę w notatniku spisywać 😅
CoffeeDream, Vienna, Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
notsobadd wrote:Nie chce mi się w muzykę, wszystko mnie drażni i najchętniej bym kogoś opier*oliła dla zbicia ciśnienia. PMS wjechał cały na biało 😂
No cóż, ja wczoraj mini aferę zrobiłam mojemu 😌 i mam na niego focha...
Ale wcale nie mam przez to gorszego humoru 😅Prezesoowa, Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Prezesowa to kciuki za majówkę 🔥
Vienna to jakaś wewnętrzna intuicja 🥹 ja też nie miałam testować wtedy kiedy testowałam a jednak..
Pati Mamuśka jeszcze trochę i poczujesz ruchy 🥹
Uwielbiam muzykę z lat 80-90! Właśnie w pracy włączyłam sobie radio złote przeboje i przy tym najlepiej mi się pracuje 😁
Co do samopoczucia to czuję się dobrze ale śpiąca i zadyszana, ciągle sapie i ciężej mi się oddycha haha. Serio sapie jak jakiś pies 🐶
A jak czytam was i mam potem odpowiedzi w głowie i zaczynam tutaj pisać to połowy już nie pamiętam. Chyba muszę w notatniku spisywać 😅
Ooo, Złote Przeboje często mi w pracy towarzyszą 🎶 🩷
Czyżby już Baby Brain? 😅Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Ty to sikaj zamiast kręcić dramat
może się okazać, że będziesz kręcić dramat, ale w drugą stronę
Mój wysyfiony pysk mi mówi, że nic z tego 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
KejtKa wrote:Proroczy sen 😁
Nie nastawiam się, bo w tamtym cyklu też miałam sen, że zrobiłam test, zostawiłam w łazience, odwiedził nas mój brat, poszedł do łazienki, a ja kompletnie zapomniałam o tym teście. Wyszedł z kibelka, ja zmieszana poszłam sprawdzić, a tam II kreski 😅 Oczywiście panika, że on już wie 😝I to nie był sen proroczy 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 08:55
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:No cóż, ja wczoraj mini aferę zrobiłam mojemu 😌 i mam na niego focha...
Ale wcale nie mam przez to gorszego humoru 😅
Na pewno zasłużył 🤪 Czasami trzeba taką przypominającą dawkę focha użyć 😅 żeby wiedzieli, że jest w domu kobieta 😎Prezesoowa, Zbuntowana, CoffeeDream, KejtKa, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Na pocieszenie tego tragicznego dnia kupiłam sobie kolejną parę conversów, w sumie bedzie juz 4. Czy jestem maniaczką? Być może 😅😂
Vienna, Zbuntowana, CoffeeDream, Gregorka, Pati2804, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Na pocieszenie tego tragicznego dnia kupiłam sobie kolejną parę conversów, w sumie bedzie juz 4. Czy jestem maniaczką? Być może 😅😂30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺