Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Z drugiej strony mój małżonek ms urodziny 3 mają mlody 6 maja to może byłby prezent?
Gregorka, Speranza :) lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Super, dobrze wiedzieć, bo jeszcze nie kupowałam tutaj tshirtow. Mam za to 3 pary spodni comfy w różnych kolorach i polecam z całego serca, bo do noszenia na co dzień są cudowne ♥️ ja czuję się w nich jak w piżamce 🤪CoffeeDream wrote:Apropo, w tym sklepie też są fajne jakościowo t-shirty.
Piekny ten komplecik! 🩷
Ale ja to mam problem z rozmiarami i ciekawe czy bym trafiła 🤪
CoffeeDream lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie dziś w radio leciało Not so bad i aż sobie podglosniłam, zawsze o naszej @notsobad myślę przy tej piosence 🤣😘Prezesoowa wrote:A wiesz, że dziś też tak miałam? Włączyłam sobie w aucie hity przełomy lat 90 i 2000 i darłam japę i tańcowałam za kierownicą, aż jakiś typiarz na światłach do mnie machał i zakłócał mi imprezkę

Suzie, trzymam kciuki, aby jednak owu zaskoczyła 🤞 Rozumiem emocje i to rozczarowanie, to samo czułam e marcu, jak strzał w twarz 🥲
Prezesoowa, Gregorka, Suzie, CoffeeDream, notsobadd, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Nasilony trądzik był pierwszym objawem w mojej pierwszej ciąży… 🤣🤞notsobadd wrote:Mój wysyfiony pysk mi mówi, że nic z tego 😂
Prezesoowa, Zaczarowan, notsobadd lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Chcesz, żeby mnie chłop z domu wyrzucił? Wystarczy, że cała szafa w przedpokoju to moje buty, on ma wszystkie na jednej półce i to pełen sezon, a ja co sezon zmieniam, bo ciepłe na wiosnę chowam, a letnie w listopadzie

U nas tak samo 🙈 stary ma 6 paru butów (plus może jeszcze 3 typowo letnie xd) ja zajmuje 5 półek, a to tylko zimowe buty 🤣
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, notsobadd lubią tę wiadomość
-
Pati puszczaj bobaskowi muzykę... mój uwielbiał ..potem jak się urodził to wydałam takie dźwięki podobne do jednej z piosenek która wtedy słuchałam do dziś uwielbia muzykę... ale się śmiałam bo jak byłam w ciąży to mój mąż puszczał nie raz głośniej to on wariował jak szalony..
A dziękuję za kciuki ślę dziś już na sik nie dam rady...
Prezesoowa, Pati2804, Zaczarowan, Miś, Gregorka, Vienna lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Zniknęły nam gdzieś z radaru Damrade i Amira… 🤔
CoffeeDream, Pati2804, KejtKa, grazka0022, notsobadd, Gregorka, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja przyznam, że też za wiele nie mam. Zimowych mam akurat 2 pary aktualnie. Jedne na płaskiej podeszwie, a drugie na wyższym obcasie 🤪
Z letnimi już jest trochę inaczej 😁
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Hmmm, ja wiekszosc takich gładkich pod marynarkę kupuję w Zarze i jestem zadowolona, najbardziej lubię te prążkowane. I cena moim zdaniem też nie jest wygórowana, bo moim zdaniem jakość jest spoko

Ja też w Zarze 😁
Prezesoowa, notsobadd, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Też to zauważyłam
Amira może chciała chwilę odpocząć, ale co z Damrade to nie wiem, przestała się u nas odzywać
Kojarzę, że nasza damrade pisała, że będzie zaglądać tylko od czasu do czasu
Damrade mam nadzieje, że bobaskowa wizyta była pełna wzruszeń! ❤️❤️
Prezesoowa, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Wowww.. ile wy macie par butów dziewczyny 😂😂 To u nas z moim mamy po równo.. może po 3-5 na sezon? 😂🤭 co jest ze mną nie tak? 🤪
Ja kupuje buty dopiero jak poprzednie mi się rozlecą, więc na zimę mam 2 pary, jesień i wiosnę chodzę w tych samych, lato to sandałki i baleriny, mam dwie pary sportowych no i dodatkowo mam jakieś buty wyjściowe typu szpilki.
I tak jakbym miała więcej to chodziłabym w tych samych 😅
Zaczarowan, CoffeeDream, Pati2804, Rachelka23 lubią tę wiadomość
Starania od 2018 r.
31 tc 💗 👼
8 tc 💔👼
5 tc 💔👼 -
Elektro ale super spodnie 🥹 ale mi się podobają 😁
U nas ja mam więcej butów niż mąż ale też nie mam jakoś dużo. Mój tata zawsze mówi, że powinnam otworzyć sklep obuwniczy 😅
A ja mam 2 ulubione pary i tylko w tym śmigam
Prezesoowa, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Elektro ale super spodnie 🥹 ale mi się podobają 😁
Rzeczywiście są piekne te spodnie! 🥰
Prezesoowa, elektro96, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A to ja mam z 50 par w sumie, ale chodzę non stop w tych samych

Woooowww!! Ty to dopiero obuwniczy możesz otworzyć 😂🤭🤭😘
Prezesoowa, notsobadd, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
To ja mam mało butów, nie kupuje nowych póki nie rozwale poprzednich 😂
CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Wowww.. ile wy macie par butów dziewczyny 😂😂 To u nas z moim mamy po równo.. może po 3-5 na sezon? 😂🤭 co jest ze mną nie tak? 🤪
Zimowe mam jedne. Na wiosnę mam botki i mokasyny, dwie pary trampek na wiosnę/lato/jesień, sketchersy, jeszcze jedne jakieś w stylu vansów i trzy pary obcasów, których nie noszę, bo nie mam gdzie 😂
Zaczarowan, Miś, CoffeeDream, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość